• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim hirsiz!

evde kedim var yanlızda kalabiliyor ama köpeğim olsa ve kimseye güvenemesem verirdim böyle huzurunu bozmaktansa

Canim bu kapi kitleme olayini bende dusundum ama bak burasi Turkiye gibi degil kapilarin kilit yuvasi yok evlerde simdi kapilar tokmak gibi ve arkadan cevirip kitliyosun ve ancak o odada olman lazim kitleyebilmek icin disardan degil icerden kitleniyo.

Tabak canak olarak verdigimde gelirdi ne biliyim a canim kek pisircem kalibin varmi, borcamini alabilirmiyim bende kucuk boyu var derdi bende hep alsin canim nolcak bir gun benimde isim duser derdim dusuncede giderdim mesela araba kullanmayi bilmiyorum market uzak,ondan sogan isterdim, yumurta isterdim kalmamissa cok verdi o da bana bende ona verdim ... komsuyuz sonucta ve dert etmedim

Hep hamilelikten hasta oldu esi asker ve gittigi oluyo evine gidip yemek yapardim veya yaptiklarimdan getirirdim cunku uzuluyordum napicak bu kadin hamile diye....iste ne biliyim ben insan oldugum icin kiyamiyorum. Ne kadar hakkinda kotu seyler duymus olsamda araya bir mesafe koyup genede ALLAH rizasi icin yardim ettim kapima ihtiyaci oldugu icin birsey istemeye geldiginde gondermedim....

Kopegimizi de asla veremeyiz tabiki o benim canim asla boyle bisi olmaz esimde yapmaz sadece 1 haftaligina esimin ailesini ziyarete gittik, ben kopegimizi kopek otelien birakalim dedim yok hayir gerek yok komsuya vercem diye tuturdu. Esim cok inatcidir yani cok kavgasini da ettim hayir dedi cunku bi keresinde nerdeyse esim karsi komsunun ve bu kizin kopegine 3 kopege ve bizimkide olmak uzere 4 kopege bakti. Durum boyle olunca onlarda bize yardim eder diye dusunduk. Buradaki her evede bir kopek var o yuzden cok normal kopekli ev olmasi

Son düzenleme:
Canim bu kapi kitleme olayini bende dusundum ama bak burasi Turkiye gibi degil kapilarin kilit yuvasi yok evlerde simdi kapilar tokmak gibi ve arkadan cevirip kitliyosun ve ancak o odada olman lazim kitleyebilmek icin disardan degil icerden kitleniyo.

Tabak canak olarak verdigimde gelirdi ne biliyim a canim kek pisircem kalibin varmi, borcamini alabilirmiyim bende kucuk boyu var derdi bende hep alsin canim nolcak bir gun benimde isim duser derdim dusuncede giderdim mesela araba kullanmayi bilmiyorum market uzak,ondan sogan isterdim, yumurta isterdim kalmamissa cok verdi o da bana bende ona verdim ... komsuyuz sonucta ve dert etmedim

Hep hamilelikten hasta oldu esi asker ve gittigi oluyo evine gidip yemek yapardim veya yaptiklarimdan getirirdim cunku uzuluyordum napicak bu kadin hamile diye....iste ne biliyim ben insan oldugum icin kiyamiyorum. Ne kadar hakkinda kotu seyler duymus olsamda araya bir mesafe koyup genede ALLAH rizasi icin yardim ettim kapima ihtiyaci oldugu icin birsey istemeye geldiginde gondermedim....

