• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim hirsiz!

Canim ben yeni evliyim ve ben onu hic yatak odama davet etmedim o girmez benim yatak odama, o beni hep yatak odasina davet etti cunku hep dedim gibi sacimi boyamama yardim ediyolardi ve diger zamanlar gittigimde de odasini topluyordu yada makyaj yaoiyordu kendisi diyordu sen bekle burda gel icerde yanlzi oturma benim isim var diye.

Anahtari hic vermek istemedim esimin zoruyla oldu simdidi sorumlulugunu almiyor iste esim... bunlarda benim sucum yok.Ben tesadufen gordum kesfettim esyalarimi aldigini. Obize geldiginde ben isim olsa bile yatak odasinda onu almiyordum odama zaten. Birde ben 2 yildir evliyim ve tabiki benimde hatalarim oluyor tecrubeli deilim komsuluk iliskilerinde boyle oldu o yuzden

Kapi kilidimi degistirttim bugun.

önce yaşadıkların için koca bir geçmiş olsun diyorum sana.kilidini değiştirmene sevindim canım da kapı komşusunuz işte o kötü hep yüzyüze geleceksiniz.yazdıklarından o kızın ruh sağlığının yerinde olmadığı kanaatindeyim.dikkat et canım o kıza.valla ben korktum kızdan bide hamile.tövbe yarabbim:oklava: ne diyeyim allah kolaylık versin

sizin komşuluğu geçmiş artık belki yurt dişinda sizin ortamınız oyledir fakat ne türkiye nede başka bi yerde ben biriyle böyle ilişkiler kurmam komşum benım salonum ve oturma odamdan ilerisine gidemez bile bence bir daha kimseyle böyle ilişkiler kurmayın gerekirse taşının ordan dikkatli olun derim komşu diyede fazla müsama göstermeyin bi hatasını buldunuz ama 2. 3. şans vermeyin sizde de suç var bu durum iyi niyetininizden kaynaklanıyor olabilir komşunuz yüz verdikçe tepenize çıkmakla kalmamış donunuza kadar almış az daha orda dursanız evide alacak taşının bence

katılıyorum.çok özel eşyalar paylaşılmış,onları alsanız bile giymeyin.insan düşünmek bile istemiyor.
arkadaşınız da da mide varmışşu anda yazarken ben bile tuhaf oldum.
olabildiğince uzak durun.ve de benden size tavsiye kimseyle sınırları aşacak kadar samimi olmayın.
kendi ruh ve beden sağlığınızı korumak adına yapın,bunu.bence hiç pişman olmazsınız.
eşiniz le kültürünüz farklı olduğu için galiba anlayamamış anatarınızı vermenizi sağlamış.
ona bunu açıklayın ve evinizin özeliniz olduğunu hatırlatınız.

benimde bir zamanlar kleptoman arkadaşım vardı,önceleri anlamamıştım.kadında hastalıktı maddi durumları çok iyiydi,kadın hiç bir şey çalamazsa çakmaklarımızı yürütüyordu.bütün arkadaşlar biliyordu ,yaşıda bizden büyüktü.bana sinir gelmişti her gün çakmak alıyordum,bir gün o seslendim çakmağımı getir diye bana diyorki hangisi senin,hepsi benim hepsini getir dedim.alt tarafı üç kuruşluk çakmak ama çok sinir bozucu.çokta yalan konuşuyordu,çok yalan konuştuğu için söylediklerini unutuyordu kendini ele veriyordu.ve bir gün ben ona bir daha kendisiyle görüşmek istemediğimi söyledim.

Benim moralim cok bozuk kizlar su anda terapiye gidiyorum cunku hep aklima geliyor ve agliyorum sinirimden... ins duzelirim hincimida alamadim esim sagolsun beni ezdirdi bu mahlukata ... napcami bilmyiorum

