• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem babam çok kötü hepimiz dağıldık

İpsiz sapsız değil akilsz sorumluluk sahibi olsa böyle bize korkunç olaylar yaşatmazdı istediği herşey oldu ama maaesef bizimkilere acımasız davranıp çekip gitti annem şuan çok kötü

Tamam bırakın peşini. dibe batmadan anlamayacak. Belli ki çok şımartılmış

İpsiz sapsız değil akilsz sorumluluk sahibi olsa böyle bize korkunç olaylar yaşatmazdı istediği herşey oldu ama maaesef bizimkilere acımasız davranıp çekip gitti annem şuan çok kötü
Büyüyüp akillanmasi için fırsat işte. Anne yüreğidir dayanamaz. Belli ki çok yüz vermiş şimdiye kadar. Allah bilir daha kendi tabağını bir kez masadan kaldırmamıştır. Bu süreçte büyür işte. Essek kadar adam ölmüş hayatı boyunca babanız itekleyecek değil ya.

Bırak sarhoşu yıkıldığı yere kadar gitsin demişler.Kardesiniz el bebek gül bebek büyümüş her istediği olmuş işi bile babası bulmuş, Gözünde değeriniz yok.Birakin geçimini kendi düşünsün, düşsün kendi kalksın zor olsada yokmuş gibi yaşayın.Kiz da bundan bir cacık olmadığının anlar kapının önüne koyar.Benim gözümde sağlıklı bir ortamda erkek için ailesini ezip kaçan,kız işin ailesini perişan eden erkek hiç hükmündedir......

22 yaşında bir erkeği eve bağlayacak değilsiniz. Aşık olduğu kadın doğru da olsa yanlış da olsa onun tercihi. Kimse çocuğunun yanlış bir ilişki içinde olmasını istemez. Ama karşınızdakine kötü yola düşmüş gibi (artık bu da ne demekse) muamele etmeyin. Onun birey olduğunu kabul edip, hayatına saygı duymazsanız sizi karsiniza alır.

Sizin için ne kadar zor olsa da, bu konudan kendinizi geri çekmelisiniz.

Kardeşinizin ruhsal bir rahatsızlığı yoksa, bu kadar kontrol, bu kadar perişanlık yaşamanız tamamen sizin zararınıza.

Serbest bırakmalısınız, eğer yaptıkları gerçekten hata ise zaten ailesine dönecektir.

Hem nerden biliyorsunuz, belki çok mutlu olacağı bir hayata adım atıyor? Tersi olsa bile herkes kendi hayat planını yaşar. Bir geri çekin kendinizi de kardeşiniz tekamülünü tamamlasın.

Biliyorum çok zor ama peşini bırakmanız gerekiyor ne yaşanacaksa yaşanacak. Siz oğlum da oğlum dedikçe uzaklaşacak bırakın ne yapacaksa yapsın elbet anlar hatasını

24 yaşında reşit olmuş insan kardeşiniz, gönül tabiki her şey güzellikle olsun istiyor ama onun tercihleri bu yönde.
sizlerin yapacak bir şeyi yok, ya tercihlerine saygı duyup bu süreçte suyuna gideceksiniz ki ileride sizi suçlamaya yüzü olmasın.
yada biz bu işin içinde yokuz bildiğiniz gibi yapabilirsiniz diyip çekileceksiniz.

çokda korkunç bir şey yok ortada aslında, nerede olduğunu biliyorsunuz sadece yanında olmak istedigi insanın yanında.
ne halin varsa gör diyip oturup izleyeceksiniz, zaten siz kendinizide yeseniz de fikirlerinizi çok umursamıyor belliki.

