annem ve hep evli adamlar

Anlat bilsin derdini sıkıntını ilerde öğrenince daha büyük problem çıkar.devlete sıģınmaktan cekinme cunku tek caren devlete siginmak hibi duruyor

diyorum ki artık maaşımda 100 tl fln kenara atiyim...ben maaşımı hoop eve,anneme veririm biter gider faturalara takside fln. ya kendime ayıramıyorum

Canım Annenle birlikte yaşarsan birlikte olduğu iğrenç erkeklerin tacizine uğrayabilirsin hayatın mahvolur Allah korusun en azından abine yakın bi ev bul iş bul inden yardım iste durumunu anlat lütfen artık seni görmezden gelmesin abin seni Annen o bekar adamla evlensede sana hayırı olmaz aksine o adam sana kötü şeyler yapabilir aynı evdesiniz Allah yar ve yardımcın olsun amin bol bol dua et Allah annenizide ıslah etsin inşallah

izin vermeyeceği birşey yok aslında kendi yaşıtında bir kızla eve çıkacaksın. o okula gidecek sen işe gideceksin bukadar. cesaretim yok diyorsun ama şuan yaptığın sey daha büyük cesaret gerektiriyor. eve biri gelebilir nakliyeci evi basabilir herşey olabilir. sen orada kaldıkca kendinden olacaksın

yok 1300+ yol parası..yolumda 80 tl.az yani

Hiç yoktan iyidir. Şehir söylememişsiniz ama İstanbul bile olsa 1+1 ya da salonu olmayan direk tek odalı stüdyo daireler var onları tutabilirsiniz. Ortalama olarak öyle evlerin kirası 600-750 tl civarında değişiyor. Bu kiranın içine elektrik su ısınma ve internet dahil oluyor genelde.
750 tl kiraya verseniz sizin elinize 550 tl para kalır. O da mutfak masrafınız için yeter. Zaten çalışıyorsunuz günde 3 öğün evde yemek yemiyorsunuz. 80 tl yol parasını da yabana atmayın hiç olmamasından iyidir. Günde 5 tl den hesaplasanız yol parasını 16 günlük yol parası eder hiç olmamasından daha iyidir.

Bence o evden ayrılınn herşey daha kötüye gitmeden. Konuştuğu adamlardan biri sen olmazsan kızın olur mantığına girip size bulaşmadan. Sizi koruyacak kimseniz de yokmuş. Bu kadar zaman sessiz kaldığınız için sizi suçlu bulurlar. Zira ülkemizde asla erkek suçlu bulunmaz tüm suç kadınlara kalır. Yazık günah gençsiniz bir ilişkiniz de varmış. Elbet bir gün evlenirsiniz. O zamana kadar dişinizi de sıksanız rahata erersiniz. Erkek arkadaşınıza her şeyi anlatmasınız da ailevi problemleriniz olduğunu söyleyebilirsiniz. Zira belli bir süre sonra sürekli tartışabilirsiniz ve ilişkinizin sonu gelebilir.

çok kötü bir durum gercekten üzüldüm senin adına.benim teyzemin eşi de başka bir kadınla dini nikahlı yaşıyor ve o kadına sülalecek öyle şeyler söylendi ki ki enişteme diğer dünyada yeri yok çünkü 3 tane çocuk var ve bunların hakkını nasıl ödeyecek bunlar acaba? insanlara ne oluyor anlamış değilim.

ailevi problemim var desem beni ailenden saymıyomusun neden benden gizliyosun anlat ne oldu diye başımın etini yer durur.o yüzden hiç bahsetmiyorum annemle aramdakilerden. istanbulda yaşıyorum evet..kendime güvensizim ayrı eve çıkacak güvenim yok dooğrusu malesef...ve ne yalan söyliyim ben hala annemi düşünüyorum hala o ne yapar derdim de var hala..bu aşırı karşı tarafı düşünmek

zaten bu kadında kim bilir annem hakkında ne beddualar ediyodur..belki muska büyü fln bişeylerde yaptırmıştır..allaha sığınıyorum

şaşkınlık içerisinde okudum..
rabbim anneni ıslah etsin.
uzaklaşman gerek o evden.
yoksa çok daha kötü şeyler yaşayabilirsin..
annen kaç yaşında?

Annenize merhamet etmekten vazgeçin. Sizi kullandığının farkında değil misiniz ??
Biraz düşünceli olsa milletle evlenip durmak yerine bir işe girer çalışırdı. Çocuklarına bunları çektirmezdi. İkiniz çalışarak kıt kanaatta olsa geçinirdiniz. Ama o ne yapıyor. Bir çok kişiyle konuşuyor ve kızının parasını yiyor. Onun neler çektiğini onu nasıl etkilediğini umursamadan. Bunca yıl umursamadan istediğini yapmış zaten siz niye ona değer veriyorsunuz. Yarın öbür gün tecavüze uğrarsanız bile ses çıkarmayacak birisinden bahsediyoruz. Ve herhangi biri size birşey yaparsa ilişkinizde bitecek bunu bilecek yaştasınız. Kendi hayatınızın iplerini elinize alın. Faturalar falan o kadar tutmaz. Anneniz parayı zulasına atıyordur.
2 kişinin aylık mutfak masrafı 250 tlden fazla tutmaz. Faturalarda bir o kadar tutsun kalan para nereye gidiyor ??
Parayı annenize vermeyin. Alışverişe siz çıkın. Faturaları da otomatik ödemeye verin.
Her asy köşeyye 250-300 tl para atın en fazla 2 ay sonra da o evden gidin.
Erkek arkadaşınız da haklı. Bu kadar uzun zamandır hayatınızda ise problemi anlatın.
Evlendiğiniz zaman öğrenirse o kadar sene ondan sakladığınız için sinirlenir ki haklı adam.

Annen evlenirse o adamı sizin eve mi getirecek kendisi mi adamla gidecek acaba ? Eğer kendisi gidecekse adamın evine sen hiç düzenini bozmamış evinde oturmuş olursun bırak evlenİyor mu ne yaparsa yapsın

çok zor bi durum ne denir bilemiyorum gerçekten..
lakin kendine bi hayat kurmalısın.

evet.bi hayat kurmalıyım artık...burda bi konum vardı sevgilim evlilik için para biriktiriyodu o yönden rahat olmak istiyodum çünkü ben kenara atamadım hiç...sevgilimde o parayı ailesine vermişti şimdi birikmiş paramızda yok...evlenecek durum da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…