- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
bir kaç gün sonrası uzun uğraşlar sonunda evetEeeeeee bikini aldınmı.
Gidiyor ama sabah 10 da gidiyor canım , yanı sabahlarıda ben dedım artık yaz kaldırayım sıze getıreyım dıye ama ogluma kıyamıyorlar babamında ısyerı benım evımın altında oldugu ıcın gelıyorlar babam kahvaltı fılan edıyor asagı ınıyor kahve ıcıyorlar 10 gıbı ege gıdıyor 1 hatta suanda 1.30 buluyor evde olması tekrardan 3 gıbıde spora gıdıyor yanı bu aralar ıcın yapacak bıseyım pek yok. kres denmıs ama ben sabah 7 de evden cıkıyorum aksam 6 da gelıyorum zaten butun sene okula gıttı ılk okul 1. sınıfı bıtırdı erken verdıgımız ıcın daha fazlası onada agır gelırSon cumlene bayildim cute ,demissin yaa bosluga dustum sanki sevgilimden ayrilmisim gibi diye
Annenle aranizdaki bagin boyle guclu olmasi cok guzel
Ama canim gundede 20 kez arama cok fazla
Hadi 1-2 arar ama hersey icinde aranmazki
Klbini kirmadan uygun bir dille anlat ,kalbi kirilmasin oda bosluktadir emin ol
Hem oglun kocaman dana kadar olmus masallah okula gitmiyormuki diycemde tatil dimi orda?
muhtemelen sonrakı sabah bıkınılerı karıstırdıda benı aradı zaten var senın neden alcakmısın dıye
Ne mutlu sana, ben 3 aydır bulamadımbir kaç gün sonrası uzun uğraşlar sonunda evet
Ay herkese yazmaktan fenalık geldıCan.bence annenle iliskin cok abartili. Yani sonucta annen arada mesafe olmali o sana karismamali. Anladigim kadariyla cocuguna annen bakiyor buna son vermen lazim yani cocuga da yazik yasli bi insanla aksama kadar ayni evde. Yani krese gitse arkadaslari olcak aktivite yapacak. Bence ailenle arana mesafe koymalisin. Haa onlari say sev git yanlarina ama fazlasi sorun
Benle korkutmak degılde benım ıkna etmemı ıstıyor ama bende yemezsen yeme dıyorum ne dıyebılırım ayrıca telefonda konusmak ıcın cok kucuk ege 4-5 kere ne ne ne dıye tekrarlıyor cocukÇekmeceleri mi karıştırdı yani?
Aslında burada ben karşılıklı sınır ihlali görüyorum. Sen annene muhtaçsın, Ege'nin bakımı konusunda. Hakikaten de çalışan anne olunca çocuklarla ilgilenecek biri mutlaka olması gerekiyor. Annen bu görevi üstlenmiş. Senin de için rahat ediyor, yoksa başka bir çözüm bulmak gerekecekti. Ama annen de diyor ki biz çok samimiyiz, çekmecelerini bile karıştırabilirim. Buzdolabını karıştırabilirim. Sen ona yemek yap deyince kadın mecbur mutfağa girecek, e mecbur buzdolabını karıştıracak.
Eğer çamaşırlarımı yıka ya da as ya da ütüle diyorsan o zaman dolabın içine müdahale etme hakkı da doğuyor.
Aslında karşılıklı bir alışveriş söz konusu burada.
Senin de işine geliyor, o zaman yapacak bir şey yok sınır çizme konusunda.
Beni endişelendiren ve düşündüren bir konu oldu, Ege ile ilgili olan kısım. Yani bir anneanne "Ege yemeğini yemiyor, annesi bir şey söyle, ya da Ege duvara topla vuruyor bir şey söyle" diye aramamalı. Ben çocukları annemle bıraktığım zaman akşam işten gelince öğreniyorum ne yediler, ne yemediler, nereye gittiler. Anneannenin bir inisiyatifi olmalı bu konularda. Çocuğu anne ile korkutmak ya da terbiye etmek doğru değil. Sonuçta o da anneannesi. Onun da bir yaptırımı olmalı.
Bende cok zor begenen bırıyımNe mutlu sana, ben 3 aydır bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?