• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işin içinden çıkamıyorum

Lalecimm,tatlıkısla beraber şafak sayıyoduk düne kadar..
asker yolu bekledi o da..
çok özlem oluyo askerlik ve sorasında ve adamların kafaları da biraz çatlamış oluyo haliyle..
bu özlemden dolayı yaşanıyo bu acaiplikler diye düşünüyorum ben..
yoksa sevgisizlikten deil..
yani umarım ki böyledir..
genellemeye uyar bu durum da..

Oooooo siz kızlar aman askerde kafası çatladı,patladı yazık diye müsamaha gösterdikçe erkekler askerlik psikolojisini daha çook kullanır..
Seven adam sevdiği kızı bu kadar üzmez,üzmemeli de bence..

Oooooo siz kızlar aman askerde kafası çatladı,patladı yazık diye müsamaha gösterdikçe erkekler askerlik psikolojisini daha çook kullanır..
Seven adam sevdiği kızı bu kadar üzmez,üzmemeli de bence..

müsamaha ilk 1 ay..
sora devam eden çatlaklarla ilgilenmiyorussskaydirigubbakcemile2

sabah 8 den akşam 6 ya kadar vakit geçirmek istiyor sürekli ya doyamıyor ya çok aşırı seviyor

Heee doyamıyor heee çok seviyor..
Kız nasıl olsa izin alamıcek ya kızla oynuyor görmüyor musun?
Yapmayın kızlar,açın artık gözlerinizi!!!!!

Ayyy bilemicem....
Kaçayım ben toplantım var!!!:ecrin_bebek:

ya sevmese,veya oynasa benimle ailesine durumu açıklamaz ve anneside kalkıp telefonda kaan durumlardan bahsetti demezdi diye düşünüyorum haksız mıyım
ama bir yandan şöle bişey var babana ister söle ister söleme banane ailenden diyo bz görüşelim istiyorum diyor önümüz tıkadı ailen diyor

Evli çiftler birbirini görmüyor o kadar be.. akıl var mantık var, mesai yapar gibi.
Yani çok şey söylemek istiyorum da kızcağızın zaten aklı gitti başından...

evli çiftler birbirini görmüyor o kadar be.. Akıl var mantık var, mesai yapar gibi.
Yani çok şey söylemek istiyorum da kızcağızın zaten aklı gitti başından...

yani canım konuş konuş bişey olmaz canım artık iyicealıştım ben içindekileri dök canım

Canım valla nerden tutsan elinde kalıyor öyle saçma bir durum.
Sen Perşembe günü adamakıllı konuş bu çocukla, dilerim o saate kadar o da saçmaladığının farkına varır da bi orta yol bulursunuz, çok da bunaltma kendini, her işte vardır bi hayır.
Bunun da çıkacaktır hayrı yakında eminim.

Canım valla nerden tutsan elinde kalıyor öyle saçma bir durum.
Sen Perşembe günü adamakıllı konuş bu çocukla, dilerim o saate kadar o da saçmaladığının farkına varır da bi orta yol bulursunuz, çok da bunaltma kendini, her işte vardır bi hayır.
Bunun da çıkacaktır hayrı yakında eminim.

kesinlikle canım şu olsa açığı kapatırız demeye bişey yok babamla konuşsam sırf evden rahat çıkabşilmem için konuşömuş olucam bunun devamı gelicek mi elirsiz ama kaanın annesi demişki bir işe gir elind ebir mesleğin gidelim tanışlaım demiş bu niye bu kadar zora sokuyor herşeyi anlamıyorumki

Heee doyamıyor heee çok seviyor..
Kız nasıl olsa izin alamıcek ya kızla oynuyor görmüyor musun?
Yapmayın kızlar,açın artık gözlerinizi!!!!!

ama abla sevmese ailesine sölermi bu kızı..annesiyle konuşturuyor...annesini tanışmaya zorluyor..neden bunlar sence boşamı

ama abla sevmese ailesine sölermi bu kızı..annesiyle konuşturuyor...annesini tanışmaya zorluyor..neden bunlar sence boşamı

işte kafam burada karışıyor ya benimde canım anlamıyorum oyun olsa annesiyle niye konuştursun veya kadın telefonda bana kaan durumlradan bahsetti niye desin

kesinlikle canım şu olsa açığı kapatırız demeye bişey yok babamla konuşsam sırf evden rahat çıkabşilmem için konuşömuş olucam bunun devamı gelicek mi elirsiz ama kaanın annesi demişki bir işe gir elind ebir mesleğin gidelim tanışlaım demiş bu niye bu kadar zora sokuyor herşeyi anlamıyorumki

Nasıl yani anlamadım,zora sokan annesi mi ? anne gayet mantıklı ve makul ..bir de annesine söylediğini nerden biliyorsun ? annesi ile mi konuştun yoksa annesinin gıyabında o mu sana söyledi..profilinde yaşın için 19 yazıyor ; hem evlilik için çok çok gençsin hem de erkek arkadaşın mantıklı istekleri olan biri değil...seven adam 5 dakika görmeye bile razı gelir...

