- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi missplayful
Canim ben yeni evliyim ve ben onu hic yatak odama davet etmedim o girmez benim yatak odama, o beni hep yatak odasina davet etti cunku hep dedim gibi sacimi boyamama yardim ediyolardi ve diger zamanlar gittigimde de odasini topluyordu yada makyaj yaoiyordu kendisi diyordu sen bekle burda gel icerde yanlzi oturma benim isim var diye.
Anahtari hic vermek istemedim esimin zoruyla oldu simdidi sorumlulugunu almiyor iste esim... bunlarda benim sucum yok.Ben tesadufen gordum kesfettim esyalarimi aldigini. Obize geldiginde ben isim olsa bile yatak odasinda onu almiyordum odama zaten. Birde ben 2 yildir evliyim ve tabiki benimde hatalarim oluyor tecrubeli deilim komsuluk iliskilerinde boyle oldu o yuzden
Anahtari hic vermek istemedim esimin zoruyla oldu simdidi sorumlulugunu almiyor iste esim... bunlarda benim sucum yok.Ben tesadufen gordum kesfettim esyalarimi aldigini. Obize geldiginde ben isim olsa bile yatak odasinda onu almiyordum odama zaten. Birde ben 2 yildir evliyim ve tabiki benimde hatalarim oluyor tecrubeli deilim komsuluk iliskilerinde boyle oldu o yuzden