Kopegimizi de asla veremeyiz tabiki o benim canim asla boyle bisi olmaz esimde yapmaz sadece 1 haftaligina esimin ailesini ziyarete gittik, ben kopegimizi kopek otelien birakalim dedim yok hayir gerek yok komsuya vercem diye tuturdu. Esim cok inatcidir yani cok kavgasini da ettim hayir dedi cunku bi keresinde nerdeyse esim karsi komsunun ve bu kizin kopegine 3 kopege ve bizimkide olmak uzere 4 kopege bakti. Durum boyle olunca onlarda bize yardim eder diye dusunduk. Buradaki her evede bir kopek var o yuzden cok normal kopekli ev olmasi

seni çok iyi anlıyorum köpeğine bağlanmışsın ve veremezsin bizde kedimize çok düşkünüz
senin yerine olsam aynı apartmanda oturuyorsam ve eşlerimiz arkadaşsa yüzyüze gelme durumu var
rahatsız kız belli
onun kapısını çalın konuşmak istiyordum deyin
sen beni yakın gördüğün için sorma gereğiduymadın ama ben yerinde bulamayınca kıyafetlerimi eve hırsız girdi sandım panik oldum deyin alttan alın merhabalığınızı devam ttirin
ama kilid değiştirin bir daha anahtar vermeyin masafeli arkadaşlığınızı sürdürün

Arkadaşım,keşke o kadar samimi olmasaymışsınız...Başkasının iç çamaşırlarını giymek de ne demek...

bu bir fikir yanlızca uygulayıp uygulamamak size kalmış
bende buna benzer şeyler yaşadım
örneğin arkadaşımın çocuğu vardı 7 yaşlarında her geldiğimizde çekmeceleri karıştırır dedimki sen misafirsin misafirler çekmeceleri karıştırmaz annesi ağlamaya başladı
kimine göre bunlar doğal kimilerinede ters

bu kadar esyanız evde yokken hiç fark etmedınız mi ya ona sasırdım benım yatak kıyafetlerim çok degerlidir hepsini cok iyi bilirim saklarım hatta annemler geliyor yanlışlıkla görürler vs diye ..o kadar cok esyanız kaybolmus ki nasıl fark etmedınız ayrıca komsunuz coook yüzsüz sinir oldum keske koca moca dinlemeyıp yüzüne vursaydınız hamileyse hamile yanii hırsızlıgını kapatamaz bu

canim dun cok kotu oldum ve gititm evine dedim senin durumuna uzuluyorum sen iyi degilsin neden bunlari yaptin ne gerek vardi cok ihityacin vardiysa ben sana alirdim ic camasiri hediye ederidm dedim. Neden bahsediyosun sen verdin onlari bana dedi ... bende dedimki bir kere benim oz annem 3 yil once benim sutyenimi giydi dedim ve ben kendi oz annemi aglattim anneaneme sikayet ettim dedim ki annemde olsa asla giyemem dedim.. dusunun annem oz annem agladi sonra kotu oldum ve gittim ayni sutyende aldip ona verdim. Annemde de ayni huylar vardi aci ama gercek o da benim sutyenimi kulodumu giyiyordu oyle bulunca elime o gecti giyiverdim derdi. Anneanneme sikayet etmistim kizmisti anneme. Dusunun bu olayi kiza anlattim ve dedim ki kendi anneme izin vermiyorum sana niye ic camasirlarimi vereyim ki ic camasiri odunc istencek birsye degildir dedim.. Olayi ceviremeyince bas bas bagirip ustume yurudu eline bir tahta parcasi almis salliyodu eside masa tamir ediyodu o arada ve esi dediki bu delirdi sen cik canim evden dedi. Ben cidden uzulup konusmaya gitmistin sandim ki hatasini anlar ozur diler ve bende bir daha konusmam ama selam verirse selamini alirim esinin hatirina diye dusundum

5 aylik hamile kadin napabilirm ki o bana vursaydi bile ben bisey yapamam yani ciktim gittim evden

Kantaron arkadasim bende zehir gibi bir hafiza var iste... ben hep esime diyorum aileni ziyaret etmeden once evede olan kiyafetlerim yok evde diyorum. Ve ben BASAK burcuyum takintiliyim titizim bu aradigim esyalari bulamayinca gecen ay butun esyalari istifledigim oturma odasindaki kucuk depomuz var onlari bosalttim bavullari actim kutulari doktum ve evet hep eksikler var. Bir kutunun icinde mavi camasirim vardi yok, pembe tangam yok, sutyen kulot takimlarimin ya ustu ya altlari yok ki hep takim alirim cogunluk , mavi esimin aldigi etek yok, beyaz etegim yok,mavi bikinim ustu var alti yok, pembe bikinim yok,siyah firfirli etegim yok, kahverengi etegim yok, mavili gomlegim kayip bunlar benim farkedip cildirip arayip tarayip bulamadiklarim.