can olsa da canan olsa da, evde köpek de olsa kedi de olsa anahtarınızı kimseye vermeyin, başka yollar arayın lütfen. Söz konusu kişi kleptomani, ne kadar dengesiz anormal bi insan olduğunu vurgulamaya gerek yok ondan fersah fersah uzak durun, o ayrı mesele. Benim asıl anlayamadığım şey bu kadar içli dışlı komşuluk ilişkileri.. Yani bilemiyorum evet elbette hal hatır sorulur, çok zorda kalındı mı kapısı çalınır ufak tefek şeyler için ama aynı apartmanda olup da evlere girip çıkmaları, yemeleri içmeleri anlayamıyorum yani. Hiç komşuluk ilişkisinden arkadaşlık kurmadım, kurmam da.. komşusuyla arkadaş olup da hayır gören insanlardan çok uğursuzluk görenlerin hikayelerini duydum hep şimdiye dek, önce "birey" olabilmek lazım, hayatta tek başınaymış gibi mücadele verip başka hiç çare yoksa başkalarından yardım istemek lazım. Hergün evlere girip çıkıp kahve içmeler, yemek pişirmeler, her derdi, her olanı biteni paylaşmak falan ıı ıhh iyi gelmez bana.

Missplayful bu duruma çok da takılmayın, giden kıyafet olsun. Maddi olarak daha değerli şeyler de çalabilirdi, kanıtlayamazdınız bile. O kişi hasta, onu bu tabirle hoşgörün ve tarihe gömün. Yaşadıklarınız hepimize ders olacak türden.
Türk insanı olarak vermeyi paylaşmayı çok seviyoruz, hem de gereksiz derecede. Oysa paylaşmak her zaman sanıldığı kadar olumlu olmuyor, hayır diyebilmemiz lazım özellikle de evimiz ve kişisel eşyalarımız konusunda. Paylaşıyorsak da iyi niyetimizdendir, sonrasında pişman olmak da bize yakışmaz. Yaşandı bitti üzülmeyin bence,.

Missplayful bu duruma çok da takılmayın, giden kıyafet olsun. Maddi olarak daha değerli şeyler de çalabilirdi, kanıtlayamazdınız bile. O kişi hasta, onu bu tabirle hoşgörün ve tarihe gömün. Yaşadıklarınız hepimize ders olacak türden.
Türk insanı olarak vermeyi paylaşmayı çok seviyoruz, hem de gereksiz derecede. Oysa paylaşmak her zaman sanıldığı kadar olumlu olmuyor, hayır diyebilmemiz lazım özellikle de evimiz ve kişisel eşyalarımız konusunda. Paylaşıyorsak da iyi niyetimizdendir, sonrasında pişman olmak da bize yakışmaz. Yaşandı bitti üzülmeyin bence,.

Benim hala daha aklima geliyor sinirimden oturup agliyorum. Terapiye gidiyorum umarim sonuc alirim. Esim hakkimi arattirmadi ki surekli artik bu konuyu acmiycaksin dedi beni taciz ettigi halde. Bu olayin ustune facebook tan annemi babami bulmus ve yalan yanlis seyler yazmis canlarini sikmak icin. Bunun ustune ben gene gidip kavga edicektim cunku bu hirsizlik olayindada esim kendimi savunmama izin vermedi bu facebook olayindada izin vermedi. Sinirimden agladim esim benim ezilmemi istiyor buna anlam veremiyorum. Yaptigi hersey yanina kaldi. Esim biri sana vurursa diger yanagini uzaticaksin ALLAH herseyi goruyor diyor. Fakat ben bu sekilde ezilmeyi hazmededim.

Böyle sinir stres yaparak o kadının size daha fazla zarar vermesine izin vermeyin, eşiniz çok doğru söylemiş Allah görüyor sonuçta. Siz şimdi gidip o kadınla ağız dalaşına girseniz veya saç başa girişseniz hiç birşey çözülmeyecek, aksine polislik olacaksınız çoook daha fazla başınız ağrıyacak. Bir tokat ya da küfür içinizin karasını almaya yetmeyecek, işler çamura dönecek o yüzden sükunet en iyisi. Eşiniz sizin iyiliğinizi düşündüğü ve huzurunuzun daha fazla bozulmasını istemedği için size engel olmuş, iyi yapıyor ona kızmayın bence. O kadın ve yaşananlar her aklınıza geldiğinde derin bi nefes alın ve hayatınızdaki iyi şeyler için şükredin. Bir badiredir yaşanmış, insanlara çok güvenmemeniz gerektiğini anlamışsınız bu bir kazançtır. Kızgın olmanız çok doğal bizler bile sinir olduk buralarda. Ama işte herşey insan için, var böyle insanlar ve her an aramızdalar. Mümkün mertebe ucuz atlatıp uzak durmak lazım onlardan. Bence ucuz da atlatmışsınız, deliyle deli olmayın aman yani baş edilmez böyle insanlarla.

