Allah nasip etmiş çocuğu , ne demek danışacaktınız soracaktınız ? ne kadar meraklısın deli gibi kötülemeye eleştirmeye. Bence herkes haddini bilerek eleştirsin.
tuzunuz kuru
ayrıca ben nişanlı iken bebeğinize ben bakıcam ben bakıcam demişti. kendi babam bile şahit buna. şimdi ses seda yok.
annem dururken kendine iş düşmez diye düşünüyormuş belli ki. artık annem yok kv sessiz
ben akıllı demem yalancı fesat derim öylelerine
valla hiç kusura bakmayın ama nişanlıyken söylenmiş olan afaki bir sözle insanları yargılayamazsınız.. kadın o zaman kendini daha iyi hissediyordur, farklı planları yoktur, ya da sizi daha çok seviyordur şimdi değişmiştir bilemezsiniz.. kaldı ki benim tuzum annemle kuru, kvalidemle değil.. benim nazım anneme geçer, 7/24 çalar kapısını çocukları bırakırım.. istediğini yedirir, giydirir hatta tatile götürür gık demem çünkü annem.. o yüzden diyorum ki annenizle halledin, burada yanınıza taşınma sözü verip sonra cayan annenize hiç toz kondurmuyorsunuz ama kvalide nişanlıyken söylediği afaki bir söz için yalancı oluyor :)
nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz.
Bu düşüncelerde biri olduğun için belkide cesaret edemiyordur bakmaya..
Peki balkonda sigara icip keyif catan kadina cocugunuzu birakma isteginiz neden?annem caymadı ben kendin ellerimle gönderdim annemi. el kadar çocuğu dağ başında kime bırakacaktık. anne PÖH baba PÖH.
bakıcı tutsalar bakıcının saatleri bir değil. kimsesiz bir kadın bulup 7 24 onlarla kalması lazım ki o da zor iş. kimse yanaşmaz.
ve
balkonda sigara içen keyif çatan bir kadınla bütün düzenini bozup doğuya torun bakmaya giden bir kadın bir değil gözümde. elbette toz kondurmam.
Buradan aldığım ders; ne torun bakarım ne de kendimi kızıma/oğluma, damadıma/gelinime baktırırım.
Bu kadar borç altındayken neden çocuk yaparsınız, çocuk yapacaksınız neden borç altına girersiniz.
Ondan sonra da kaynanam bakmadı. Bakmak zorunda mı? Bu annelere cidden acıyorum. Doğur, büyüt, evlendir tam ohhh diyecekken pat diye torun bak. Üstelik bakmak istemezsen bu sefer trip ye.
Kusura bakmayın ama bir bakıcı tutun.
para..baska ızahı varmıPeki balkonda sigara icip keyif catan kadina cocugunuzu birakma isteginiz neden?
Peki balkonda sigara icip keyif catan kadina cocugunuzu birakma isteginiz neden?
senin gibilere de terbiyesiz denir.tutamayacağı sözler verenlere yalancı denir. başka birşeyler daha denirdi de o kadar acımasız değilim.
Gercekten sasirdim suclamalarapara..baska ızahı varmı
para..baska ızahı varmı
Kaynana ölse kayınpederime ben bakmak zorunda değilim öz kızları var ona düşer diyecekti yüksek ihtimal. Bence Türkiye’de ebeveyn değil evlat despotizmi var anne babayı ömür boyu kendilerine hizmetle yükümlü görüyorlarbahane derken? diri olması sizin çocuğunuza bakmak zorunda olduğu anlamına gelmez ki. kadın bakmak istemiyor yani. kendi çocuklarını büyütmüş. sıra torunlara geldi deyip tüm çocukları neden ona atasınız ki? bırakın biraz da o hayatını yaşasın. siz doğurun ben bakarım dememiş size. kendi kendinize plan yapmışsınız. farzedin ki kaynananız öldü. o zaman ne yapacaktınız?
Mecbur kaldiginiz insani begenmiyorsunuz ama. Gelse cocugunuza baksa gene memnun kalmayacaksiniz. Hayatiniz zindan olacak,ne annelikten bir sey anlayacaksiniz ne de iciniz rahat edecek. Yazik degil mi?mecburiyet ve el kadınına güvenememe.
annem caymadı ben kendin ellerimle gönderdim annemi. el kadar çocuğu dağ başında kime bırakacaktık. anne PÖH baba PÖH.
bakıcı tutsalar bakıcının saatleri bir değil. kimsesiz bir kadın bulup 7 24 onlarla kalması lazım ki o da zor iş. kimse yanaşmaz.
ve
balkonda sigara içen keyif çatan bir kadınla bütün düzenini bozup doğuya torun bakmaya giden bir kadın bir değil gözümde. elbette toz kondurmam.
Görümcenin ilk çocuğuna bakmışsa senin de ilk çocuğuna bakar bence canim. Sıkma canını. O bebek dünyaya gelince bunlar da kendiliğinden çözülecek. Emin ol. Sen niyetini güzel tut. Gelir kendisi söyler zaten.
Bu hikayede yolunan taraf kadın olmuş yalnizYani aslinda sonradan lafini yapacaksa bir insan ev de almamali. Evlenince senin paran benim param olmuyor ailenin ortak butcesi oluyor.
Kadin evi aldi diye mi bunca sey?
Erkek evi alip kadin gelip yerlesince sorun olmuyor bu toplumda.
Tabii,erkegi de erkek tarafini da yolmak lazim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?