- Konu Sahibi december90
tatlikis bu çocuk biranönce evlenmek mi istiyor istetmek mi istiyor.bunları diyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlikis bu çocuk biranönce evlenmek mi istiyor istetmek mi istiyor.bunları diyor mu
dün uzun bir mesaj yazdım şimdilik böle idare edelim sen işe girersin bende çalışıyorum zaten işe girince ben babama sölerim ailerle tanışma olur sonra daha raht oluruz bizden mutlusu olmaz dedim
beni anla biraz dedim
bu kurduğum cmlerler bişey demedi zaten bana deediği bbana söle demiyorum ben biraz daha erken gelmeni istiyorum o kadar diyo canım.
Işyerinin orya geldi 12 d eçıkıcam konuşucaz 1 saat
dün uzun bir mesaj yazdım şimdilik böle idare edelim sen işe girersin bende çalışıyorum zaten işe girince ben babama sölerim ailerle tanışma olur sonra daha raht oluruz bizden mutlusu olmaz dedim
beni anla biraz dedim
bu kurduğum cmlerler bişey demedi zaten bana deediği bbana söle demiyorum ben biraz daha erken gelmeni istiyorum o kadar diyo canım.
Işyerinin orya geldi 12 d eçıkıcam konuşucaz 1 saat
Senin anneni almam eve dedi ve sen de sen ne diyorsun diyeceğine, inatlaşıp o zaman ben de seninkini almam dedin ve sen bunda hiç bir tuhaflık görmüyor musun?
Ay Burcu iyi misin sen?
görüyorum aileler olmadan olmaz canım o işin esprisiydi olur mu öle şey
Allah iyiliğini versin e mi... ciddiye aldım ben de bi an ahanda böyle oldum... akannehir
heheh yok canım olur mu öle şeyy hiç oda biliyor yane.ee ne düşünüyorsun bakalım yazdıklarım halkkında canım
Az daha uğraşırsan kıvama gelecek diye düşünüyorum en azından artık benim dediğim olacak, asarım, keserim, höt zöt demiyor, 12-4'ü de kabul etmiş. Şu arabayla gelme olayında biraz cıvıtmış yine :1rolleyes: ama o da halledilmeyecek bir sorun değil. Yalnız sen ailene açılma konusunda onun önce iş bulma şartında diret.