• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Sevgilimi Beğenmiyor

Yesimkhrnn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
27
27
18
30
Merhaba kızlar, şimdiden iyi bayramlar herkese.
Nerden başlasam bilemiyorum, ilk kez kendimi böyle bir ilişki içinde buldum. 28 yaşındayım, şimdiye dek çok flörtüm oldu, çoğu bir hafta anca sürmüştür, neredeyse hiçbiri ile ikinci buluşma olmadı. En son 19 yaşında bir sevgilim olmuştu, kötü bir şekilde aldatılmıştım. Anlayacağınız ilişki konusunda bahtsız bedeviyim, karşıma yatak peşinde, ikinci buluşmaya eve davet eden tiplerden başka kimse çıkmadı. Bunların arasında okumuş, kültürlü, ciddi ilişki istiyor gibi görünen insanlar çoktu.

İtiraf edeyim oldukça asosyal, sosyal fobi tedavisi görmüş biriyim, pek arkadaşım çevrem yok. Yalnız oğlu yalnızım.

Şu an on aylık bir ilişkim var. Sevgilim 34 yaşında, tanıştığımızda işi vardı, ama bırakmak zorunda kaldı. 7 aydır iş arıyor. Anneme bu yüzden ilişkimi söyleyemedim, ancak kendisi arabayla bizi takip etmiş. Ben de itiraf etmek zorunda kaldım, fakat öyle bir tepkiyle karşılaştım ki... Bu arada ben iyi bir bankanın genel müdürlüğünde uzmanım. Kendimi asla üstte görmüyorum. Ama annem çok sorun çıkardı. Senin işin iyi, araban var, şöyle iyisin yanına yakışmıyor vs.klasik laflar. İş bu, bulunur, benim de işim garanti değil diyorum. Kendisine hak veriyorum, annem baş tacım, ama bu kadar katı olması beni ilişkiden de soğutacak. Ben ilk defa sevilip seviyorum bu yaşımda, bırakmak istemiyorum. Yemin ediyorum size, o kadar duygusuz biriyim ki nasıl sevdim aşık oldum hiç bilmiyorum. Günübirlik kahve içip dağılmalar da beni oldukça yordu. Bundan sonra kimi severim kime isinirim ki.

Sevgilim iş konusunda çalışkandır, tehlikeli bir işte çalışıyordu ailesinin durumu iyi olmasına rağmen. İşten çıkarılmasa devam edecekti. Daha önce de zor işlerde çalışmış. O yüzden kendisine güveniyorum.

Zaten anneme issiz adamı alıp bakacak halim yok, o iş bulmadan kesinlikle istemiyoruz dedim. Israrla ayrıl, bula bula bunu mu buldun diyerek sevgilimi asagiliyor. Namus meselesi de işin içine girdi tabi. Ortalıkta onunla görünme, ben X kızını erkeklerle dolastiriyor dedirtmem vs. Aileler tanıştırinca daha iyi oluyor diyor, şaka yollu ee bul o zaman diyorum, kızım koca arıyor mu diyeceğim diyor.

Ve maalesef sevgilim de annemin bunları sorun ettiğini anladı. Herhangi bir soğuma yok ama haliyle yorulduk ve artık buluşmaya çekiniyoruz.

Evlilik meraklısı değilim, ama yalnızlık da Allah'a mahsus. İnsan yanında birini arıyor. Hele çevren, arkadaşın hatta kuzenin bile yoksa daha bir hassas oluyorsun. Kahve içip dertlesecegin birisi yoksa hayat çekilmiyor. Neyse uzatmayayim kızlar, ama lütfen yıkıcı yorumlar yapmayin zaten çok üzülüyorum ..

Bence de önce bir iş bulsun işinin olmayışıni annenizin sıkıntı etmesi gayet normal egitimi nedir? Eğitimi size denk değilse anneniz onu da sıkıntı eder gibi hakkınızda hayırlısı olsun

Nerden başlasam bilemiyorum, ilk kez kendimi böyle bir ilişki içinde buldum. 28 yaşındayım, şimdiye dek çok flörtüm oldu, çoğu bir hafta anca sürmüştür, neredeyse hiçbiri ile ikinci buluşma olmadı. En son 19 yaşında bir sevgilim olmuştu, kötü bir şekilde aldatılmıştım. Anlayacağınız ilişki konusunda bahtsız bedeviyim, karşıma yatak peşinde, ikinci buluşmaya eve davet eden tiplerden başka kimse çıkmadı. Bunların arasında okumuş, kültürlü, ciddi ilişki istiyor gibi görünen insanlar çoktu.

İtiraf edeyim oldukça asosyal, sosyal fobi tedavisi görmüş biriyim, pek arkadaşım çevrem yok. Yalnız oğlu yalnızım.

