• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem çocuğuna bakmasın diyen görümce

bende anlamadım onu. anneannem de annemi 16 da dogurmus. esim annem yaşını kucultuyor diyor ama bilemicem. kimligi sonradan çıkmış. kimliginde 60 kusur. kendisi 55 olmadim diyor. yas takıntılı kadinlardan.
ama gercekten cok diri.
3 apartman almis merdivene gidiyor. biz para verelim diyoruz yok diyor. ama cuzdanina sıkıştırinca sagol evladim...
ben benim çocuğuma baksa da oara verecektim. belki bakici butcesi kadar olmazdi ama acik konusayim en az bi 500 600 olurdu.
Arkadaşım bana iyice tuhaf gelmeye başladı söylediklerin.
Kayınvalideni sevmiyorsun, eşin de sevmiyor ama içten içe çocuğumuza baksa diye hesap yapıyorsun.
Tutmuş gelinin annesine kızıyorsun esas suçlu o diyorsun hiç bakmamış torununu.
Görümcenin söylemediği gibi şeyi söylemiş gibi yapıp bunu bir de başlık yapıyorsun.
Maddi olarak sıkışmış olmak seni böyle tuhaf düşüncelere itiyor olabilir ama sana zarar verir böyle sağlıksız düşünceler.

bende anlamadım onu. anneannem de annemi 16 da dogurmus. esim annem yaşını kucultuyor diyor ama bilemicem. kimligi sonradan çıkmış. kimliginde 60 kusur. kendisi 55 olmadim diyor. yas takıntılı kadinlardan.
ama gercekten cok diri.
3 apartman almis merdivene gidiyor. biz para verelim diyoruz yok diyor. ama cuzdanina sıkıştırinca sagol evladim...
ben benim çocuğuma baksa da oara verecektim. belki bakici butcesi kadar olmazdi ama acik konusayim en az bi 500 600 olurdu.
Valla insanlar genelde yaslarini kucuk soyluyor,benim yasimda kaynana olan var yahu yuh diyorumdenk gelince ;)
Esiniz ek is yapsin,zaten o da anasini sevmiyormus,e siz de pek hayran degilsiniz, bir sure ucretsiz izin alirsiniz sonra da bakiciyla devam edersiniz. Sanki uzaydan gelmis gibi davranmayin herkes boyle. Ben 8 yillik tecrubemi birakip cocuk bakiyorum 2,5 yildir. 1 yil daha bakacagim gibi gorunuyor. Bu surecte turlu zorluk yasadim. Tuvalete bile gidemedim evde ya,yeri geldi cebimde 1 liram olmadi,ac bile kaldik esimle. Esimin gunde 22 saat calistigini bilirim ben. Sutculuk bile yapti adam,koli kesti satti. Ki bu adam da universite mezunu dil bilen bir adamdi. Ama kendi isiydi iflas etti. Aninda da is bulamadi. Tam 6 ay surum surum surunduk. Aileler aklimiza bile gelmedi
Kendi derdimize dustuk kisacasi. Cocuk sahibi olmak kolay degil. Finanse etmesi hele hele hic kolay degil. Herseyiniz dort dortluk olmayiversin.

Bir de gorumcenize bu kadar saydirmayin, allah cektirir size. Yazik gunah cocugunuza aciyin kendinize acimiyorsaniz

Kimse kimsenin bebeğine bakmak zorunda değil.
Bu insanlar zaten yaşlanmış evlatlarını büyütmüş sıralarını atlatmışlar az insaf edin.
Borç çoksa bebek yapmayacaktınız. Annenizden de kayınvalidenizden de böyle bir şey bekleyemezsiniz.

Valla insanlar genelde yaslarini kucuk soyluyor,benim yasimda kaynana olan var yahu yuh diyorumdenk gelince :KK66:
Esiniz ek is yapsin,zaten o da anasini sevmiyormus,e siz de pek hayran degilsiniz, bir sure ucretsiz izin alirsiniz sonra da bakiciyla devam edersiniz. Sanki uzaydan gelmis gibi davranmayin herkes boyle. Ben 8 yillik tecrubemi birakip cocuk bakiyorum 2,5 yildir. 1 yil daha bakacagim gibi gorunuyor. Bu surecte turlu zorluk yasadim. Tuvalete bile gidemedim evde ya,yeri geldi cebimde 1 liram olmadi,ac bile kaldik esimle. Esimin gunde 22 saat calistigini bilirim ben. Sutculuk bile yapti adam,koli kesti satti. Ki bu adam da universite mezunu dil bilen bir adamdi. Ama kendi isiydi iflas etti. Aninda da is bulamadi. Tam 6 ay surum surum surunduk. Aileler aklimiza bile gelmedi
Kendi derdimize dustuk kisacasi. Cocuk sahibi olmak kolay degil. Finanse etmesi hele hele hic kolay degil. Herseyiniz dort dortluk olmayiversin.

Bir de gorumcenize bu kadar saydirmayin, allah cektirir size. Yazik gunah cocugunuza aciyin kendinize acimiyorsaniz

helal olsun eşinize. benim eşim de 4 farklı üniversite mezunu dil meslek bilen adam. ama piyasa ortada. arkasinda kimsesi yokmuş. para biriktirmis okumus çalışmış. ben hic anlamazdim meslek sahiplerinin açıkta boslukta kalmasını. ama kalınıyormus iste. esim de yapar ek birseyler.

Back