ANNEM BOŞANMAMI İSTİYOR.

Hesap meselesi tabi, yol çizdigini düşünüyorsun ama güvenenedim evlenmedim emin olamadım çocuk yapamadım diyemiyorsun. Ama ben güvendim evlendim, çocuk haberini aldığımda da emindim.. Allah kalbine şifa versin.

Siz değişik bir insansınız biz varoş olalım eleştiri olumsuz bişey görmeye tahammülünüz yok aslında gerçekleri görmeye tahammülünüz yok yada işinize geliyo eşinin sana muhtaç olması bir hayatınız yok ben size düşman olsam yine senin verdiğin kadar zarar vermem sana merak etme sizin dediğiniz gibi olsun hukuk okuyup çalışan insanlar beyinsiz sizin kocanıza helal olsun kimse onun yaptığını yapamaz beceremez mühendis zekası 3. Üniversite okumuş siz zaten koltukla evlenenleri eleştiren kocası yerine çalışmayan Kadınları hor gören insansınız varoşluktan öteye gidemiyoruz kocamız evde yatırıp biz çalışmadığımız için yüce birisiniz biz malız varoş olmak muhtaçlıktan iyidir varoş düşünürüm ama bir Allah’ın kulu bana tembel asalak diyemez ama siz böyle bi hayata eşe laik görmüşsünüz 4 duvar sıkışmış biriysem sen kendini sıkıştırdığın şeye Koltuk kadar değer verilmiyor kocana yazık

Siz iyilikle bişey yazmışsınız size bile ne demiş insan hayret ediyor saniyo ki herkes varoş hiç kimseyi kocası sevmiyo her basit düşünceli bir onunla kocası var sizin yaptığınızı herkes yapardı Siz sabredip mantıklı olanı yaptığınız için güven probleminiz olduğuna karar vermiş eşiniz hem okuyup çalışamaz bi kere sizin çalışmanız lazımdı başlarına muhtaç olmanız lazımdı bunları yaptığınız için allahtan şifa istemiş sizin için yorum dahi yapılmaz bu insana vakit kaybı

Eleştiri Eleştiri başka bi şey hadsizlik bambaşka bir şey anlayamadığım kısımlar var çok devrik cümle var ne dediğin belli degil varoş oldugun kadar cahilsin de.. kocama seninle aynı zihniyeti paylaşan insanlar yüzünden koltuk kadar deger verilmiyor, aşağılık kompleksi olan biri olsa senin gibi aynı cümleleri kurabilirdi ama sadece gülmekten başka verebileceğim Bi cevabım yok demeyi tercih ediyor, vaktimi çalıyorsun daha mantıklı yorumlara cevap vermeyi tercih ediyorum şimdi lütfen çekiliniz yıkılınız kaybolunuz!!

Niye kendinizi anlatmak için bu kadar uğraşıyorsunuz?

Kimseye birşeyleri inandırmak zorunda değilsiniz. Yanlış anlamayın sizi düşünerek yazıyorum bunu.

Sabırlı bir insan olduğunuz buradaki mesajlara verdiğiniz cevaplardan belli, ben olsam ya konuyu kapattırmıstım yada ban yemiştim sanırım iyice strese girmek için konu açmıyoruz sonuçta burada.

Ben normalde gerçekten sakin bir insanım ama beni çileden çıkardılar. Hadsizlik, terbiyesizlik aldı başını gitti. Herhalde bu terbçyrsizliklerin yanlarına kalmasına alışmışlar. Yanlarına kalmasın diye mücadele ediyorum. Yok öyle saçma sapan hadsiz yorum yapayım cevabımı almayayım. Yorum yapmanın, eleştirmenin de bir dozu var. Strese girmek için konu açmadığımı aslında defalarca söyledim ama herkese açık bir platform olduğu için parazitlere de söz hakkı doğuyor..

Kendinize en büyük kötülüğü elleriniz ile yapmışsınız bence sizin kendinize vereceğiniz en büyük ödül anneniz ile mesafeli olmanız ve söylediklerine kulak asmamanız garip bi anne açıkçası biz türk milletinde 1 adı 2 olmasın diye bi tabir var anneniz olgun bizden daha iyi bilmesi lazım açıkçası evlilik manav değil ki iyisini seçip alabilin anneniz evliliği öyle birşey sanmış sevmezsek yenisini alırız yani kıssadan hisse ya eşiniz ya aileniz net

Bu kadar sözden ,Bu kadar saygısızca davranırsan sonra " Ben şikayetçi değilim, Sen hamilesin üzülme " diyen ADAMIN ELLERINDEN öpesim geldi.

