Annem katilim mi ? Yardima ihtiyacim var lutfen okuyun

Yazamasin, banlansin demedim. Şikayet bile etmedim ben, niye bana yaziyorsunuz bunları anlamadım? Yardım etmek amaçlı yazdım da zaten. Ama çalış dediğim için cevap bile vermedi.

İş bulmaya bakın bence.Eşinizin ailesi var mı?Varsa nasıl insanlar size kafanıza kakmadan,eziyet etmeden sahip çıkarlar mı?Gidip onlarla yaşasanız,bir yandan da çalışsanız?

Üşenmeyip okudum. Sen kendine bunları neden yaptın bilmiyorum. Yaptığın herşeyin yanlış olduğunun bilincindesin üstelik. Artık bu hayata bir son ver liseyi bitir üni ye hazırlan yaşın çok küçük devletin yurdunda kalırsın bursa başvur okula git düzgün bir çevren olsun aklini başına toplamazsan eğer kaybolur gidersin bu hayatta

Allah aşkına yazım kurallarını ve noktalama işaretlerini düzgün kullanın. Bi es verseydiniz ya.

Yazının yarısını bile okumadan beynim yandı, keşke biraz daha yazım şekline dikkat etseydin....
Allah yardımcın olsun.

Bazıları evladıyla sınanır bazısı ailesi ile. Hayat sana başta olumsuz başlamış ama gelmiş yaşın 18 e. Bundan sonra iyi bir hayat yaşamak senin elinde. Öncelikle asla en azından 24 yaşına gekmeden çocuk yapma. Yapma ki o da senin gibi savrulmasın. Madde kullanıyor musun?

Sabah 8 akşam 5 bi iş bul annenle kavga edecek zamanın olmaz böylece sende kendine hayırlı bişey yapmış olursun parayla ihtiyaçlarını karşılarsın hatta öğrencilerin kaldığı apart gibi biyerede çıkabilirsin..yaşadığın şeylerin sorumlusu sadece annen baban değil sen biraz olsun kendine çeki düzen verseydin hiçbirini yaşamazdin..bence ilk önce iş bulmaktan başla sonra o adamdan kurtulmaya bak koca arama okumadıysan aciktan lise üniversite oku tehlikelerden uzak dur

Ben ne okudum...
Ne yazsam ki?
Kalakaldim.
Su an kocaniz hapiste oldugu icin mi geri dondunuz annenizin yanina?

Allah razı olsun

Reactions: Kuf
Bence bu hikâyede tek bir suçlu yok
Herkes belli oranlarda suçlu
O yüzden boşuna tek birini arayıp tüm suçu ona yıkmaya çalışmayın
Herkes sürekli hata yapıp durmuş çünkü

Şu anki durumunuza gelince de temizliğe gitmek de olsa bir iş yapın
Bu saatten sonra okusanız çok daha güzel olur tabi
Ama hiç öyle bir enerji almadım
Evde oturarak boş boş ömür çürütmeyin
İş bulmak kolay değil ama illa ki bulunuyor sonunda
Pavyon, masaj salonu filan bunlar işin kolaya kaçması bence
Oralara gitmek istemediğinizi düşünerek yorum yaptım

Kim bu kaç gündür konuları horlatan güruh?
Konu sahibi inşallah hayatını düzene sokmuştur. Ama ben konuya inandım ya. Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Hep 'annemin sevgilisi' falan diye bahsederdi, ben de modern yaşayan insanlar sanırdım. Meğer annesi pavyonda çalışıyormuş, orada bir calgiciyla takiliyormus, adam baskasiyla evli olduğu için sevgililermis. O tarz bir çevrenin içindeyken olmaz denilen,yok artık denilen çoğu şey yaşanıyor. Arkadaşımın da bazı yerleri Benzer hikayeleri vardı
Ama bir şekilde ,otuza gelmek üzereyken hayatını toparladı. Bu süreçte uyuşturucu, evlilik dışı hamilelik,şerefsizin biriyle evlilik gibi yollardan geçti ama Sımdi yillardir çocuğuyla , mesai saatleri belli işiyle kendi hayatına bakıyor. Umarım konu sahibi de bakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…