hEP Esime dedim esyalrim hkayip diye orali olmadi
birde diger evinde gorduklerim bir tomar gecelik yataginin ustunde, kaplan desenli kulodum banyoda yerde, sutyenim kapisinda asili, diger sutyenim arkadasinin ustunde, kirmizi annemin aldigi kulodu giyiyordu 1 hafta once egildiginde gormustum...sac bandim bir gun kafasindaydi, eldivenlerim yatagindaydi tespitlerim boyle.

Son düzenleme:
bu bir fikir yanlızca uygulayıp uygulamamak size kalmış
bende buna benzer şeyler yaşadım
örneğin arkadaşımın çocuğu vardı 7 yaşlarında her geldiğimizde çekmeceleri karıştırır dedimki sen misafirsin misafirler çekmeceleri karıştırmaz annesi ağlamaya başladı
kimine göre bunlar doğal kimilerinede ters

Allahım ne insanlar var ya..buyur çocuğum karıştır diyecek haliniz yoktu elbette..Kadın da ağlayacağına çocuğuna terbiye verip gel buraya deseymiş...Anne babaların gereken terbiyeyi vermeden başkasının evine ziyarete gitmemesi gerektiğini düşünüyorum...

canim dun cok kotu oldum ve gititm evine dedim senin durumuna uzuluyorum sen iyi degilsin neden bunlari yaptin ne gerek vardi cok ihityacin vardiysa ben sana alirdim ic camasiri hediye ederidm dedim. Neden bahsediyosun sen verdin onlari bana dedi ... bende dedimki bir kere benim oz annem 3 yil once benim sutyenimi giydi dedim ve ben kendi oz annemi aglattim anneaneme sikayet ettim dedim ki annemde olsa asla giyemem dedim.. dusunun annem oz annem agladi sonra kotu oldum ve gittim ayni sutyende aldip ona verdim. Annemde de ayni huylar vardi aci ama gercek o da benim sutyenimi kulodumu giyiyordu oyle bulunca elime o gecti giyiverdim derdi. Anneanneme sikayet etmistim kizmisti anneme. Dusunun bu olayi kiza anlattim ve dedim ki kendi anneme izin vermiyorum sana niye ic camasirlarimi vereyim ki ic camasiri odunc istencek birsye degildir dedim.. Olayi ceviremeyince bas bas bagirip ustume yurudu eline bir tahta parcasi almis salliyodu eside masa tamir ediyodu o arada ve esi dediki bu delirdi sen cik canim evden dedi. Ben cidden uzulup konusmaya gitmistin sandim ki hatasini anlar ozur diler ve bende bir daha konusmam ama selam verirse selamini alirim esinin hatirina diye dusundum

5 aylik hamile kadin napabilirm ki o bana vursaydi bile ben bisey yapamam yani ciktim gittim evden

Kantaron arkadasim bende zehir gibi bir hafiza var iste... ben hep esime diyorum aileni ziyaret etmeden once evede olan kiyafetlerim yok evde diyorum. Ve ben BASAK burcuyum takintiliyim titizim bu aradigim esyalari bulamayinca gecen ay butun esyalari istifledigim oturma odasindaki kucuk depomuz var onlari bosalttim bavullari actim kutulari doktum ve evet hep eksikler var. Bir kutunun icinde mavi camasirim vardi yok, pembe tangam yok, sutyen kulot takimlarimin ya ustu ya altlari yok ki hep takim alirim cogunluk , mavi esimin aldigi etek yok, beyaz etegim yok,mavi bikinim ustu var alti yok, pembe bikinim yok,siyah firfirli etegim yok, kahverengi etegim yok, mavili gomlegim kayip bunlar benim farkedip cildirip arayip tarayip bulamadiklarim.