Son düzenleme:
Merhabalar Öncelikle kızlar Biz 4 kardeşiz erkek kardeşim bizi mahfetti şuan annem çok perişan bir halde erkek kardeşim bir kız için aile yapmadığını birakmadi Erkek kardeşim 22 yaşında kız 24 tanışalı 5 ay oldu bu kız başka memlekette oturuyor annemler ayrı memlekkete kız tanışmak için geliyor ve tam bir ogrenci eviymis gibi takıyor istediği saaate yatıp istediği saate kalkıyordu benim annemde her sabah kahvaltisini hazırlar herzaman hürmet ederdi ama kız çok saygısız erkek kardeşim resmen deli olmuş vaziyette biz erkek kardeşimin üstüne gitmedik ben bizimkilere tepkinizi koyun dedikçe hiç kimse beni dinlemedi çünkü kızın ona daha tatlı geleceğini düşündüler inat olacaktı dediler neyse erkek kardeşim herşeyi kafasına yapmakla ısrarcı ve tam kararıyla bizimkilere bu rahatlıkla herşeyi yaptırmaya çalışıyordu git gide acımasız konuşmalar evde annemle sürekli kavga etmeler erkek kardeşim çalışıyor babam onu çok büyük çabalarla işe sokmuştu neyse birgün gelip anneme ben kızın memleketine gidicem dedi ve gitti p.tesi dönmesi gerekirken iş başı yapması gerekirken dönmedi ve babaninda İstanbul'a gittiğinden dahi haberi yoktu annemde benim evde tabi neyse erkek kardeşim uzun bir mesaj atmış birdaha dönmem demiş beni aramayın yazmış neyse annem hüngür hüngür ağlıyor ben teselli ediyorum annem kalkıp bu kızın annesini arıyor bu kardeşimin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ve kardeşimin erkek olduğu için oraya gelip gitmesinin uygun olmadığını kardeşim geri gelmesi için konuşma yapmasını istedi ama annesi lafı evirdi çevirdi gidip erkek kardesimi tamamıyla dolduruşa verdi neyse babam duydu olanalro erkek kardesimi bir sekilde ordan biletini alarak memleketine getirtirdi hiç kimse yine üstüne gitmedi şimdi dün erkek kardeşimin kız arkadaşı annemin annesine özür dilemesi lazım diyor annemde bunlar fazla oldu artık diyor ayrıca 17 Haziran'da da şirf kardeşim istedi diye KİZİ İSTEMEYE DAHİ gidiceklerdi bütün bunlar olurken annemler herşeye göz yumdulsr ve tamam dediler şimdi tekrardan DÜN EVDEN ARKADASİMA GİDİYORUM KALMAYA DİYİP UÇAKLA KİZİN MEMLEKETİNE GİTMİS ANNEM COK KOTU HEPİMİZ COK KÖTÜYÜZ ALLAH ASKİNA AKIL VERİN SUAN KİZİN YANİNDA HER İSTEDİĞİNİ YAPTİK AMA DELİRMİS DURUMDA
Ay salın gitsin ne bu pohpohlama. Ne hali varsa görsün. Aynisıni siz yapsanız evlatliktan reddederlerdi oglusları olunca alttan ala ala ezulip yere yapişmış ailrniz