O olaydan sonra bile hic birsey yapmadigim halde bizim butun ortak arkadaslarimizi facebook tan ve tel rehberimden silmemi istedi. Ben cvp vermedim oyle olunca bu sefer facebook tan ailemi taciz etti. Ben unutmak istiyorum ama hirsizligin ustune hala cirkeflik yapiyor biktik artik. Bana telefonumdan msjlar atiyor evine gelicem esine senin onu aldattigini soyliycem fln diye... 2 kere geldi eve birinde yanlizdim acmadim ikincisinde esimde vardi acmadik kapiyi gitsin diye bekledik. Esimde konusmak isterse kovacagini soyledi. Yani hincimi almadikca karsilik vermedikce azitiyor demek istedigim buydu beni herhalde aciz biri zannediyor.

merhaba ..
durumunuzu okuyunca gercekten çok üzüldüm, aslında bzlerede ders oluyo böle konular.. ama canınızı sıkmayın derim inanın insanın kendi sağlığından başka bişey önemli deil.. Ruh sağlığı vücut sağlığınızıda tehlikeye sokuyor çünkü... yorumlardan takip edemedm ama ilk olarak kapı kilidinizi değiştirin derim.. kendi yaptığı hırsızlık açığa çıkınca belliki hazmedememiş ve etrafına rezil olmamak için size sarıyor.. muhattap olmayın hiçbirşekilde hatta belki bu dediğim zor ama eviniz kiraysa başka bir eve çıkın..
psikolojik yardımı esas o insanın alması gerekirken siz alıyosunuz bu kadar yüklenmeyin kendnize.. cevap veremediğinize yanmayın o insanın seviyesine niye düşesinizki? zaten yakında bebeği doğarsa onunla uğraşır...

merhaba ..
durumunuzu okuyunca gercekten çok üzüldüm, aslında bzlerede ders oluyo böle konular.. ama canınızı sıkmayın derim inanın insanın kendi sağlığından başka bişey önemli deil.. Ruh sağlığı vücut sağlığınızıda tehlikeye sokuyor çünkü... yorumlardan takip edemedm ama ilk olarak kapı kilidinizi değiştirin derim.. kendi yaptığı hırsızlık açığa çıkınca belliki hazmedememiş ve etrafına rezil olmamak için size sarıyor.. muhattap olmayın hiçbirşekilde hatta belki bu dediğim zor ama eviniz kiraysa başka bir eve çıkın..
psikolojik yardımı esas o insanın alması gerekirken siz alıyosunuz bu kadar yüklenmeyin kendnize.. cevap veremediğinize yanmayın o insanın seviyesine niye düşesinizki? zaten yakında bebeği doğarsa onunla uğraşır...

Canim cok haklisin ama facebook tan aileme esim mesajlar atmasi sonra olmadik zamanlarda kapiya gelmesi beni cok rahatsiz ediyor. Utanmadan birde esime karin evimize geliyor kac kere kovduk gelme diye hala kapimizda demis. Oysaki esimde biliyor kendisinin evimize geldigini fakat kapiyi acmadigimizi kendince kafasinda kurmus . O olaydan sonra evine hic gitmedim ki esime sikayet etmis birde evimize geliyor diyerekten. Cocugu dogsada kurtulsak cidden.Allah beni affetsin ama iki canli canavar gibi hatun.

Canim cok haklisin ama facebook tan aileme esim mesajlar atmasi sonra olmadik zamanlarda kapiya gelmesi beni cok rahatsiz ediyor. Utanmadan birde esime karin evimize geliyor kac kere kovduk gelme diye hala kapimizda demis. Oysaki esimde biliyor kendisinin evimize geldigini fakat kapiyi acmadigimizi kendince kafasinda kurmus . O olaydan sonra evine hic gitmedim ki esime sikayet etmis birde evimize geliyor diyerekten. Cocugu dogsada kurtulsak cidden.Allah beni affetsin ama iki canli canavar gibi hatun.