Şu an on aylık bir ilişkim var. Sevgilim 34 yaşında, tanıştığımızda işi vardı, ama bırakmak zorunda kaldı. 7 aydır iş arıyor. Anneme bu yüzden ilişkimi söyleyemedim, ancak kendisi arabayla bizi takip etmiş. Ben de itiraf etmek zorunda kaldım, fakat öyle bir tepkiyle karşılaştım ki... Bu arada ben iyi bir bankanın genel müdürlüğünde uzmanım. Kendimi asla üstte görmüyorum. Ama annem çok sorun çıkardı. Senin işin iyi, araban var, şöyle iyisin yanına yakışmıyor vs.klasik laflar. İş bu, bulunur, benim de işim garanti değil diyorum. Kendisine hak veriyorum, annem baş tacım, ama bu kadar katı olması beni ilişkiden de soğutacak. Ben ilk defa sevilip seviyorum bu yaşımda, bırakmak istemiyorum. Yemin ediyorum size, o kadar duygusuz biriyim ki nasıl sevdim aşık oldum hiç bilmiyorum. Günübirlik kahve içip dağılmalar da beni oldukça yordu. Bundan sonra kimi severim kime isinirim ki.

Sevgilim iş konusunda çalışkandır, tehlikeli bir işte çalışıyordu ailesinin durumu iyi olmasına rağmen. İşten çıkarılmasa devam edecekti. Daha önce de zor işlerde çalışmış. O yüzden kendisine güveniyorum.

Zaten anneme issiz adamı alıp bakacak halim yok, o iş bulmadan kesinlikle istemiyoruz dedim. Israrla ayrıl, bula bula bunu mu buldun diyerek sevgilimi asagiliyor. Namus meselesi de işin içine girdi tabi. Ortalıkta onunla görünme, ben X kızını erkeklerle dolastiriyor dedirtmem vs. Aileler tanıştırinca daha iyi oluyor diyor, şaka yollu ee bul o zaman diyorum, kızım koca arıyor mu diyeceğim diyor.

Ve maalesef sevgilim de annemin bunları sorun ettiğini anladı. Herhangi bir soğuma yok ama haliyle yorulduk ve artık buluşmaya çekiniyoruz.

Evlilik meraklısı değilim, ama yalnızlık da Allah'a mahsus. İnsan yanında birini arıyor. Hele çevren, arkadaşın hatta kuzenin bile yoksa daha bir hassas oluyorsun. Kahve içip dertlesecegin birisi yoksa hayat çekilmiyor. Neyse uzatmayayim kızlar, ama lütfen yıkıcı yorumlar yapmayin zaten çok üzülüyorum ..
Neden işten çıkarıldı mesleği pozisyonu ne

, ancak kendisi arabayla bizi takip etmiş.
Anne de bos zamanlarinda hafiyecilik mi yapiyor ?
28 yasinda isi gucu olan bir kadin takip edilir mi ?
Ayrica bula bula bunu mu buldun derken ?
Yani tek kriter para mi anneniz icin..
İyi o halde..
Kacakcilar,muhabbet tellallari,banka hortumlayanlar dayansin kapiniza..
Madem tek kriter para..
Ha anneniz zengin oldugu icin babanizi kandirip evenmisse ona da bir sey diyemem..
Demek ki genlerinde var kadinin.Planli hareket ediyor.

28 yaşındayım,

Şu an on aylık bir ilişkim var. Sevgilim 34 yaşında, tanıştığımızda işi vardı, ama bırakmak zorunda kaldı. 7 aydır iş arıyor.

Bu arada ben iyi bir bankanın genel müdürlüğünde uzmanım. Kendimi asla üstte görmüyorum.

Zaten anneme issiz adamı alıp bakacak halim yok, o iş bulmadan kesinlikle istemiyoruz dedim. Israrla ayrıl, bula bula bunu mu buldun diyerek sevgilimi asagiliyor.

Namus meselesi de işin içine girdi tabi. Ortalıkta onunla görünme, ben X kızını erkeklerle dolastiriyor dedirtmem vs.

şaka yollu ee bul o zaman diyorum, kızım koca arıyor mu diyeceğim diyor.

Ve maalesef sevgilim de annemin bunları sorun ettiğini anladı.

Evlilik meraklısı değilim, ama yalnızlık da Allah'a mahsus.

Konu mesajınızdan alıntıladığım ifadelerinize bakarak , sizin de annenizden çok farklı bir bakış açısına sahip olmadığınızı düşünüyorum.

Annenize söylediğiniz söz de ilişkisi olan bir insana yakışmamış.