Nasıl bir erdemdir bu anlayamadım. Sabri tastigi zaman çark döner , feristahi gelse bu adamı geri çeviremez.

Annem Annem Annem demekten vazgeçin, yuvamıza sahip çıkın. Laf söyletmeyin eşinize. Uzak durun.

Yok mu eşinizin anne babası. Çekip alsınlar elinizden diyesim geldi.

Konusahibi coşmuşsunuz valla verdiğiniz cevapları okuyunca annenize çok benzettim sizi. Allah çocuğunuzu sizin şerrinizden korusun. Gümbür gümbür geliyorsunuz annenizi o kadar eleştirmeyin bayağı aynısınız valla. Sizi eleştirenlere özelden küfrediyor bile olabilirsiniz

Asla öyle bir şey yapmıyorum. Dünden beri sustum sustum ama ben sustukça çok üstüme geldiler hak edenlere cevabını verdim hepsi bu

Harikasınız

Evet sanırım zor durumda. Farklı yerlerde çözüm arıyor. Ilginç geldi bana da. ALLAH yardımcısı olsun

Eşine destek olman güzel bir davranış bence. Sadece o belki tatil dönemlerinde vs şart time ya da çalışmalı. Sanırım ankaradasınız ve Ankara büyük bir şehir muhakkak kendine uygun iş bulacaktır. Ama ben destek olmanı yadırgamıyorum. Nihayetinde bu durumu bilerek evlenmişsin. Be iyi bir konuma gelince Sefa’sını birlikte sürersiniz inşallah. Erkek milleti bazen orayı görünce kurdurabiliyor ama umarım sizinki onlardan olmaz. Annenize gelince siz kararlı olup onla konulmazsanız bu şekilde devam eder, o yüzden bir an önce evinize gidin.

Gören de özelden küfür yedin zanneder sen hala buralarda mısın
Ya siz küfür etseniz ne olur Varsın ben sizin dediğiniz gibi olayım sizle eşiniz iyi olsun o kadar sindirilmişsiniz ki olanları normal görüp diğer insanların mantıklı yaptığı şeyleri yazıklıyosunuz sabaha kadar 100 kişi anlatsa anlamazsınız hayatınız mahvolmuş çocuğunuza yazık allah onun yardımcısı olsun inşAllah sizin aileniz sahip çıkar ona eşinizin çıkmayacağı aşikar bünyesi kaldırmaya bilir 3. Üniversite okuyo sonuçta ben artık konuya girmem burdan olmam ama unutmayın siz bir arpa boyu yol alamayacaksınız ne 4 yılda ne 40 yılda

He he hadi canım başka kapıya hadi canım yol al.

Konu sahibi aslında eşinizle ilgili yorumlarınızdan anladığım kadarıyla siz çok iyi niyetli, merhametli bir insansınız.
Anneniz çok tepkisel davranıyor. Annenizle görüşme sıklığınızı azaltmanız sizin yararınıza olacaktır. Annenizi aslında kendi anneme benzettim biraz. Her şeyi eleştiren, kolay beğenmeyen, memnun edilemeyen bir kişilik. Benim annemin de evlenme sürecinde beni sinir ettiği zamanlar olmuştu. Şimdi geriye baktığımda aslında annemin benim iyiliğimi istediği için böyle davrandığını biliyorum. Anneler bazı şeyleri daha net görebiliyor.
İki kişi evlendikten sonra birer birey olabilmeli. Siz iş sahibisiniz. Eşinizin de tek başına kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmesi lazım. Mühendislikte iş bulmak ekstra zor,çünkü çok fazla mezun var. Benim eşim de mühendis. Mezun olunca hemen iş bulamamış ve o süreçte çok zorlandığını söylüyor. Erkek kardeşim de endüstri mühendisliği mezunu,ingilizcesi çok iyi ama 1yıldır iş arıyor. Şirketler genelde tecrübeli insan arıyorlar. Eşinizin çalışmaya niyeti varsa zaten öğrenciyken kendi alanında bir işte çalışmaya başlaması lazım ki tecrübe kazansın.
Artık yetişkinsiniz,çocuk değilsiniz. Aileniz sizin geçiminizi sağlamak zorunda değil. Başkalarına bağımlı olmadan ikinizin birlikte hareket etmeniz gerekiyor. Ebeveynlerinizden maddi destek almayıp ayrı bir aile olarak ikinizin ayrı ayrı çalışıp geçinebilmeniz lazım. Siz doğum iznine ayrıldığınızda ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…