anladım canım insanın haksızlığa uğraması gerçekten çok moral bozucu bir durum.. ama bide şöyle düşün sen ne kadar canını sıkarsan ve karşılık vermeye çalışırsan o senin dahada canını acıtıcaktır, saldırıcaktır tabi olan yine sana olucaktır.. Sende demişsin evine gitmediğimi eşimde biliyor diye etrafınızdaki insanlarda o kadının huyunu biliyorsa sorunlu diyip geçinO insanda belliki utanma die bir kavram yok, kocasıda bence biliyodur karısının nasıl biri olduğnu..Kadın aklındakileri kurup kurup saldırıyor, doğurcak olan bebeğine üzüldüm açıkcası nasıl bir anne olucak? Eğer faceden msj atması rahatsız ettiysse sizi arkadaşlığınızdan silin ayn zamanda eşiniz ve ailenizde silsin.. Arkadaşlığınızdan sildikten sonrada profilinizi özelleştirin yani ayarlar bölümünü değiştirerek dışardan kişilerin size msj atmasını engelleyebilirsiniz.. Bunlar belki kısa vadeli çözümler ama o insanı ne kadar hayatınızdan uzak tutarsanız o kadar iyi olur sizin için..

siz çok dağınlığım diyen arkadaşmıydınız konuyu nerde okuduğumu tam hatırlayamadım dönüp arayamadımda o değilseniz farklı bir yorumda bulunurum tabii ama şu dağınlıklığından şikayet eden arkadaş sizdiyseniz belki komşunuz bundan fardalanıyordur..ne bilim ütülenecek eşyalarınız ortadayda bi güzel kazağının içine bi sıkıştırır ruhunuz duymaz ama çekmecelerde olanı alsa odaya girecek haliyle bunu farkedersiniz..

bence konuşun rencide etmeyin belki hastadır ki büyük ihtimal öyle konuştukdan sonrada ilişkinizi kesin ve kesinlikle taviz vermeyin..yani nasıl güvenebilinirki artık..ben şahsen Allahdan korkmayandan korkarım herşey beklerim..sadece hırsızlıkla kalmayabilir verdiği zararlar..tavrınızı koyun taviz vermeyin..

siz çok dağınlığım diyen arkadaşmıydınız konuyu nerde okuduğumu tam hatırlayamadım dönüp arayamadımda o değilseniz farklı bir yorumda bulunurum tabii ama şu dağınlıklığından şikayet eden arkadaş sizdiyseniz belki komşunuz bundan fardalanıyordur..ne bilim ütülenecek eşyalarınız ortadayda bi güzel kazağının içine bi sıkıştırır ruhunuz duymaz ama çekmecelerde olanı alsa odaya girecek haliyle bunu farkedersiniz..

bence konuşun rencide etmeyin belki hastadır ki büyük ihtimal öyle konuştukdan sonrada ilişkinizi kesin ve kesinlikle taviz vermeyin..yani nasıl güvenebilinirki artık..ben şahsen Allahdan korkmayandan korkarım herşey beklerim..sadece hırsızlıkla kalmayabilir verdiği zararlar..tavrınızı koyun taviz vermeyin..

Canim evet daginigim diyen arkadasim ama biz elimizle kopegimize baksin diye anahtarimizi verdik. Esim vermemizi istedi hersey bu olaydan sonra oldu . Biz esimin ailesini ziyarete gittik esime cok dedim bak guvenmiyorum bunlara vermiyelim iyi seyler duymuyorum etraftan dedim. Esim kiza guven olmaz ama esi cok iyi biri ben guveniyorum esine dedi. Esim cok dedigim dedik biri dinlemedi beni her zamanki gibi. Giden benim esyalarim oldu onunki degil olan bana oldu gene.Konusmayi denedigimde konuyu camasirlari getirdim vericek cevap bulamadi eside evdeydi bas bas bagirmaya basladim ustume saldirdi. Eside oteki odadan kostu geldi benimle konusamaz cunku aldigi ic camasirlarini aciklayacak hic bir sebebi yok. Kot pantolonlarim ve gomlegim icin sen verdin dedi ic camasirlarinida mi ben verdim deyince bas bas bagirmaya basladi iste.Esi aldi ustumden hamile maalesef yoksa ben ona yapcagimi bilirdim oyle bekleyip dayak yemeyi bekleyecek halim yoktu ama hamile iste birsey yapamadim. Esimde ne yapsa sen sus diyor beni ezdiriyor hic yanimda olmadi bu durumda. Neyse Allahtan su anda kazancim duzeldi gidenlerin yerine yenisini ben alirim demekki giyilmis ic camasirima bile ihtiyaci varmis

