• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanlık vs.

Ailenizin şehrinde büyümediniz mi nasıl arkadaşınız yok liseden dershaneden çocukluktan insanlarla iletişim devam etmiyor mu

2 yıl önce büyük şehirde tek yaşıyordum işim iyiydi arkadaşlarım vardı çevrem vardı. Ama evde tek kalmak ve sevgilim vs. olmadığı için melankoliye bağlayıp üzülüyordum depresyona meyilliydim. Tayin aldım daha küçük şehire ailemin yanına geldim. Ama bir türlü işe de alışamadım çevrede edinemedim. Evde tek yaşadığım zamanları özlüyorum ordaki arkadaşlarımı özlüyorum. İnstada story attıklarında ben de orada olabilirdim gezebilirdim vs diyorum. Ve gözden uzak olan gönülden de uzak olur arada konuşuyoruz ama onlar daha yakın. Bu şehirde arkadaşım yok 2 yıl olmasına rağmen. Evlenemedim de burada da kimseyi bulamadım Yaşım da 28 geç kalmışlık hissi de var çok yalnız hissediyorum. Bu sefer niyr geldim diye kendimi yiyorum. Gelmemek daha mantıklıydı işim rahattı çevrem vardı ama birden duygusal olarak düşmelerden korktum. Bi an çok mutluyken bir anda içimi karanlıklar kaplıyordu.

Tayininizi tekrar aynı şehire isteme imkanınız varsa aldırın.
İnsana bazen rahat batıyor kaybetmedikçe elindekilerin kıymetini anlamıyor.

Ailenizin şehrinde büyümediniz mi nasıl arkadaşınız yok liseden dershaneden çocukluktan insanlarla iletişim devam etmiyor mu
Ailemde şehir değiştirdi akraba varda benim yaşımda kimse yok
Tayininizi tekrar aynı şehire isteme imkanınız varsa aldırın.
İnsana bazen rahat batıyor kaybetmedikçe elindekilerin kıymetini anlamıyor.
eskisi gibi olmaz ki hiçbir şey aldırsam da yukarıda da yazdım

Evlenince de mutlu olacağınızın garantisi yok ki. (umarım olursunuz tabi ki de) Daha parmakla gösterilen çift olup nişanlısından evlilik arifesinde şiddet gören kadının konusu vardı. Mutluluğunuzu arkadaşa, sevgiliye, eşe, çocuğa, ailenize bağlarsanız mutlu olamazsınız. Önce siz kendi iç huzurunuzu bulup, kendi mutluluğunuza engel konuları çözeceksiniz ki bu diğer faktörlerle daha da mutlu olun.
HAklısınız. Kendi hayatımı yaşayım param var gezeyim diyorum yanıma arkadaş bulamıyorum. Ya evlendiler ya sevgilileri var ya da uzaktalar denk getiremiyoruz. B

Kendinizi sevmeye ve kendinize iyi gelmeye baslamadikca.Evlenmenin tamamlanmak olmadığını şart olmadığını yalnızlık dediğin şeyi insanların dolduramadiğıni bilmedikce nereye giderseniz gidin ister kutuplara ister New York'a farketmez . Önce bu konuda buda destek alın kitaplar okuyun kendinizle eğlenmeyi öğrenin

Çok seviyorum yalnızlığı kendime zaman yatatmayi kendimle kalmayı çocukken bile tuhaf derdi bu konuda ailem.Kalabalikdada uyumluyum eglenirim esimlede arkadaslarlada.Ama en cok kendimle yalnız kaldığım anları severim çünkü kendimi iyi tanıyorum sizde kendinizi tanıyın yalnızlıktan korkmayın bence güzel ve nihayetinde yalnız geldik yalnız gideceğiz bundan kaçış yok Bu basit mantık büyük şehirde bile kendi kendinizi oyalayacak binlerce şey bulabilirsiniz yalnizda sinemaya gidebilirsiniz yalnizda çarşıya çıkabilir bir yerde kahve içebilir bir sürü şey yapabilirsiniz ve bazen bunları insanlarla yapmaktan bile daha çok keyif alabilirsiniz.Yalnizlik şarj eder geliştirir

Back