- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o aklı basında aileler için gecerli.Genelleme yapmayalım bende şaştı mesela
Sen delinin teki olduğunu nasıl aklına getirdiysen bende öyle getirdim ki bir ihtimal hiçbir sebep yokken neden istemez diye sorgulayınca insan bu ihtimalinde olma olasılığı deli olmasıyla eş değer.Yani senin aklına kırk yıl düşünüpte gelmiyor diye bir başkasının aklına gelmeyecek diye bir kaide yok!Demek ki daha önce böyle bir durumla karşılaşmışım ki böyle bir yorum yapmışım hem seni ne ilgilendirir?Yani nereden aklınıza geliyor böyle şeyler? Kırk yıl otursam düşünsem birine böyle bi yorum yapmak aklıma gelmez. Annesi delinin teki işte ne alakası var aşk geçmişi vs ile
Ayyy ayni seyi bende dusunuyordum yaaaAnnenin öz kızı olduğuna emin misin veya babanın?
İnsan düşünmüyor değil yani.Sebep arayınca o geldi aklıma ki olabilir yani.Ayyy ayni seyi bende dusunuyordum yaaa
Belkinde istenmeyen cocuk. Kazayla gelmis olabilir dunyayaİnsan düşünmüyor değil yani.Sebep arayınca o geldi aklıma ki olabilir yani.
Hemen hemen her konuda bu tarz yorumlar okuyorum. Gercekten de cok dogru. Maddiyat olmayinca kadin olarak hic bir gucun olmuyorBir an önce işe girip maddi olarak bağımsız olmalısın evlensen bile
Kaza ile olmuş olsa bunca yıl kin birikmezdi bence anlık olur biterdiBelkinde istenmeyen cocuk. Kazayla gelmis olabilir dunyaya
Benim babaannem anneme yani gelinine hep kanser olasin kanser olasin derdi. Kadin bogaz kanseri oldu yataga baglandi kizlari bakmadi yine gelini olarak annem temizledi altini yani son nefesinde helallik istedi annemdenDeli mi ne.
Kendi zevkin için dünyaya getir ondan sonra da ben sana para döktüm, ben seni okuttum
Hadi ordan
Mecbur okutacak
Üzülme bedduası kendisine döner
Ben küçükken rahmetli annem bana her kızdığında gözlerin kör olsun derdi, ne oldu biliyor musun? Şekerden dolayı gözlerini kaybetti, 25 yıl ufacık bir ışık dahi göremedi.
O yüzden herkes ağzından çıkana dikkat edecek.
Bunun gibi onlarca örnek verebilirim
Annen neden baktı ki?Benim babaannem anneme yani gelinine hep kanser olasin kanser olasin derdi. Kadin bogaz kanseri oldu yataga baglandi kizlari bakmadi yine gelini olarak annem temizledi altini yani son nefesinde helallik istedi annemden
aminn allah kalbine göre versin. sözlünün ailesi annenin tavrına ne diyor. bedduası da turmaz korkma .Umarım annemde iyi olur, bende sevdiğim adamla mutlu olabilirim
Bak bir tane daha söyleyimBenim babaannem anneme yani gelinine hep kanser olasin kanser olasin derdi. Kadin bogaz kanseri oldu yataga baglandi kizlari bakmadi yine gelini olarak annem temizledi altini yani son nefesinde helallik istedi annemden
Acidi kadina annem cok merhametli gercektenAnnen neden baktı ki?
Kesinlikle öyle bir kadının erkekten daha çok ihtiyacı var ekonomik bağımsızligaHemen hemen her konuda bu tarz yorumlar okuyorum. Gercekten de cok dogru. Maddiyat olmayinca kadin olarak hic bir gucun olmuyor
Gecenlerde otobuste kadin sofore baska bir kadin: "sizin yuzunuzden kocam is bulamiyor!" diye bagiriyordu ne cabil cahil insanlqr var. Sofor de olsa o kadin tertemiz is yapiyor ayaklari uzerinde duruyorrKesinlikle öyle bir kadının erkekten daha çok ihtiyacı var ekonomik bağımsızliga