Annem Evlenmemi İstemiyor

Bende kabul edemiyorum. Eş, iş, arkadaş seçimleri hepsi hayatımızı oluşturan şeyler. Tüm bunlar için etrafımızdaki insanlardan tavsiye alırız, deneyimlerini dinleriz vs ama kararı kendimiz veririz. Ailen seni hayallerini senden iyi bilemez ki. Hatalarda yapsak bu hayat bize ait. Ailenin anlamı birbirlerine iyi günde kötü günde destek olmaktır bence.

Ne oldu o çıplak kadın işi

Anneler candır ama bazen fazla müdahaleci oluyorlar
Eşimle konuşuruz bazen benim annem onun da babası hayatta olsaydı asla evli kalamazdık
Annem çocuklarını babasız büyüttüğü için fazla evhamlıydı, evde iş yapmaktan ümüğümüzü sıkardı ama kızları evlenince prenses olsun isterdi. Asla damatlarını sevmedi, melek olsalar yine sevmeyecekti, ona göre erkekler gereksiz, kurduğu ailenin huzurunu bozan asalak varlıklardı. Ablam ve bir küçük kardeşim çok çekti bu müdahalelerden ikisi de sonunda boşandı. Ha damatlar düzgün adamlar mıydı, bence hayır ama kimse dört dörtlük değil, ablamın ki değil ama kardeşimin evliliği yürüyebilirdi. Hal böyle olunca incitmeden biraz kararlı durmak lazım bu arada söylediklerinde haklılık payı var mı birlikte olduğunuz kişiyi iyice tartmanız lazım sonra zaman içinde siz kararlı durunca o da alışacaktır

Bende silahli mesleklerden daha cok korkuyorum.yapan herturlu yapar ama yinede evde heran silah bulunması korkutucu.en ufak tartismada Allah korusun.
E her gece cinayet silahının üstünde uyuyoruz. Gece yüzünüze yastık kapatsa sessizce öldürmüş olur, her meslek grubu yapabilir.

E her gece cinayet silahının üstünde uyuyoruz. Gece yüzünüze yastık kapatsa sessizce öldürmüş olur, her meslek grubu yapabilir.
yapan herturlu yapar bunu dedim zaten
Ama silahlı meslekler bana ürkütücü geldi hep
Cevremde cokfazla polis asker cinsiyetine denk geldiğimden olabilir.
Ve surekli tasinma durumu da var
Ailesi istememe nedenleri arasinda olabilir
İsteyen de ister zaten tercih meselesi.
Yapana saygim sonsuz.

2 eniştem asker ve dünya pamuğu insanlar ben o meslekten karısını vuran görmediğim icin böyle düşündüm. Silah çok ürkütücü elbette. Benim eşim için de karşı çıkanlar Karadenizli olduğu için "ay o insanlar silaha meraklı olur" dedi üstelik eşim mesleği gereği isterse silah alabiliyorken silahı yok. Zaten asla ne aldırırım ne eve sokarım gerek yok çünkü, bireysel silahlanma maalesef çok kötü durumda. O heves edip silah alan insanları daha tehlikeli buluyorum.

hemsehrimmissin, daha memleketlerin yazdigi kisma bakmadan "kiz trakyali mi acaba" dedim:) trakya insani iyidir hostur ama biraz gosteris meraklisidir. ben cok iyi anladim nasil bir duruma maruz kaldigini, annenin neden istemedigini, nasil olursa isteyecegini...

sana su kadar soyleyebilirim hemserim:) sevdigin adamdan her anlamda eminsen takilma birseye, kulagini tika ve yoluna bak. sen suphe duynuyosan onlar duysa nolur duymasa nolur

Bir arkadaşımın annesi de kızlarının evlenmesi istemiyordu, arkadaşım annesine çok düşkün olduğu için annesini dinledi evlenmedi küçük kız kardeşi evlendi ilk annesi bayağı tavır yaptı millete kızını kötüledi hayırsız diye sonra düzelttiler aralarını 2 çoçuğu var şimdi ve çok mutlu ama arkadaşım 38 yaşında yalnızlığa mahkum oldu annesinin bencilliği yüzünden şimdi de devam ediyor bencilliğine annesi “sen evlenirsen bize kim bakacak , baban da hasta perişan oluruz diyerek “ hep diyorum arkadaşıma kur artık hayatını annen- baban öldüğünde napıcaksın bir başına olacaksın o zaman diye merhametine yeniliyor hep
Anneler her zaman iyiliğimizi istemiyorlar bence , kararınızı siz verin lütfen kendi hayatınıza odaklanın annenizin size dayattığına değil

Varlığı yeter diyen ablam :) annem de benim yaşlarımdayken evlenmeyi düşünmüyormuş ananemin ısrarıyla evlenmiş sonra.. Evet tepkisi, düşünceleri bana da ters geliyor malesef

Bende kel antipatisi vardır artı çok kardesli kisiye bende olumsuz bakarım anneni dinlemelisin çoğu anne haklıdır

Çok değil 3 tane kardeşi var, 10 kardeşli değiller ki.. He öyle olsa bile bunda çocuğun suçu ney o mu seçti kardeşleri olmasını? İyi insan olsunlar önemli olan bu bence. Allah hayırlı insanlara karıştırsın hepimizi, merhametli anlayışlı insanlara inşallah. Önemli olan bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…