• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim hirsiz!

Ya benim aklım almadı bunu. O kadar iç çamaşırı, eldiven, kot, saç bandı nasıl alınır birinin evinden. Siz anahtarı niye veriyorsunuz ki başkasına ne olursa olsun ailemden başka kimseye güvenmem ben bu evim benim ya özelimm.. Hep siz evde yokken mi almış bunları çünkü siz evdeyken bunca şeyi siz görmeden evne götürmesi pek mantıklı değil 3-5 birşey değil ki sonuçta ve siz o kadar eşyanızı orada görmeden kaybolduğunu anlamadınız mı az buz değil ki birçok şey ben birşeyimi bulamasam kafam takılır ve onu bulana kadar talan ederim dolabımı. Nerede bunlar demedin mi hiç. Ya da anahtarı verdin ve de arkadaşın o arada aldı alacakları. Neden yatak odanızı kilitlemiyorsunuz çıkarken bir yere. Sonuç olara orada takılarınız, kıymetli eşyalarınızda vardır eşinizin iç çamaşırlarları da vardır. Ben olsam kitlerim. Eşim verdi etti diyorsunuz ama o evin hanımı sizssiniz. Nasıl götürdü evine o kadar eşyayı. Hem birşey daha dikkatimi çekti bu kıyafet alıp verme oralarda alışkanlık sanırım. Siz kıyafetlerinizi ona veriyorsunuz y da çalıyor her neyse ve onun daha doğrusu sizden çaldığı iç çamaşırlarını da başkası giymek için çantasına dolduruyor. Daha neler dedim artık buna iç çamaşırı öyle birkaç kişinin paylşacağı şeyler mi sizden çalmış olmasa kendisinin bile olsa kötü birşey. iç çamaşırının da ödünç verildiğini ilk defa duyuyorum yani.. enteresan. Bence artık kurallarınız olsun herşeyinizi herkesle paylaşmayın. Netten de hakaret ediyormuş ebgelleyin face dan msnden ulaşamaz yeni adresler alın. çok ileri giderse şikayet edin..

CANIM konuyu anlamdigin icin boyle yorum yapman cok normal ben sana anlatayimda sende belki biraz bana hak verirsin. Esimin ailesini ziyarete gidicektik ve evde kopegim var ve 1 hafta kalacaktik kopege bakicak kimse yoktu. Biz daha once bu komsumuzun kopeklerine baktik esime ben guvenmiyorum verme anahtari desemde beni dinlemedi ve verdi. Esine guveniyorum esi iyi bir insan dedi zaten ikimizde kiza guvenmiyoruz. Ama maalesef adamin bu kiz ustunde etkisi yok nerdeyse demekki hic birsey yapmamis.O evin hanimi sensin diyorsun canim ama anahtari vericem dedikten sonra ben napabilirim.Ben ona verme dedim sonuc kavgayla esimin bana bagirmasiyla sonuclandi , esim cok inatcidir ve illaki dedigini yapar ve yaptida. OLan BANA OLDU. buradki kapilar disardan kilitlenmiyor, anahtar delikleri yok yatak odasini kitleyemezdim,kapilar ancak kapatinca icten surgu seklinde kapaniyor.Turkiyedeki gibi anahtarla icten distan kilitlenmiyor.

Ben ona giysin diye bir kac bluz ve etek odunc vermistim 1 sene onceydi onun disindada hep istediginde bahane edip vermedim. Ya istedigi seyleri dagittigimi soyledim yada kaldirdim onlari canim nerde bilmiyorum dedim. Verdigim seyleri de eksiksiz 1 yil once geri aldim. Sadece bir kez kiyafet verdim ve alali cok oldu ne verip vermedigimide cok iyi biliyorum. Evin anahtari 1 hafta onda olunca her istedigini yapmis. Mesela ic camasirlari kutunun icinde yatak odasinda duruyordu , kiyafetler kucuk bir odam var depo tarzi oturma odasinda orada duruyordu bavullarin icine tikilmisti. Yani kaldirdigim depodaki kiyafetlerden almis. 1 HAFTA genis bir zaman almasi icin.

Ben bu arada kaybolanlarin farkina vardim , evde heryerde onlari ariyordum ve esimede diyordum benim cok fazla esyam kayip gordun mu diye...Sonra tesadufen bu kiz sacimi boyayacagi icin beni kendi yatak odasinin banyosuna alinca ve kendisininde kiyafetlerimi giydigini gorunce yakayi ele verdi. Sacimi boyama bahanesi olmasa ben o ic camasirlarin yatagin ustunde durdugunu gormicektim.

Neyse benim dedigim yere geldik ve esimede dedim olan bana oldu sen hic dinleme zaten diye. Esinede gidip soylicektim gene esim izin vermedi ve beni sucladi kavga etti. KIyafet icin drama yaratiyosun sizin kadin kavgalarizin arasinda kalamiycam git yenisini al dedi. Onemli olan hirsizligi ozellikle ic camasiri olmasi beni delirtiyor yoksa kiyafet gitmis napiyim yenisi alirim. Esimde beni ezdirdi kendimi savunmama izin vermedi. Ne zaman kocasina gidicek olsam veya kendimi savuncak olsam bana bagirip susmami soyledi ne yapabilirdim??? Sonucta benimde esime bu kadar sozum geciyor sozumu gecirmek icin kavga etmem lazim ki onada halim gucum yok. Dedigim olmuyor bende mutsuzum ne yapayim?

Son düzenleme:
canım benim biraz sende hastasın galiba basak burcuyum çok titizim diyosun diğer konundada çok dağınığım diyosun çelişkili cevaplar bunlar

Canim daginik ve duzensizim ama pis degilim aradaki fark bu. Obsesif takintilarim var mesela birden aklima birsey gelir kirmizi kazak gider ararim bulana kadar gunlerce ayni seyi kafama takip aradigim oluyor. Mesela temizlik ilaci biriktirme huyum var piyasada ne varsa toplayip duruyorum. Pis degilim kendi bakimimi tuvaleti banyoyu mutfagi temizliyorum.Ama duzensiz ve daginiz bizim sorunumuz bu, insan farkli konularda titiz olabilir,mesela ayakkabilarimi dizme huylarim, beyaz kiyafetleri beyazlarla katlayaip ayni yere koymak siyahlari siyahlarla eslemek vs gibi.. Canim sacma sapan huylarim var benim boyle benim diger konumdaki sorun ev islerini bir anda halledemem isin icinden cikamayisimdi. Titizim ve takintiliyim bazi konulara ama bu demek degil ki evim duzenli. Gayet anlasilir aslinda belirli konularda obsesif bozuklugum var. sorun bu iste

Back