- 3 Mayıs 2020
- 27
- 27
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yesimkhrnn
Sevgiliniz ne iş yapıyordu?34 yaşına kadar birikim yaptı mi?7 aydır işsiz, nasıl geçiniyor?34 yaşından sonra memurluk olur ,olur da insanin ders çalışmak için enerjisi az olur.. biraz zor gözüktü bana ama inşallah atanır..hiç birikimi yoksa ,iş bulması, birikim yapması birkaç yılı bulur.siz bu kadar süre bekler mısınız?daha önce uzun süren sevgililik döneminiz olmadığı için bu ilişkiyi çok sahiplenmişsiniz, bu yüzden olumsuzlukları görmekte zorlanirsiniz gibi geldi..
Bir emlak şirketinde çalışıyordu, asıl mesleği bu zaten üniversite stajı da emlak üzerineydi. Sonra anlaşamadı bambaska bir sektore girdi. O da olmayınca sınav, sınav da olmazsa sevmediği emlaga geri dönecek. Benim acelem yok beklerim aslında ama fazla uzamamasi taraftarıyım. En çok üç yıl..Sevgiliniz ne iş yapıyordu?34 yaşına kadar birikim yaptı mi?7 aydır işsiz, nasıl geçiniyor?34 yaşından sonra memurluk olur ,olur da insanin ders çalışmak için enerjisi az olur.. biraz zor gözüktü bana ama inşallah atanır..hiç birikimi yoksa ,iş bulması, birikim yapması birkaç yılı bulur.siz bu kadar süre bekler mısınız?daha önce uzun süren sevgililik döneminiz olmadığı için bu ilişkiyi çok sahiplenmişsiniz, bu yüzden olumsuzlukları görmekte zorlanirsiniz gibi geldi..