hEP Esime dedim esyalrim hkayip diye orali olmadi
birde diger evinde gorduklerim bir tomar gecelik yataginin ustunde, kaplan desenli kulodum banyoda yerde, sutyenim kapisinda asili, diger sutyenim arkadasinin ustunde, kirmizi annemin aldigi kulodu giyiyordu 1 hafta once egildiginde gormustum...sac bandim bir gun kafasindaydi, eldivenlerim yatagindaydi tespitlerim boyle.

ucuz atlatmışsınız yani bu beim fikrim arkadaşlar yazdıklarıma katılmayabilir doğal olarak hatasını eşinin önünde anlattığınız için tepki vermiş işte ipin ucu kaçmış ilişkinizde keşke yanlız konuşsaydınız kendisiyle uzlaşın dememdeki sebeb birbirinizi eşlerinizi yakın olarak tanıyor olmanız yaşanmasa daha iyiydi tabi ama bundan sonra neler yapılabilir ona bakmak lazım bana göre
bende bu konularda takıntılıyımdır işte ayrıntılı düşünmeden vermişsiniz anahtarı bazen iyi niyet insanın başına bu tür sorunlar çıkarabiliyor yaklaşımınız daha farklı olsaydı işte sanki onun bir kabahati yokmuşda ortada bir yanlış anlaşılma varmış gibi ondan sonra mesafe koysaydınız daha iyi olurdu bence

bu tarz şeyler yaşadım çok ama öğrenim yıllarımda kardeşimd üniversitede yaşamış komik gelir anlatır güleriz arada bazen evliykende olabiliyor demek
bir kıyafetinizin yatarken giyin zaten ne kadar deforme olacağını göreceksiniz bir defa giymiş olsanız bile bir bedenler farklı kıyafet ona göre şekil alıyor
her halukarda deforme oluyor yani onedenle kardeşler arasında bile kıyafet paylaşımını sevmiyorumkendim giysemde deforme olursa kaldırıyorum birine veriyorum yada kimi böyle şeyleri önemsiyor işte

Canim esinin onunde anlatmak istemedim odasina gittik o esnada kapiyi kapat dedim hayir gerek yok dedi... tam ben konuyu camasirlara getirdim bas bas bagrinmaya basladi ben anneme bile vermiyorum sana niye vermiyim deyince.. eside geldi yanimizda tabi .. ben ona konusalim diye sans verdim beni yalanci cikardi esinede iftira attigimi ondan kizdigini soyledi ben esine anlatcaktim zaten o anlamasin diye cazgirlik cikardi cunku ic camasirlarini aciklayamadi ondan oyle yapti bende gitmek zorunda kaldim olay kapandi sandi...

Son düzenleme:
Canim esinin onunde anlatmak istemedim odasina gittik o esnada kapiyi kapat dedim hayir gerek yok dedi... tam ben konutu camasirlara getirdim bas bas bagrinmaya basladi ben anneme bile vermiyorum sana niye vermiyim deyince.. eside geldi yanimizda tabi .. ben ona konusalim diye sans verdim beni yalanci cikardi esinede iftira attigimi ondan kizdigini soyledi ben esine anlatcaktim zaten o anlamasin diye cazgirlik cikardi cunku ic camasirlarini aciklayamadi ondan oyle yapti bende gitmek zorunda kaldim olay kapandi sandi...

evet iyi niyetli olup haksızlığa uğramışsınız ama kızın durumunu sizde biliyorsunuz değmez bence kendinizi üzmeyin daha fazla

Ben bugun dedigim gibi bir apartmanin ofisine gidicem orada kilit hakkinda konusucam bir de bir polis memuruyla durumu tartisicam. Esinin arayip durumu soylemeyide planliyorum ki az once arkadasi bunun evinde kaliyordu 450 dolarini almis cuzdanindan kizin. bana ic camasirini almis ucuz kurtulmussun dedi. Bence bu hastalik veya suc ben evimdeki kayiplarin listesini yapiyorum polis memuruna vericem. Kendisi ispatlasin benim evimdeki kayip ve Turk mali esyalarin nasil evine girdigini.

