merhabalar...dün yine canım çok sıkıldı annem hakkında konuşmak istemiyorum hiç kimseye..çünkü o benim annem ama tanıdığım insanlarla paylaşamadığım için iyice doldum bari tanımadğım insanlarla paylaşıyim diyorum...ben çok kötü bir çocukluk yaşadım çok çok kötü ama..neyse en sonunda annem babamı terkedip abimle beni alıp bi eve götürdü..hiç tanımadğımız insanlardı dul bir kadım ve iki çocuğu vardı onunda..birkaç ay onlarda kaldık orda yeni okula kaydımızı yaptırdı annem..evinde kaldğımız kadının çocuklarıyla aynı sınıftaydık çocuklar herkese bizi ezik sığıntılar diye gösteriridi biz üzülürdük tabi ama neyse çocuktuk..okadar çok sıkılmıştık ki abimlle elin evinde yaşamaktan ve hergün okulda çocuklardan o lafları duymaktan anneme gidelim burdan diye diretirdik.. biz bi gün okuldan geldik annem yoktu kaldığımız kadına annem nerde diye sorduk dışarda gelir birazdan dedi...annem çok geç saatte o kadının akrabası olan bir adamla geldi...o gün o adamla beraber ev eşyası almışlar herşeyi almışlar ev tutmuşlar ve taşındık oradan..yeni evimizde çalışmayan bir kadının alamayacağı herşey var...bu adam hergün bizdeydi..biz adamı sevmiyorduk..abim ozamanlar bana bu adam geceleri geliyo annemin odasında kalıyo derdi.ben çok üzülüyodum adamla dost hayatı yaşıyodu ve bu adam evliydi çocukluydu... bi gün abimle beraber şu pisliğin ayakkabısına tükürelim dedik adamın ayakkabısına tükürmüştük adam bizden çok geç vakit kalkıp ayakkabısını giymeye gidince tükürüğü görünce abimi tuttuğu gibi duvara çarptı vurdu bağırdı....annem hiç ama hiç birşey demedi çocuktur onlar vuramazsın sen benim çocuğuma demedi..bizim bu çok zorumuza gitti..aradan birkaç gün geçti annemle o odam bizi mutfağa çağırdı...biz evlenicez dediler...bizde bu adama zaten evli anne dedik..tabiki bizi tınlamadılar bile..o gecenin sabahında abmle ben ufacık yaşımızda pendikten 4.levente yol bilmeden babama gitmeye karar verdik aldık kıyafetlerimizi anneme biz gidiyoruz sen o adamla yaşa dedik annem bize kalın demedi yolu bulamazsınız demedi..sonra biz babama gittik..babama olanları anlatmadık annem çalışıyo ev tuttu dedik ama biz senle kalmak istedik diye yalan söyledik..babamla hayat berbattı berbat lise yılları yaşadım orada babam arkoliktir. Neyse annemin beraber yaşadığı adam anneme dini nikah yapmış karısını boşamamış annemle dost hayatı yaşamaya devam etmiş annemde en sonunda bunu kabullenememiş ki birden babamı arayıp barışmak istedi bariştılar tekrar birleştiler.sonra yine anlaşamadılar hır gür devam etti yine ayrılmaya karar verdi annem..ev eşyalarımı götürsünler diye anlaştıkları bi nakliye firması vardı..biz tekrar pendiğe taşındık nakliyeci adamlardan biriyle annem o gün taşındıktan sonra diiyoloğunu devam ettirmiş..sonra o nakliye firmasında işe başladı...nefret ediyorum o insanlardan bu nakliyeciler kürt...akrabalar hepsi..annem aralarından biriyle ilişki yaşaıyodu ben anlıyodum..ve komşuya anlatmış bu ilişkiyi yaşadığı adamın erkek kardeşi de babasıda annemden beklentiye girmişler.... bunları öğrenince midem bulandı.. Neyse reddetmiş annem bu adamla ilişkisi yıllarca sürdü bu adam da evli bu adamda çocuklu...sonra adam anneme birsürü masraf yapmış...anneme dini nikah yapmış..annem karını boşa demiş ama adam biz kürdüz bizde kadın boşamak yoktur demiş karısını boşamamışş...ben okulumu bitirdim annemle yaşamaya karar verdim ama onu kaç kere uyardım o adamla ilişkini keseceksin ben çalışıcam bu eve bakıcam dedim...ve işe girdim yıllardır çalışıyorum..ev bakıyrum ama okadar yoruluyorum ki boşa olduğunu gördükçe...mesela annemin telini alıyorum arada birşey bakmak için..vatsapında ki konuşmalarnı görüyorum adamın biri yavrum naber yazmış...başka bi adamla daha yazışmız... bu nakliyeci pislik herifle kaç defa ayrıldım dediği halde onunlada yazışmış...ve dün gece ben odamdayken mutfakta bi hanım arkadaşıyla konuşurlerken onları dinledim kadın,kızına söyledin mi diyordu annemde hayır daha söylemedim netleşmeden söylemek istemedim dedi...ben duydum olayı yazıştığı adamlardan biri annemle evlenmek istediğini söylemiş adam bekarmış hiç evlenmemiş.annemde o yüzden tereddütteymiş...ama tereddütü benimle ilgili değil adam hiç evlenmemiş ya ev bakabilirmi geçindirebilir mi derdi o...şimdi ben bu konuşmaları duyup duymamazlıktan geldim...ama gerçekten artık ne yapıcağımı hiç bilmiyorum....ben evlilik çağında bir genç kızım ama yıllardır tek derdim ev bakmak...ama boşa çabalıyorum boşa...nne yapmalıyım ne olur bana bi akıl verinn...özür dilerim çok uzun oldu..ve kesinlkle konumda kürt türk ayrımı yapmak için değil adamın cevabına istinaden anlatmak istedim..