Annem bana hakkını helal etmiyor

beddua eden gercekten kendi mazlum vede hakkin yenmis hakli ise bedduasi gecer fakat haksiz isede isteresede anne baba vs olursada bedduasi ancak kendisine gecer beddua ilk ciktigi geldigi yere döner onun icin üzülme diyorum sen yinede annendir saygida kusur yapma haksliyken haksiz duruma düsürecek babanlada arani acacak primler annenin eline verme imtihan seninkide annen iste .Rabbim yar ve yardimciniz olsun sabirdan sonra mutlaka mutluluk vardir unutma canim kardesim

Merhaba konudan bagimsiz olcak kusura bakma ne gibi konularda evet dedine pişman oldun ayrinti verir misin ona göre bizde dikkat ederiz

Benim annem de aynıydı 2 sene nişanlı kaldık bu yaşadıklarının on mislini çektim ben evlendikten sonra yaptığı her şeyi unuttu ama hala beni zerre sevmediğini her an hissediyorum. Sabırlı ol asla kavga etme geçiyor öyle yada böyle:)

Annen bir ruh hastası, seni de aşırı etkisi altına almış. Babanla konuş, gerekirse annenin olmadığı bir nişan - düğün ile git o evden. Tedavi olmazsa da görüşme. Basit bir nefretle açıklanacak birşey değil bence annenin yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…