Ben bugun dedigim gibi bir apartmanin ofisine gidicem orada kilit hakkinda konusucam bir de bir polis memuruyla durumu tartisicam. Esinin arayip durumu soylemeyide planliyorum ki az once arkadasi bunun evinde kaliyordu 450 dolarini almis cuzdanindan kizin. bana ic camasirini almis ucuz kurtulmussun dedi. Bence bu hastalik veya suc ben evimdeki kayiplarin listesini yapiyorum polis memuruna vericem. Kendisi ispatlasin benim evimdeki kayip ve Turk mali esyalarin nasil evine girdigini.

arkadaşınız yabancı mı ?

Evet benim esim yabanci ve komsularimizda kizda eside yabanci. onun evinde kalan kiz arkadasida bana bugun tesadufen anlatti bende bu ic camasiri olayindan bahsedince. Cunku bana mesaj atmis sen benim arkadaslarimi facebook listenden siliceksin diye bende arkadaslarinin hepsine mesaj attim dedim ki... artik arkadas degiliz ve sizleri listemden silmemi istiyor eger bu durum sizi rahatsiz ettiyse ve benimle gorusmek istemezseniz sorun degil ben kimseyi silmekten hoslanmiyorum siz silebilirsiniz dedim. 6 arkadasi vardi esi ve esinin kardesini sildim. geriey kalan 4 ortak arkadasimizda asla oyle birsey yapmicaklarini beni cok sevdiklerini soyledi.O kadar kiskanc ki simdi onlar benim arkadaslarim silceksin diye bana mesajlar atiyor. Bende cok rahatsizsan onlara mesaj at dedim. Bu hirsizlik olayinida bugun bu mesaj attigim kizlardan birinden ogrendim. Kizi bana kira odemedi 1 ay yedi icti evimde kaldi diyerek kovdugunu soylemisti. Arkadasinin gecici eve ihtiyaci vardi evine almisti. Bu kiz hem ona kira odedigini soyledi hemde parasi calindiktan sonra evden ciktigini... etrafinda insanlara zarar verip hakaret edip sonrada onlari sucluyor.

Daha once beni bir evli ciftle tanistirmisti onlarin cocuklarida var gelip gidiyorlardi. Simdi bosanmak uzere bu cift ve ikisi ayri kalma surecindeler evleri ayirdilar. Ve bu kizcagiza cocuklari hakkinda hakaretler savurmus bunu gene facebook tan ogrendim. Bu kiz nerdeyse komsuma saldircakti ama hamille diye bisi yapmadi.Kocasida bu komsumun evinde kaliyordu cunku esleri is arkadasiydi. Hakaret ettigi cocuklarin babasinin bile evlerinde kaldigini kaniksayamiyor iste.Ustelik hamile baskasinin cocuklarina bile laf edebiliyor. Herkes arkadasindan beddua ediyor hamile olmsa ustune atlicak olan bir suru insan var herkes dua etsin hamile diyor... haline aciyorum... gercekten gidisati kotu

Son düzenleme:
Ben esime cok kizginim hala beni hic dinlemeyip anahtari verdigi yetmiyomus basima bunlar geldigi gibi dun evine gittigim icinde kiz bana bagirdiktan sonra eve geldigimde o bana bagirdi ... Bu adam neden beni korumuyor ya hakettin sen oh oldu niye gittin evine gitme dedim evlerine gidersen boyle olur dedi. Tabi giden onun esyasi degil onunkiler tastamam olan bana oldu... Beni korumasi gerekirken birde o bagirdi anlam veremiyorum ya herkesin yaptigi boyle yanina mi kalicak ee adalet denilen seyin anlami ne o zaman. Esimde oyle uyusuktur ki hic hakkini aramaz simdi birak kalan kalsin diyor.

