- Konu Sahibi missplayful
keske kendınızı ezdırmeseymıssınız en azından komsunuz kocasıyla konusurdunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim aklım almadı bunu. O kadar iç çamaşırı, eldiven, kot, saç bandı nasıl alınır birinin evinden. Siz anahtarı niye veriyorsunuz ki başkasına ne olursa olsun ailemden başka kimseye güvenmem ben bu evim benim ya özelimm.. Hep siz evde yokken mi almış bunları çünkü siz evdeyken bunca şeyi siz görmeden evne götürmesi pek mantıklı değil 3-5 birşey değil ki sonuçta ve siz o kadar eşyanızı orada görmeden kaybolduğunu anlamadınız mı az buz değil ki birçok şey ben birşeyimi bulamasam kafam takılır ve onu bulana kadar talan ederim dolabımı. Nerede bunlar demedin mi hiç. Ya da anahtarı verdin ve de arkadaşın o arada aldı alacakları. Neden yatak odanızı kilitlemiyorsunuz çıkarken bir yere. Sonuç olara orada takılarınız, kıymetli eşyalarınızda vardır eşinizin iç çamaşırlarları da vardır. Ben olsam kitlerim. Eşim verdi etti diyorsunuz ama o evin hanımı sizssiniz. Nasıl götürdü evine o kadar eşyayı. Hem birşey daha dikkatimi çekti bu kıyafet alıp verme oralarda alışkanlık sanırım. Siz kıyafetlerinizi ona veriyorsunuz y da çalıyor her neyse ve onun daha doğrusu sizden çaldığı iç çamaşırlarını da başkası giymek için çantasına dolduruyor. Daha neler dedim artık buna iç çamaşırı öyle birkaç kişinin paylşacağı şeyler mi sizden çalmış olmasa kendisinin bile olsa kötü birşey. iç çamaşırının da ödünç verildiğini ilk defa duyuyorum yani.. enteresan. Bence artık kurallarınız olsun herşeyinizi herkesle paylaşmayın. Netten de hakaret ediyormuş ebgelleyin face dan msnden ulaşamaz yeni adresler alın. çok ileri giderse şikayet edin..