Allah kmsenin başına vermesin kınamak istemem ama boyle annemi olur kuzum annen yolunu çizmiş. O böyle mutlu. Hastaligimi var blmiorm ama erkeksiz yasayamiyor. Hep birilerinin kanatlari altnda olmk istiyor. Bir tek sana kanat geremiyor. Ynlis anlama ama, bence sen annenin ayagina takiliosun. Fazla geliosun. Rahat yasamak icin engelsin onun gozunde. Hoş daha ne kdr rahat yadanir blmiorm.
Yerinde olsam boyle bi insana anne demezdim. Alkolik babayla yasardim daha iyi. En azindan namusun ahlağın oldgu biyerde yasiyorum derdim. Alkollu baba dovse sovse illa gecer. Ama bu annenin sana yasattklarinin icinde actigi yaralar hic gecmeyecek bliomusun. Bn gerekirse o alkollu babayla ugrasrdm ama boyle bi anneyle yasamazdm. Adamlardan biri sana ilisecek sonunda olcgi bu. Kndine dkkt et
babamla görüşmüyorum ama bildiğim kadarıyla yani abimden duyduğum kadarıyla babam dükkanında yatıp kalkıyomuş arada otelde kalıyomuş..babamın meyhanesi var orda yatıyomuş..abim babamla görüşüyo onunla beraber meyhanede çalışıyo..yani adamın kalıcak evi bile yok