• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babam çok kötü hepimiz dağıldık

Ay ne dramatize etmişsiniz. Ne hali varsa görsün ayol. Böyle sürekli şunu yapsın bunu yapsın didik didik.

Ayrıca ailenizde oraya gitmesine rağmen hala oğullarına yardım eder izlenimi aldım.

Ay salın gitsin ne bu pohpohlama. Ne hali varsa görsün. Aynisıni siz yapsanız evlatliktan reddederlerdi oglusları olunca alttan ala ala ezulip yere yapişmış ailrniz
En güzel yorum. Şu adamın yaptıklarının yarısını konu sahibi yapsa başta o kardeş , sonra aile direkt reddederdi. Erkek yapınca 'tullaaaaaay sensiz yapamıyorum,geri dön. Tülaaaaay'

Merhabalar Öncelikle kızlar Biz 4 kardeşiz erkek kardeşim bizi mahfetti şuan annem çok perişan bir halde erkek kardeşim bir kız için aile yapmadığını birakmadi Erkek kardeşim 22 yaşında kız 24 tanışalı 5 ay oldu bu kız başka memlekette oturuyor annemler ayrı memlekkete kız tanışmak için geliyor ve tam bir ogrenci eviymis gibi takıyor istediği saaate yatıp istediği saate kalkıyordu benim annemde her sabah kahvaltisini hazırlar herzaman hürmet ederdi ama kız çok saygısız erkek kardeşim resmen deli olmuş vaziyette biz erkek kardeşimin üstüne gitmedik ben bizimkilere tepkinizi koyun dedikçe hiç kimse beni dinlemedi çünkü kızın ona daha tatlı geleceğini düşündüler inat olacaktı dediler neyse erkek kardeşim herşeyi kafasına yapmakla ısrarcı ve tam kararıyla bizimkilere bu rahatlıkla herşeyi yaptırmaya çalışıyordu git gide acımasız konuşmalar evde annemle sürekli kavga etmeler erkek kardeşim çalışıyor babam onu çok büyük çabalarla işe sokmuştu neyse birgün gelip anneme ben kızın memleketine gidicem dedi ve gitti p.tesi dönmesi gerekirken iş başı yapması gerekirken dönmedi ve babaninda İstanbul'a gittiğinden dahi haberi yoktu annemde benim evde tabi neyse erkek kardeşim uzun bir mesaj atmış birdaha dönmem demiş beni aramayın yazmış neyse annem hüngür hüngür ağlıyor ben teselli ediyorum annem kalkıp bu kızın annesini arıyor bu kardeşimin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ve kardeşimin erkek olduğu için oraya gelip gitmesinin uygun olmadığını kardeşim geri gelmesi için konuşma yapmasını istedi ama annesi lafı evirdi çevirdi gidip erkek kardesimi tamamıyla dolduruşa verdi neyse babam duydu olanalro erkek kardesimi bir sekilde ordan biletini alarak memleketine getirtirdi hiç kimse yine üstüne gitmedi şimdi dün erkek kardeşimin kız arkadaşı annemin annesine özür dilemesi lazım diyor annemde bunlar fazla oldu artık diyor ayrıca 17 Haziran'da da şirf kardeşim istedi diye KİZİ İSTEMEYE DAHİ gidiceklerdi bütün bunlar olurken annemler herşeye göz yumdulsr ve tamam dediler şimdi tekrardan DÜN EVDEN ARKADASİMA GİDİYORUM KALMAYA DİYİP UÇAKLA KİZİN MEMLEKETİNE GİTMİS ANNEM COK KOTU HEPİMİZ COK KÖTÜYÜZ ALLAH ASKİNA AKIL VERİN SUAN KİZİN YANİNDA HER İSTEDİĞİNİ YAPTİK AMA DELİRMİS DURUMDA
Yahu salın gitsin eşşek kadar olmuş, masil mutlu ise öyle yaşasın , nedir bu ailelerin erkek çocuklarına olan bağımlılık ...

Sizin oğlan evden kaçtı yani..
Bırakın peşini hiç arayıp sormayın.
İşten atılmış demek ki onun için önemli değil.
Merak etmeyin erkekler evlenince aileleri çok değerli oluyor evlenir ederse sizden ayrı yapamayacağını anlar.
Ayrıca işsiz güçsüz yakında onu gönderirler.
Hep yaptıklarının bir bedeli olduğunu anlaması gerekiyor değil mi bu onun için iyi bir fırsat döner yakında ama sizler aramayın.

Siz karşı çıktıkça o daha da kıza çekilecek evet çok zor bir durum ama bırakın bakalim ne hali varsa görsün zaten bir süre sonra anlar

Niye dağıldınız anlamadım. Evlerden ırak uyuşturucuya falan başladı zannettim. Koca adam, sorumluluğunu kendisi alacak. Kızı beğendiyse evlenir, istediği yerde yaşar. Ne o sizi iş bulmanız ev kurmanız için zorlayabilir ne de siz onu nerede kiminle yaşayacağı konusunda… bence herkes kendi hayatına bakarsa sorun kalmaz.

Bir salin yahu cocugu....evlenmek istiyorsa da, asla maddi destek olmayin. Kiz, parasiz issiz gucsuzu birini kabul etmeyecegi icin de zaten o an tekmeyi basar ve olay kendiliginden kapanir.

Fazla dramatize etmeye gerek yok. Biraz sakin.

Bi salın çocuğu ya daha 22 yaşında olur böyle delilikler. Kızı istemeye falan gitmeyin. Evlenmelerine destek olmayın ama sürekli onu bunu da aramayın. Bırakın bir napacak görün. Bu kadar sinire gerek yok ki.

Back