Saygı duymak ile gururu birbirine karıştırmayın. Kişi kendinden bilir işi atasözünden yola çıkarak muhtemelen benzer bir hikaye sizinde başınızdan geçmiş hatta hala düzelmemiş gibi Bi ruh haliniz var kendi pişmanlıklarınızı ve hatalarınızı buraya yazarak belki rahatlamak istiyorsunuz belki eşinizin gözü dışarda ya da sizin.. mesele şu, eşimin bana söylediklerini özetlemeye çalışacağım, "babasızlıgın ne demek olduğunu yaşadım ve alışamıyorum benim ki öldü bir daha hiç görmeyecem senin ki yaşarken gecirebildigin kadar vakit gecirmeni istiyorum, söylenenler düşünülenler çok ağır dogru onuruma gururuma dokunuyor cevap vermek istiyorum hepsine kırıp dökmek istiyorum ama en basit yol bu olur ve senin annen baban sana daha ağır belki bu durumlar.. Bi noktada haklılar katkıda bulunmam lazım.. ev kirası kart borcun keyfi giderlerini Bi şekilde karşılayabiliyorken bile senin paranı yiyen biri olarak görüyorlar. çalıştığım süre içinde de aynı şeyi düşündüler bu hiç bir şekilde degişmiyor, üstüyle yatıyor dediği yere dışardan gelip herkes oturuyor benim onun üstünde uyuyakalmamın koltuga extra Bi zararı yok diye düşünüyorum ki ben hepsini gectim kendimi misafir olarak görmuyordum samimi olduklarını düşünerek kalbi duygularımla hesapsız kitapsız yaklaştım, daha yakın bir ev tutmak istiyorlar dediginde yorum dahi yapmadım kararı sana ve ailene bırakıyorum dedim ki daha iki ay önce taşınmıştık.. benim kimseden yardım almadan biriktirdiğim parayla sırf sen daha az yürü daha fazla uyu diye yaptıgım herşey yok sayıldı, ama ben senin getirdiğin paraya bakıp geciniyorum hala değil mi.. benim çalışırken kazandığım parayla gecinen binlerce aile varken, ailen işten çıkmam için o kadar baskı yaptı.. tek başıma yaşasam fazlasıyla yeterdi ama onlar hala beni senin maaşına bakıyorum diye görüyorlar. Bir yolum var bu yolun sonunu görecegime dair verdiğim sözler var ve hiç bir şey bunun önüne geçemez.Efendiligimi bozmuyorsam hiç bir çıkarım yada menfaatim olmadan saygımdan ve sana olan sevgimden susuyorum öteki türlü benim çocuğumu taşırken seni çiğnemiş olurum seven sevdiğine aynı yastığa baş koyduguna bunu yapabiliyorsa zaten yoktur bitmiştir uzatmaları oynuyordur"dedi.