Annem koşullu seven manipülatif biri ,kaldıramıyorum?

Gerçekten çok doğru söylğyorsunuz ben de geri adım atmadım sosyal medyadan da çıkardım . İlk defa hayatımda bir insana bu kadar uzak durabildim ama hakettiler . Bitti artık

Gerçekten çok doğru söylğyorsunuz ben de geri adım atmadım sosyal medyadan da çıkardım . İlk defa hayatımda bir insana bu kadar uzak durabildim ama hakettiler . Bitti artık
Bana kendimi hep suçlu bir yük hasta bir insan muamelesi yaptılar madem benden yoruldular artık dinlensinler

Kesinlikle öyle.
Narsistik kişilik bozukluğu malasef aile içinde kendini böyle gösteriyor.
Birebir annenin oğlunu iyi çocuk kızımda kurban seçip ona yükleniyor. Evden ayrılmak istersende tehdit ediyor.en iyisi güzel bir şekilde sinir cizebilmek yoksa psikolojinin bozulabilir.narsist anne duygu yok sahte hiç üzülmüyorum.ben empat olduğumu onun normal.olmadigini geç öğrendim.ona bir şey anlatsan sonra seni vuruyor .degersizlestiriyor çünkü seni edebileceğini biliyor .dışarıya karşı melek cocuklarini bilen düşünen. Ve aglayadabiliyor nasıl oluyor anlayamıyorum . manipüle ediyor .normal olmadığını aklının bir köşesine yaz.sakin cikarma

Annen seni kıskanıyor, muhtemelen başarını, çocuğunun kilolu doğmasını vs onu anne gibi değil kıskanç arkadaş gibi göreceksin. Muhtemelen kendi annesiyle de benzer ilişkisi vardır. Beklentini kesmezsen mutlu olamazsın

Allah korusun o zaman bayram kandilde arayıp nasılsın havalar nasıl deyip kapatacaksınız. Kademeli şekilde azalton
lohusalık depresyonu geçiriyor olabilir misiniz? Kendinize gelince kahvaltı sonrası biraz yürüyüş yapın bebek arabasıyla. Vitamin alın, gerekirse psikiyatriste görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…