Annem babam çok kötü hepimiz dağıldık

Erkek çocuğu diye yere göğe sığdıramıyorlar. Sonra da hep o çocuğun işkencesine uğruyorlar. Hep aynı hikaye. Erkek olması kendini üstün hissetmesine yetmiş. Peşini bırakın bu kadar sevdiğinizi belli etmeyin. Ne olacak en fazla boşanıp döner işte. Parasız erkeği kim çeker. Burnunun sürtmesi şart.

Ya siz neden nisan ne biliyim nikah düğün olmadan elalemin kızını evinizde misafir ediyorsunuz ?

Kardeşte olsa evlatta olsa bazen kötü şeyler yaşaması gerekiyor. Siz ne yaparsanız yapın o bildiğini yapacak. Sırf o istedi diye istemeye bile gidecekmiş aileniz tamam işte kabulleniyorlar demek ki zorda olsa koca adam oraya gidince ne farkediyor. Annenizi teselli edin tabii ki ama kardeşinize maddi yaptırımlar uygulayın. Hem üzüp hem kullanmasına izin vermeyin. Kendi ayaklarının üzerinde dururken bu kararları versin.

Bunca ayılacak bayılacak mesele yok ki.
Bir kuruş yardım yapmayın, ne b.k yerse yesin. Kayinbabasi ise soksun orada. Delinizi salın,başkasının delisi olsun.
Bizim bir aile dostunun da eli iş tutmayan, asabi, kavgacı bir oğlu vardı. Aile de iyi eğitimli bir aile, çocuk liseyi bile okumadı, dışardan bitirdi yıllar sonra. En son benzer hikaye, başka şehirden kız buldu. orada yaşayacağım diye tutturdu. Cocugun ailesinin evinde bayram havası hemen istedikleri düğünü yaptılar,oğlanı sepet Havasiyla gonderdiler. kız ne olduğunu bilip aldı, artık onların problemi

Son düzenleme:
Kardesinin akli bir karis havada oldugu kesin evet. Aynisindan bende de var bi tane. Ama olaylarin gidisatina bakara soyleyebilirim ki, evlenmeyi düşünen cocuk işini yakip cekip gidip kizin memleketine gelmiyorum dediyse sizinkiler kiz arkadasiyla birlikte kardesinin bi guzel agzina tükürmüs bence ordayken. Ailenin de masum oldugunu sanmiyorum. Cocuga saygi duymadiginiz aşikar. Sonrasinda da kiz arayip annen annemden ozur dileyecek dediigne gore, kardesin ordayken kizin ailesine de hoş olmayan seyler soylediginizi düşünüyorum. Annenler uzilmekte hakli, ama olanlarda paylari buyuk. Cocuklarinin sevgilisini begenmediler diye onlara boyle seyler yasatmaya haklari yok

Evden kaçan kız muamelesi yapmışsınız çocuğa.

Bırakın destek de olmayın kendi başına ne yapıyorsa yapsın kızı alıp getirirse de kabul etmeyin. Kendi ayaklarının üstünde duracaksın deyin.

Belli ki sorumluluk altına girmeyen biri kardeşiniz 3 gün sonra ordaki sorumluluğu da kabul etmeyecek. Sizin aileniz de etmesin onun almadığı sorumluluğu.

E tamam da size ne?
Kardeşin reşit istediği yere gider istediğini yapar.
Karışmayın rahat bırakın. Amaaa dönüp geldiğinde de işe koyup beslemeyin ne hali varsa görsün

Siz erkek kardeşinizi çok güzel simartmissiniz ailecek. Burnunun çok güzel bir şekilde sürtmesi lazım. Bırakın gitsin, bırakın nerede yaşıyorsa orada yaşasın. Annen ve baban bu konuda alıp karşılarına konuşmalı. Kızı benimsemediklerini uygun gormediklerini ama hayat onun karar onun saygı duyduklarını söylemeli bence. İşten çıktıysa baban iş bakmasın tekrardan. Ev kuracaksa ailenle bir yaşamasın. Kusmeyin ama tüm desteğinizi çekin. Evlenmeye niyet ederseler kesin kız tarafı bir sürü şey isteyecek. Sizinkiler de erkek evlat diye yapacaklar. Açık açık desinler biz benimsemedik kızı yapabileceğimiz pek bir şey yok diye.
Ortalık karismadan huzura kavusulmaz bence. Üzülerek söylüyorum ki eğer böyle devam ederseniz bunlar daha iyi günleriniz.

Neden bu kadar panik yapıyorsunuz ki. 22 yaşında sorumsuz, kız peşinde işini gücünü bırakıp gelen çoluk çocuğu kaç gün yanında tutacak kız? Onu mu besleyecekler evde? Eninde sonunda geri yollar. İş bulur duzen kurarsa orada kendi seçimi yine.

Valla bunlar bizim toplumun pipi merakindan kaynakli seyler hep bence. Erkek diye simartildigi icin simdi de elde avucta tutamiyosunuz iste. O kadar cok ornek gordum ki. Hepsi birbirinin aynisi. Aileler hep kendi ektiklerini biciyolar. Ama merak etmeyin, birkac kisinin daha yazdigi gibi parasi bitince doner ailenin pipili kiymetli cocugu. Sadece dua edin de bi de kizi hamile filan birakmasin.

Bunda fenalık geçirecek, bu kadar kötü olacak ne var anlamadım. Orada yaşamak istiyorsa iş bulmayı vs düşünmüştür.

Aileniz çok iyi davranmış kızı niye evinizde o kadar zaman büyük bir çaba ile ağırladı anneniz? Buna mecbur muydu?
Kardeşiniz parası biter bitmez dönecek kız soyamayinca bırakır zaten. Şımarık bir genç bırakın hayatın gerçeklerini görsün. Öyle işi de bir daha bulamaz. Para da istese de yollamayin çeksin rezilliği

Keşke anneniz kızı evinde ağırlarken öyle kibar olmasaymış. Bence erkek kardeşinizi bir süre bırakın. El kızları da 1 ay bakar 2 ay bakar sonra işi gücü parası olmayınca postalar sizin kardeşinizi. Merak etmeyin. Zor bir süreç ama geçici gibi duruyor.

Ayrıca kardeşinize de yüz vermeyin. Arkasında durmayın mantıklı olsa evlenmek için o işe muhtaç olduğunu bilirdi. Allah yardımcınız olsun.

Kocaman adam burnu sürterse gelir geri belki de gittiğine çok sevinir iyi ki der.
Kötü yola düşmüş gibi niye davranıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…