Arkadaslar bende normal bir insan degilim obsesif bozukluklarim var mesela birini arayinca ulasamazsam eger benimle konusmak istemedigini dusunursem o insani tekrar tekrar illaki ararim.veya ulasamazsamda gene ararim... kendimden nefret ederim. Aklima bir kiyafet gelir bulamam, butun evdeki esyalari inidirip bulana kadar ararim . Ta ki aranan seyi bulunca rahatlarim.Hep aldigim herseyi bilirim hatirlarim eger bir insan vermissem ki hayatta unutmam mutlaka getirmediyse isterim.Simdi benim kiyafetlerim onda ve resmen aci cekiyorum cunku onlar benim sahip oldugum seylerdi. Makyaj malzemelerinden koleksiyon yaparim kullanmasam bile belirli periyodlarla acik bakarim. Basak burcuyum takintili huylarimdan nefret ediyorum. Temizlik malzemesi ozellikle ne varsa piyasada toplarim hepsini kullanmasam bile. Cesit cesit losyon, parfum ve kremden koleksiyon yapar ve hep kontrol ederim onlari.... ne biliyim biktim bu huylarimdan...geri aldiklarimi elbet giymem ama onda durmasi bende su anda takinti yaratiyor... Simdi herkes unut gitsin diycek ama unutamiyorum. Ne zamandir hep aradigim esyalar var ve 2-3 gunde bir hep acaba bulurmuyum diye dusunup bavullari depolari acip acip tekrar bakiyorum ama bulamiyorum. Bulamadikca aci cekiyorum. Napcam ben ya... kendimde doktora goruneyim bari

Son düzenleme:
Konuya nerden nasil baslanir bilmiyorum ama paylasmassam icimde oyle tas gibi kalacak farkindayim.Internet ortamida olsa paylasip rahatlamak istiyorum.

Yan komsumla 1 yili askin suredir arkadasiz ailecek gorusuyoruz en iyi arkadasim oldugunu iddia etsede ben hic bir zaman onu en iyi arkadasim olarak goremedim tutarsiz davranislarindan dolayi genede tamamen silmedim idare ettim diyelim.

Esimle 2 ay once ailesini ziyarete gittik kopegimize bakacak kimse olmadigindan komsuma rica ettim, pek cok kez bizde onlarin kopegine baktigimiz icin sorun olmayacagini ve guvenebilecegimizi dusunduk.Arkadasim 1 yil once hep beraber cluba gidecektik ve benden giymek icin birseyler istedi 45 etek ve bir kac bluz verdigimi biliyorum. 1 ay sonra eksiksiz olarak geri aldim. Bu surecten sonra hic bi sekilde kiyafet alisverisimiz olmadi ben zaten onu kiyafetlerini hic giymedim bu arada.Onun disinda ne zaman yiyecek vs veya temizlik malzemesi sorsa hatta ufak tefek borc para hep verdim sorun etmedim.

