Merhabalar herkese...
Eski konularimdan az çok hatırlarsınız beni eşimin sorunlu ailesi ve kardeşleri ile olan saçma sapan bir yaşantımız var...Dı.. daha doğrusu aştım ben bunları konu farklı
K.pederim memleketten döndüğünden beri 2 ay kadar oldu...Diğer oğlu aynı binada olmasına rağmen yanına hiç uğramadı kızıda bir kez geldi bir iki saat durup gitti zaten problemli bir ilişkileri var.
Bu süreçte bir takım rahatsızlık lar yaşadılar eşim her zamanki gibi etraflarında pervane...ben çalıştığım için ilgilenmiyorum hiçbir şekilde...eşim iki aydır çalışmıyor ve onlarla uğraşıyor sürekli vakti bol zaten..(bu arada maddi sıkıntımız yok şükür )
Gelelim konuya,k.peder demiski eşime ben ölsem bunlar ne var ne yok satar bu kadında bakmaz kimse(eşi için) gel binayı ve tokattaki ev - arazileri senin üzerine vereyim otursunlar ama satamasinlar bu kadın mağdur olmasın günün sonunda ...
Eşim benimle paylaştı asla olmaz dedim bu büyük bir vebal olduğunu asla kabul etmemesi gerektiğini idrak ettirdim..zaten oda sıcak bakmadi kul hakkından korkar.Şoylede bir çözüm buldum ...dedimki söyle babana
Gitsin sağlık raporu alsin hastaneden (69 yaşında) noterden vasiyet (herseyini eşine biraksin) ....kimseyi karıştırmasın gerek yok böyle şeylere...
eşime mantıklı geldi uzun gelgitler sonunda sağlık raporunu aldılar ve (zaten bir gün geçerli) notere gidip ölümünden sonra bütün malvarlığının eşine birakilmasi konusunda bir vasiyetname hazırlayıp iki şahit eşliğinde onaylatmis..diğer çocuklarının asla haberi yok gizlilik kararida koydurmuslar ne olduğu konusunda benimde bir fikrim yok..
Sorum şu k.peder öldükten sonra herşey eşine kalacak tmm ama çocukları dava açtırıp bunu bozdurabilirmi?
ki bu çiğligi yapacaklarına eminiz ..ikiside babam olsun mali satip yolumuza bakalım derdinde...annelerini asla düşünmezler zaten eşim var bı evlatlari ..diğerleri düşman
Ama değerliler anneleri için o ayrı
Kayınvalidem mutlu oldu bu durumdan tabiki...50 yıllık eşi sonucta herşey en çok onun hakkı
Neyse çevrenizde varmı bu durumu yaşayan ...yada varmı yardimci olabilecek avukat...