anladım canım insanın haksızlığa uğraması gerçekten çok moral bozucu bir durum.. ama bide şöyle düşün sen ne kadar canını sıkarsan ve karşılık vermeye çalışırsan o senin dahada canını acıtıcaktır, saldırıcaktır tabi olan yine sana olucaktır.. Sende demişsin evine gitmediğimi eşimde biliyor diye etrafınızdaki insanlarda o kadının huyunu biliyorsa sorunlu diyip geçinO insanda belliki utanma die bir kavram yok, kocasıda bence biliyodur karısının nasıl biri olduğnu..Kadın aklındakileri kurup kurup saldırıyor, doğurcak olan bebeğine üzüldüm açıkcası nasıl bir anne olucak? Eğer faceden msj atması rahatsız ettiysse sizi arkadaşlığınızdan silin ayn zamanda eşiniz ve ailenizde silsin.. Arkadaşlığınızdan sildikten sonrada profilinizi özelleştirin yani ayarlar bölümünü değiştirerek dışardan kişilerin size msj atmasını engelleyebilirsiniz.. Bunlar belki kısa vadeli çözümler ama o insanı ne kadar hayatınızdan uzak tutarsanız o kadar iyi olur sizin için..

Zaten silmistim facebooktan ama esimede dedim sil diye ama gene beni dinlemedi. Sizin kavganiz yuzunden boyle cocukca bisi yapamam esiyle arkadasim ben dedi. 1 GUN SONRA aileme beni kotuleyen mesajar atmis . Dedigime geldi esim ona mesaj atmis yaptiklariyla ilgili rahat birakmasi icin sonrada sildi. Ama esim hep boyle hic dinlemez olan bana oluyor bu durumda o ayri birsey tabi

insa başkasının iç çamaşırını nasıl giyer yaaa...
nasıl içi alır...
yok yok bu komşunuz kesinlikle hasta...
gereğini yapın ve derhal ilişkinizi kesin derim ben...

Ya benim aklım almadı bunu. O kadar iç çamaşırı, eldiven, kot, saç bandı nasıl alınır birinin evinden. Siz anahtarı niye veriyorsunuz ki başkasına ne olursa olsun ailemden başka kimseye güvenmem ben bu evim benim ya özelimm.. Hep siz evde yokken mi almış bunları çünkü siz evdeyken bunca şeyi siz görmeden evne götürmesi pek mantıklı değil 3-5 birşey değil ki sonuçta ve siz o kadar eşyanızı orada görmeden kaybolduğunu anlamadınız mı az buz değil ki birçok şey ben birşeyimi bulamasam kafam takılır ve onu bulana kadar talan ederim dolabımı. Nerede bunlar demedin mi hiç. Ya da anahtarı verdin ve de arkadaşın o arada aldı alacakları. Neden yatak odanızı kilitlemiyorsunuz çıkarken bir yere. Sonuç olara orada takılarınız, kıymetli eşyalarınızda vardır eşinizin iç çamaşırlarları da vardır. Ben olsam kitlerim. Eşim verdi etti diyorsunuz ama o evin hanımı sizssiniz. Nasıl götürdü evine o kadar eşyayı. Hem birşey daha dikkatimi çekti bu kıyafet alıp verme oralarda alışkanlık sanırım. Siz kıyafetlerinizi ona veriyorsunuz y da çalıyor her neyse ve onun daha doğrusu sizden çaldığı iç çamaşırlarını da başkası giymek için çantasına dolduruyor. Daha neler dedim artık buna iç çamaşırı öyle birkaç kişinin paylşacağı şeyler mi sizden çalmış olmasa kendisinin bile olsa kötü birşey. iç çamaşırının da ödünç verildiğini ilk defa duyuyorum yani.. enteresan. Bence artık kurallarınız olsun herşeyinizi herkesle paylaşmayın. Netten de hakaret ediyormuş ebgelleyin face dan msnden ulaşamaz yeni adresler alın. çok ileri giderse şikayet edin..

Back