Su anda 5 aylik hamile ve ben ondan 1 buyuk giyiyorum kilo aldigi icin kiyafetleri olmuyor 1 hafta once ustunde bir kot gordum pacalari cok uzundu ve kendine biraz bol geliyordu dikkatlica baktim ki hemen hatirladim benim kotumu giyiyordu. Sorun etmedim herhalde ben evde yokken giyecek birseyi yoktu benden bi tane odunc aldi verir diye dusundum.ilerleyen gunlerde yerden birsey almak icin egildi ve giydigi kulot annemin bana 3 yil once yilbasinda hediye ettigi kirmizi kulottu. Sinirlendim tabiki ve anlam veremedim gene birsey demedim. Tekrar evine gittigimde bir baktim ki gomlegim dolabinda asili caktirmadan "aa sendemi kalmis canim bende bunu ariyordum ne zaman buldun sende miymis " dedim. Oysaki o gomlegide ona hic giysin diye vermemistim.Dun artik kopma noktamiz oldu evi acayip daginikti ve hersey ortaliga sacilmisti.Banyoda yerde benim altli ustlu takimlarimdan olan bir kulot atilmisti. Baska bir alt ust takimimin ustu kapiya asilmisti, yataginin ustu tomar halinde sirf gecelik, tanga, kulot,bilimum ic camasiri doluydu ve onlar bana aitti! Arkadasi da evdeydi ve kiz ustunu degistiriyodu tesadufen gordum ki benim sutyenimi giyiyordu arkadasi! Ben sinirden kudururken tam konusacaktim ki arkadasi yaninda yatakta oturdugum bir tomar bana ait olan ic camasirini aldi ve cantasina koydu komsuma " sagol canim bana verdigin icin en kisa zamanda getiririm " dedi!!! Ben artik hepten kudurdum " seninle konusmamiz lazim " dedim ... bana vaktinin olmadigini herkesin evden cikmasi gerektigini kuafore gidecegini aksam esinin isten gelecegini sonra konusmamiz gerektigini soyledi.Ben hic bisi soylemedim aldim arkadasinin cantasindan ic camasirlarimi kizida evime cagirdim.

Arkadasina dedim ki: su anda icine giydigin sutyen benim sana odunc diye verdigi her camasirda bana ait hepsini benden izinsiz almis nasil sana verebiliyorki bir an onca sutyenimi cikart bana geri getir dedim. 5 dk sonra komsum kapimdaydi ve sen bana hirsiz diyemezsin kimsin sen diye bagirmaya basladi.

Bugun bana mesaj atmis bende sadece odunc verdigi plaj cantasi var ve esyalarimi getirecegini cantasinisi istedigini yazmis tmm dedim. Geldi ic camasirlar haric kot ve etekleri getirmis ki asla ona giysin diye vermedim. Cok iyi hatirliyorum. Camasirlar tabiki yoktu. Nasil geri getirebilir ki iade ederken ne diyecek aa evet giyecek ic camasirim yoktu bunlar senden aldiklarim mi diyecek elbette hayir bu yuzden onlarida getirmedi.

Tekrar evine gittim bugun konusmak icin benim kislik eldivenlerim ve sac bandim bile sifonyerinde duruyordu.Ic camasirlarim hakkinda konusmak istedim bana 1 yil once arkadasinin giydigi sutyeni verdigimi iddia etti diger ic camasirlarinida aciklayamayinca bas bas bagirmaya basladi ustume saldirdi kocasi geldi hamile diye tabiki dokunmadim bile ama icime oturdu. Ona iftira ettigimi soyledi kocasina ve tabiki benim esyalarimi calsigini soyleyemedi aptalca baska sebepler soyledi ve beni gercegi soylememden korktu o yuzden isi cazgirliga vurup olay cikardiki ben ordan gidebileyim kendi rezil olmasin.

Cok sinirlerim bozuldu kizlar evinde hala ic camasirlarim , eldivenim ve sac bandim var. Evde kayip oldugunu adim gibi bildigim aradigim yerde hic bi yerde bulamadim etek, gomlek camasir bikini tonla esyada var onlarida kesin bu almistir. Birine guvenmekle cok hata ettim artik kimseye anahtar veremem.

Ay hepsini okuyamadım ama iğrenç külot mülot ne bu böyle başkasının külotu da giyilirmiymiş aman Allahım

sizin komşuluğu geçmiş artık belki yurt dişinda sizin ortamınız oyledir fakat ne türkiye nede başka bi yerde ben biriyle böyle ilişkiler kurmam komşum benım salonum ve oturma odamdan ilerisine gidemez bile bence bir daha kimseyle böyle ilişkiler kurmayın gerekirse taşının ordan dikkatli olun derim komşu diyede fazla müsama göstermeyin bi hatasını buldunuz ama 2. 3. şans vermeyin sizde de suç var bu durum iyi niyetininizden kaynaklanıyor olabilir komşunuz yüz verdikçe tepenize çıkmakla kalmamış donunuza kadar almış az daha orda dursanız evide alacak taşının bence

Back