Son düzenleme:
kadın endişe ediyordur durumdan..oğlu düşünemiyor kadın da oğluna önce iş diyor doğal olarak...iki gönül bir olunca samanlık seyran falan olmaz..o filmlerde ya da masal kitaplarında..işsiz güçsüz adam nasıl evlencek nasıl ev geçindircek...

nasıl yani anlamadım,zora sokan annesi mi ? Anne gayet mantıklı ve makul ..bir de annesine söylediğini nerden biliyorsun ? Annesi ile mi konuştun yoksa annesinin gıyabında o mu sana söyledi..profilinde yaşın için 19 yazıyor ; hem evlilik için çok çok gençsin hem de erkek arkadaşın mantıklı istekleri olan biri değil...seven adam 5 dakika görmeye bile razı gelir...

yok canım 20 yaşındayım zora sokan annesi değil
pazar günü annesiyle telefonda konuştum kaan duurumlardan bahsetti dedi bende sesimi çıkaramadım dondum kaldım yani
annesinin kararına bende saygı duyuyorum ama sevgilim niye böle yapıyor onu anlamıyorum istemeyen,sevmeyen ,oyun oynayan insan annesine niye bu duurmu açıklasın ki ablası ile de konuştum telefonda bi akşam yemeğe davet ettiğini söledi bendeçıkamadığımı söleyince o zmaan hafta sonu gündüzolur dedi tamam dedim kapattık telefonu ama kaan dedi ben ablama o kadar söylüyorum akşmları çıkmaz diye dedi

kadın endişe ediyordur durumdan..oğlu düşünemiyor kadın da oğluna önce iş diyor doğal olarak...iki gönül bir olunca samanlık seyran falan olmaz..o filmlerde ya da masal kitaplarında..işsiz güçsüz adam nasıl evlencek nasıl ev geçindircek...

sadece ailelerin tanışmasıydı benim isteğim hemen söz,nişan,düğü istemiyorumki ailem bilsin onun aileis bilsin tanışsınlar o meyanda iş bulur söz olur böyle düşünüyorum ben canım

bir müddet görüşmeseniz veya az görüşseniz dünyanın sonu gelmez

görüşememek yüzünden bitmez ilişki,tabii gerçekse. ayrılmak için bahane aranıyorsa çok güzel bir bahane olur:kahve:

babana söylemen için de erken. daha emin değilken. askerde yaptıklarını az çok biliyorum. o görüşememenin acısıyla babana söylemeni istiyor ama acele etme. önce karşındakinden emin ol

sadece ailelerin tanışmasıydı benim isteğim hemen söz,nişan,düğü istemiyorumki ailem bilsin onun aileis bilsin tanışsınlar o meyanda iş bulur söz olur böyle düşünüyorum ben canım

ablacım kızıcaksın ama işi gücü olmadan da ailelelerin tanışmasının mantığı yok bence..annen baban pek de olumlu düşünmezler kanımca..

Kaan ın iyi niyetli olduğunu düşünerek yorum yaparsam daha aklı ermiyor ama niyeti iyi derim..Yok kötü niyetli olarak ve planlayarak bunları sana söylüyorsa onunla olan geleceğin sonu yok derim...

canım biraz daha beklemenizden yanayım sevgilin askerden daha yeni gelmiş kendine ilk önce bi iş bulsun toparlansın sonra aileler tanışsın ondan sonrası zaten kendiliğinden gelir herşey güzel olur inşallah sizde birbirinize destek olun birbirinize moral verin sizin anlayışlı davranmanız gerekir bu durumda zor olsada bunların hepsi sonucta sizin için adınızda inşallah hayırlısı olur herzaman desteğiz sana unutma canım

dışarı çıkmasına çıkarım 2-3 saatliğine ama bunu kabul etmniyor
ne istiyor artık
Ulan millet kıtalar arası ilişki yürütmeyi beceriyor da senede 1-2 defa görüşerek, beyefendiye haftada bir kaç saat yetmiyor rest çekiyor. Gönül elbet ister daha sık görüşülsün ama bu kadar mı sabırsızsın yaa.. git işini bul adam gibi çık kızın ailesinin karşısına ondan sonra istediğin kadar görüş. Bu kadar çok sevip özlediğini söyleyen adam böyle saçma sapan restler çekmez, yarım saat bile kafidir sevene, sabretmeyi bilir, boşversene sen.
kendimden örnek verecek olursam bizde 5.yılımıza girdik senede 3 gün 4 gün bgörüşebiliyoruz insan istese yapar zor durum bu ama çok şükür dayanıyoruz ve güveniyoruz birbirimize.

bütün sorun burada zaten canım sabahtan 9 dan akşam 6 ya kadar yanında olmmaı istiyor yahu nişanlılar bile bu kadar beraber olamazken biz nasıl o kadar beraber olucaz anlamıyorumki
kusura bakma ama azmış sanırım:)

ya sevmese,veya oynasa benimle ailesine durumu açıklamaz ve anneside kalkıp telefonda kaan durumlardan bahsetti demezdi diye düşünüyorum haksız mıyım
ama bir yandan şöle bişey var babana ister söle ister söleme banane ailenden diyo bz görüşelim istiyorum diyor önümüz tıkadı ailen diyor
önemli olan zorluklara gögüs germeniz daha yolun basında sana rest cekiyor ailenle tehtit edyor resmen ..

işte kafam burada karışıyor ya benimde canım anlamıyorum oyun olsa annesiyle niye konuştursun veya kadın telefonda bana kaan durumlradan bahsetti niye desin
ayrıca ailesine bahsetmesi ve konuşmuş olman sana göre resmi mi geliyor yani her erkek ailesine sevgilisinden bahseder ciddi olg söyler icrata gelince bişiy yapmazlar
bunuu sevmese böyle yapmazdı diye yorumlamamalısın ayrıca yaşın 20 ve daha yeni tanışmıssın hemen düğün istemyorum demişssin sana şimdi bu zorluğu koşan bi adamla ilerlde çıkacak sorunlarda aşamazsınız gibi geliyor çünkü bundan dolayı ayrılıp barıştınız

Son düzenleme:
Back