Bence de önce bir iş bulsun işinin olmayışıni annenizin sıkıntı etmesi gayet normal egitimi nedir? Eğitimi size denk değilse anneniz onu da sıkıntı eder gibi hakkınızda hayırlısı olsun
Memurluk düşündüğü için ara verdi. İş bakmaya devam ediyor ama

Konu mesajınızdan alıntıladığım ifadelerinize bakarak , sizin de annenizden çok farklı bir bakış açısına sahip olmadığınızı düşünüyorum.

Annenize söylediğiniz söz de ilişkisi olan bir insana yakışmamış.
Hayır alakası yok. İşsiz bir kadınla bile kimse evlenmek istemiyor bu devirde. Sevgilim bile ben iş bulana kadar annene söyleme, ona hangi yüzle bakarım nasıl tanisirim dedi. İkimiz de hemfikiriz. Ben durumu açıklamak amacıyla kendimi tanıttım

Hayır alakası yok. İşsiz bir kadınla bile kimse evlenmek istemiyor bu devirde. Sevgilim bile ben iş bulana kadar annene söyleme, ona hangi yüzle bakarım nasıl tanisirim dedi. İkimiz de hemfikiriz. Ben durumu açıklamak amacıyla kendimi tanıttım

Peki sevgilisi işsizken ,

Aileler tanıştırinca daha iyi oluyor diyor, şaka yollu ee bul o zaman diyorum, kızım koca arıyor mu diyeceğim diyor.

bu cümleyi kuran erkek olsa ne derdiniz ?
Kadın olmanız bu cümleyi hafifleştirmiyor. Bazı konuların şakası olmaz.

Merhaba,
Uzun süredir ilişki yaşamadığınız ya da yaşayamadığınız için şu anda içinde bulunduğunuz ilişkiyi çok sahiplenmişsiniz. Bu kötü değil elbette ancak, yaşadıklarınızı doğru yorumlayamıyor olabilirsiniz. 28 yaşındasınız ve hazır bulmuşken evleneyim kafasında gördüm sizi. Bu devirde iş bulmak ve işine devam edebilmek zor. Ancak 34 yaşındaki sevgilinizin memur olmak istediğini aynı zamanda iş baktığını yazmışsınız. Memur olmak işin işini bırakan çok duydum ancak hepsi çılgınlar gibi KPSS çalıştılar. Sevgilinizi ve sevgilinizin yaşantısını doğru okuyabiliyorsanız arkasında durun. Ama maalesef daha kritik yaşlarda sevgililiği tecrübe etmemiş kişilerin doğru yorumlayabildiklerini sanmıyorum. 28-34 yaşlarında insanların annem görüşme dedi diye görüşememesi de ilginç geldi.

Ya ben annenizi çok haksız bulamadım açıkçası.
Tamam üslubu vs doğru değil ama söylediklerinde haksız mı sizce ?
Sadece 2 aydır işsizim ki beni aylarca idare edecek param da var aslında.
Ona rağmen kafamda hep iş var ne yapsam ne etsem şeklinde.
7 ayda uzun bır zaman dilimi umarım sevgiliniz iş bulur.
Birde eğitimi vs denk değil derken ne anlamda denk değil biriniz lise diğeri üniversite mezunu mu ?

Eğitim olarak sizden düşükse nasıl memur olabiliyor ki zaten yaş olarak da sınırda max35 yaş. Söyledikleriniz tutarsız kullanılıyor olabilirsiniz ama ne olursa olsun sizin kararınız annenizin bu şekilde müdahale hakkı yok. Yanlışsa da sizin yanlışınız

Ya ben annenizi çok haksız bulamadım açıkçası.
Tamam üslubu vs doğru değil ama söylediklerinde haksız mı sizce ?
Sadece 2 aydır işsizim ki beni aylarca idare edecek param da var aslında.
Ona rağmen kafamda hep iş var ne yapsam ne etsem şeklinde.
7 ayda uzun bır zaman dilimi umarım sevgiliniz iş bulur.
Birde eğitimi vs denk değil derken ne anlamda denk değil biriniz lise diğeri üniversite mezunu mu ?
Tabii ki endişelenmesi normal fakat birini mesleğine göre nasıl seveyim ki :/ aa yüksek mühendis hadi aşık olayım diyemem. Biz iyi arkadaştık başta öyle bişey olmaz diyodum, oldu. İnsan sevecegi kisiyi secemiyor, keşke secebilse. Yok o da üniversite mezunu ama annem bu sefer iyi kötü üniversite diye ayırıyor.

Annenize güveniyorsanız annenizi dinleyin.
Dipnot: tabi istisnai durumlar olabiliyor. Fazla paranoyak davranışlar, aşırı koruyucu tutumlar gibi

Back
X