• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Sevgilimi Beğenmiyor

Sizin sorununuz bunun çok ötesinde. 28 yaşında halen annenizin yönlendirmesine, müsadesine ihtiyacınız var. Şu saatten sonra ne kadar birey olabilirsiniz ben bilemiyorum. Siz annenizin sözünden çıkmayın, aksi halde belli ki ziyan olacaksınız.
Adam işsiz diyorum is aramak gibi bir çabasını göremiyorum, siz evladınızin böyle biriyle ilişki yürütmeye çalışmasına izin verir miydiniz size sorarim

Annenizin iyi üniversite kötü üniversite ayrımı yapması saçma ama diğer açıdan haklı. 34 yaşında koca adam bu yaşa kadar kendine bir düzen kuramamışsa sorumsuz bir adamdır. Öyle rüzgar nereye eserse diye dolaşamaz bu yaşta. Memur olmak için işi bırakmış ama 7 ay çalışmamak çok fazla. Sonuçta adamı tanımıyorum ama bana çok tembel ve sorumsuz göründü.

Adam işsiz diyorum is aramak gibi bir çabasını göremiyorum, siz evladınızin böyle biriyle ilişki yürütmeye çalışmasına izin verir miydiniz size sorarim
Zaten adamla evlenin demiyorum. İşsiz güçsüz, aylarca popo büyüten adamın bu falsosunu kendi kendinize görememiş olmak asıl sorun değil mi? Ananız olmasa evlenecektiniz.

Merhaba, güncelleme yapmak istedim.. annem haklı çıktı her anne gibi. Kendisi hala iş bulamadi ve bugün aşağılık kompleksi yaptığını, statü ve tip olarak da yakışmadığımizi, ağır depresyona girdigini söyleyerek ayrıldı. Siz siz olun annenizi dinleyin kızlar.
Güncellemeyi yeni fark ettim. Ayyy en kötüsü de özgüvensiz ezik ağlar adam. 🤦🏻‍♀️

18 uasind aolsna anlayacagim 28 yasindaki insan takip edilmez.annen biraz sikintili. Evlenmek veya daha ciddi biyuta geyirmek icin biraz daha bekleyebilirsiniz. Bende 1.5 sene is aradim uniden sonra .suan buldum o donem bunu bana problem haline getiren toksik insanlarin hic biriyle gorusmuyorum.simdiniskm gucum.ve param var ama hayatimda onlar yok :)eger sevgiline guveniyorsan arkasinda dur

Back
X