Merhabalar Öncelikle kızlar Biz 4 kardeşiz erkek kardeşim bizi mahfetti şuan annem çok perişan bir halde erkek kardeşim bir kız için aile yapmadığını birakmadi Erkek kardeşim 22 yaşında kız 24 tanışalı 5 ay oldu bu kız başka memlekette oturuyor annemler ayrı memlekkete kız tanışmak için geliyor ve tam bir ogrenci eviymis gibi takıyor istediği saaate yatıp istediği saate kalkıyordu benim annemde her sabah kahvaltisini hazırlar herzaman hürmet ederdi ama kız çok saygısız erkek kardeşim resmen deli olmuş vaziyette biz erkek kardeşimin üstüne gitmedik ben bizimkilere tepkinizi koyun dedikçe hiç kimse beni dinlemedi çünkü kızın ona daha tatlı geleceğini düşündüler inat olacaktı dediler neyse erkek kardeşim herşeyi kafasına yapmakla ısrarcı ve tam kararıyla bizimkilere bu rahatlıkla herşeyi yaptırmaya çalışıyordu git gide acımasız konuşmalar evde annemle sürekli kavga etmeler erkek kardeşim çalışıyor babam onu çok büyük çabalarla işe sokmuştu neyse birgün gelip anneme ben kızın memleketine gidicem dedi ve gitti p.tesi dönmesi gerekirken iş başı yapması gerekirken dönmedi ve babaninda İstanbul'a gittiğinden dahi haberi yoktu annemde benim evde tabi neyse erkek kardeşim uzun bir mesaj atmış birdaha dönmem demiş beni aramayın yazmış neyse annem hüngür hüngür ağlıyor ben teselli ediyorum annem kalkıp bu kızın annesini arıyor bu kardeşimin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ve kardeşimin erkek olduğu için oraya gelip gitmesinin uygun olmadığını kardeşim geri gelmesi için konuşma yapmasını istedi ama annesi lafı evirdi çevirdi gidip erkek kardesimi tamamıyla dolduruşa verdi neyse babam duydu olanalro erkek kardesimi bir sekilde ordan biletini alarak memleketine getirtirdi hiç kimse yine üstüne gitmedi şimdi dün erkek kardeşimin kız arkadaşı annemin annesine özür dilemesi lazım diyor annemde bunlar fazla oldu artık diyor ayrıca 17 Haziran'da da şirf kardeşim istedi diye KİZİ İSTEMEYE DAHİ gidiceklerdi bütün bunlar olurken annemler herşeye göz yumdulsr ve tamam dediler şimdi tekrardan DÜN EVDEN ARKADASİMA GİDİYORUM KALMAYA DİYİP UÇAKLA KİZİN MEMLEKETİNE GİTMİS ANNEM COK KOTU HEPİMİZ COK KÖTÜYÜZ ALLAH ASKİNA AKIL VERİN SUAN KİZİN YANİNDA HER İSTEDİĞİNİ YAPTİK AMA DELİRMİS DURUMDA
Aman ne kotu oluyosunuz be birakin gitsin donmesin.illaki gelecek mecburen gelicek niye agliyosunuz parasi biticek ac kalacak kiz sizden yemek icin birde kizida alip gelicek bir sure sonra. Siz dua edin anneyide alip gelmesinler

Konunuzu biraz düzenlerseniz daha iyi anlaşılır.
Noktalama işaretleri koyun.
Konuyu okumak istedim okuyamadım 🙄
Erkek kardeşi başka memleketten bı kızı seviyormus kız bunların evine gelip kafasına göre kalmış. Sonra cocuk İstanbul'a kızın yanına gitmiş artık geri gelmicem demiş.

Çocuğun annesi kızın annesini aramış sizde kalmasin uygun değil gibisinden kızın anneside oralı olmamış. Çocuğu bı şekilde kendi evlerine geri getirmişler. Kızda annen annemden özür dileyecek diye tutturmuş.

Sonuç olarak çocuk tekrar kızın yanına gitmiş aile perişan bı haldeymis.

Öncelikle problemli bı kardeşiniz varmış keşke kız gelip kafasına göre kalınca izin vermeseydiniz. Kardeşiniz çokta küçük değil laftanda anlamıyor bırakın ne yapıyorsa yapsın herkesi parmaklarında oynatiyorlar burnu sürtünce geri dönecektir zaten

Tek yapacağınız bu zor içinden çıkamadığınız durum için maddi imkanınız varsa uzmandan yarım alın.
Şimdi bilmiyorum bırakın genci biraz dibe vursun diyeceğim ama bilmiyorum ki doğru bir şey mi bunu yapmak.Veya bunu yaparken nasıl bir dil kullanmak lazım.Bazı yanlışlar onu daha çok yanlışa iter.Yaşı çok genç daha .Ondan dedim bir bilene danışın siz.
Yalnız şu var ki bildiğim kız arkadaşını kötüledikçe ona itersiniz .Siz öyle konuştukça yanlışını görmeyecek.Evladım biz annen baban olarak arkandayız.Ama inan bu da bir yere kadar.Doğru yanlışı bilecek yaşa geldin.Hayat senin mi denmeli.

Rest çekin karışmayın kardesinize evlenirse kendi başın olacağını görsün kendi sorumluluklarını alsın eğer ki gerçekten kız sizin iyi niyetinizden faydalanıyorsa bu onun işine gelmeyecektir ama ne yaparsanız yapın kaderden de kaçılmaz kardeşinizi rahat bırakın.

Birakin ne yaparsa yapsin neden pesinden kosuyosunuz boyle her iatedigi olursa oda boyle simariri yapabilcegni hicbisey yok parasni kesin ne hali varsa gorsun o kizin ailesi asalak birini iatemez pasa psa doner merak etmeyib

Back