- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
Anlat bilsin derdini sıkıntını ilerde öğrenince daha büyük problem çıkar.devlete sıģınmaktan cekinme cunku tek caren devlete siginmak hibi duruyor
bende bilmiyorum..çok sıkıldım..akraba bağımız hiç kuvvetli değil..kalabileceği bi akrabası olmaz mı insanın ya...yok işte. devlete sığınmaya çakiniyorum sevgilime sığınmaya çekiniyorum...annemle kaldıkça bunalıyorum..bilmiyorum...dün mesela sevgilimle tartıştık bana buz dağı gibi soğuksun herkese herşeye karşı dedi...çok aşırı sessizim ama ben böyle oldum sebebim de bunlar bence..asosyalliğim sevgilimi rahatsız edecek boyuttaymış...ama anlatmıyorum annem hakkında ona konuşmak istemiyorum
Maaşınız 1300 tl imiş. Bunda yol parası yemek parası dahil mi. Bunları da söylerseniz bir çıkar yol buluruz belki. Bir de hangi şehirde yaşıyorsunuz ??
Abin evlenmis ve Annenle görüsmüyor, hah iste dogru olanda budur ..
Ben olsam bende görüsmezdim takmazdim..
Bence sende yavas yavas kendini geriye cek kendin icin biseyler yap ..
Seni zamaninda düsünmeyen biri icin cabalama birak ne hali varsa gorsun.
Maaşınız 1300 tl imiş. Bunda yol parası yemek parası dahil mi. Bunları da söylerseniz bir çıkar yol buluruz belki. Bir de hangi şehirde yaşıyorsunuz ??
teşekkür ederim..kendimde tanımadığım insanlarla kiraya çıkacak gücü bulamıyorum ki buna sevgilimde asla izin vermez. evetabimde bende çok şükür erseri olmadık abim sigara bile kullanmaz içki kullanmaz meyhanede çalıştığı halde...ama işte öyle bencilki oda babam gibi.
yok 1300+ yol parası..yolumda 80 tl.az yani
Hiç yoktan iyidir. Şehir söylememişsiniz ama İstanbul bile olsa 1+1 ya da salonu olmayan direk tek odalı stüdyo daireler var onları tutabilirsiniz. Ortalama olarak öyle evlerin kirası 600-750 tl civarında değişiyor. Bu kiranın içine elektrik su ısınma ve internet dahil oluyor genelde.
750 tl kiraya verseniz sizin elinize 550 tl para kalır. O da mutfak masrafınız için yeter. Zaten çalışıyorsunuz günde 3 öğün evde yemek yemiyorsunuz. 80 tl yol parasını da yabana atmayın hiç olmamasından iyidir. Günde 5 tl den hesaplasanız yol parasını 16 günlük yol parası eder hiç olmamasından daha iyidir.
Bence o evden ayrılınn herşey daha kötüye gitmeden. Konuştuğu adamlardan biri sen olmazsan kızın olur mantığına girip size bulaşmadan. Sizi koruyacak kimseniz de yokmuş. Bu kadar zaman sessiz kaldığınız için sizi suçlu bulurlar. Zira ülkemizde asla erkek suçlu bulunmaz tüm suç kadınlara kalır. Yazık günah gençsiniz bir ilişkiniz de varmış. Elbet bir gün evlenirsiniz. O zamana kadar dişinizi de sıksanız rahata erersiniz. Erkek arkadaşınıza her şeyi anlatmasınız da ailevi problemleriniz olduğunu söyleyebilirsiniz. Zira belli bir süre sonra sürekli tartışabilirsiniz ve ilişkinizin sonu gelebilir.
çok kötü bir durum gercekten üzüldüm senin adına.benim teyzemin eşi de başka bir kadınla dini nikahlı yaşıyor ve o kadına sülalecek öyle şeyler söylendi ki ki enişteme diğer dünyada yeri yok çünkü 3 tane çocuk var ve bunların hakkını nasıl ödeyecek bunlar acaba? insanlara ne oluyor anlamış değilim.
Canımm benim,Allah'ım sana çook yardım etsin,, tahmin bile edemeyecegin mucizeler olsun..
şaşkınlık içerisinde okudum..
rabbim anneni ıslah etsin.
uzaklaşman gerek o evden.
yoksa çok daha kötü şeyler yaşayabilirsin..
annen kaç yaşında?
kediye merhamet eden anneniz, dayak yiyen abinize ve size neden ses çıkarmadı acaba..
çok zor bi durum ne denir bilemiyorum gerçekten..annem 49 yaşında
çok zor bi durum ne denir bilemiyorum gerçekten..
lakin kendine bi hayat kurmalısın.