- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.422
- 598
- Konu Sahibi Sonbahar000
Sepetleyin gitsin yav. Koca adam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İpsiz sapsız değil akilsz sorumluluk sahibi olsa böyle bize korkunç olaylar yaşatmazdı istediği herşey oldu ama maaesef bizimkilere acımasız davranıp çekip gitti annem şuan çok kötü
Büyüyüp akillanmasi için fırsat işte. Anne yüreğidir dayanamaz. Belli ki çok yüz vermiş şimdiye kadar. Allah bilir daha kendi tabağını bir kez masadan kaldırmamıştır. Bu süreçte büyür işte. Essek kadar adam ölmüş hayatı boyunca babanız itekleyecek değil ya.İpsiz sapsız değil akilsz sorumluluk sahibi olsa böyle bize korkunç olaylar yaşatmazdı istediği herşey oldu ama maaesef bizimkilere acımasız davranıp çekip gitti annem şuan çok kötü
çokda korkunç bir şey yok ortada aslında, nerede olduğunu biliyorsunuz sadece yanında olmak istedigi insanın yanında.İpsiz sapsız değil akilsz sorumluluk sahibi olsa böyle bize korkunç olaylar yaşatmazdı istediği herşey oldu ama maaesef bizimkilere acımasız davranıp çekip gitti annem şuan çok kötü
Ay salın gitsin ne bu pohpohlama. Ne hali varsa görsün. Aynisıni siz yapsanız evlatliktan reddederlerdi oglusları olunca alttan ala ala ezulip yere yapişmış ailrnizMerhabalar Öncelikle kızlar Biz 4 kardeşiz erkek kardeşim bizi mahfetti şuan annem çok perişan bir halde erkek kardeşim bir kız için aile yapmadığını birakmadi Erkek kardeşim 22 yaşında kız 24 tanışalı 5 ay oldu bu kız başka memlekette oturuyor annemler ayrı memlekkete kız tanışmak için geliyor ve tam bir ogrenci eviymis gibi takıyor istediği saaate yatıp istediği saate kalkıyordu benim annemde her sabah kahvaltisini hazırlar herzaman hürmet ederdi ama kız çok saygısız erkek kardeşim resmen deli olmuş vaziyette biz erkek kardeşimin üstüne gitmedik ben bizimkilere tepkinizi koyun dedikçe hiç kimse beni dinlemedi çünkü kızın ona daha tatlı geleceğini düşündüler inat olacaktı dediler neyse erkek kardeşim herşeyi kafasına yapmakla ısrarcı ve tam kararıyla bizimkilere bu rahatlıkla herşeyi yaptırmaya çalışıyordu git gide acımasız konuşmalar evde annemle sürekli kavga etmeler erkek kardeşim çalışıyor babam onu çok büyük çabalarla işe sokmuştu neyse birgün gelip anneme ben kızın memleketine gidicem dedi ve gitti p.tesi dönmesi gerekirken iş başı yapması gerekirken dönmedi ve babaninda İstanbul'a gittiğinden dahi haberi yoktu annemde benim evde tabi neyse erkek kardeşim uzun bir mesaj atmış birdaha dönmem demiş beni aramayın yazmış neyse annem hüngür hüngür ağlıyor ben teselli ediyorum annem kalkıp bu kızın annesini arıyor bu kardeşimin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ve kardeşimin erkek olduğu için oraya gelip gitmesinin uygun olmadığını kardeşim geri gelmesi için konuşma yapmasını istedi ama annesi lafı evirdi çevirdi gidip erkek kardesimi tamamıyla dolduruşa verdi neyse babam duydu olanalro erkek kardesimi bir sekilde ordan biletini alarak memleketine getirtirdi hiç kimse yine üstüne gitmedi şimdi dün erkek kardeşimin kız arkadaşı annemin annesine özür dilemesi lazım diyor annemde bunlar fazla oldu artık diyor ayrıca 17 Haziran'da da şirf kardeşim istedi diye KİZİ İSTEMEYE DAHİ gidiceklerdi bütün bunlar olurken annemler herşeye göz yumdulsr ve tamam dediler şimdi tekrardan DÜN EVDEN ARKADASİMA GİDİYORUM KALMAYA DİYİP UÇAKLA KİZİN MEMLEKETİNE GİTMİS ANNEM COK KOTU HEPİMİZ COK KÖTÜYÜZ ALLAH ASKİNA AKIL VERİN SUAN KİZİN YANİNDA HER İSTEDİĞİNİ YAPTİK AMA DELİRMİS DURUMDA
Aman ne kotu oluyosunuz be birakin gitsin donmesin.illaki gelecek mecburen gelicek niye agliyosunuz parasi biticek ac kalacak kiz sizden yemek icin birde kizida alip gelicek bir sure sonra. Siz dua edin anneyide alip gelmesinlerMerhabalar Öncelikle kızlar Biz 4 kardeşiz erkek kardeşim bizi mahfetti şuan annem çok perişan bir halde erkek kardeşim bir kız için aile yapmadığını birakmadi Erkek kardeşim 22 yaşında kız 24 tanışalı 5 ay oldu bu kız başka memlekette oturuyor annemler ayrı memlekkete kız tanışmak için geliyor ve tam bir ogrenci eviymis gibi takıyor istediği saaate yatıp istediği saate kalkıyordu benim annemde her sabah kahvaltisini hazırlar herzaman hürmet ederdi ama kız çok saygısız erkek kardeşim resmen deli olmuş vaziyette biz erkek kardeşimin üstüne gitmedik ben bizimkilere tepkinizi koyun dedikçe hiç kimse beni dinlemedi çünkü kızın ona daha tatlı geleceğini düşündüler inat olacaktı dediler neyse erkek kardeşim herşeyi kafasına yapmakla ısrarcı ve tam kararıyla bizimkilere bu rahatlıkla herşeyi yaptırmaya çalışıyordu git gide acımasız konuşmalar evde annemle sürekli kavga etmeler erkek kardeşim çalışıyor babam onu çok büyük çabalarla işe sokmuştu neyse birgün gelip anneme ben kızın memleketine gidicem dedi ve gitti p.tesi dönmesi gerekirken iş başı yapması gerekirken dönmedi ve babaninda İstanbul'a gittiğinden dahi haberi yoktu annemde benim evde tabi neyse erkek kardeşim uzun bir mesaj atmış birdaha dönmem demiş beni aramayın yazmış neyse annem hüngür hüngür ağlıyor ben teselli ediyorum annem kalkıp bu kızın annesini arıyor bu kardeşimin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ve kardeşimin erkek olduğu için oraya gelip gitmesinin uygun olmadığını kardeşim geri gelmesi için konuşma yapmasını istedi ama annesi lafı evirdi çevirdi gidip erkek kardesimi tamamıyla dolduruşa verdi neyse babam duydu olanalro erkek kardesimi bir sekilde ordan biletini alarak memleketine getirtirdi hiç kimse yine üstüne gitmedi şimdi dün erkek kardeşimin kız arkadaşı annemin annesine özür dilemesi lazım diyor annemde bunlar fazla oldu artık diyor ayrıca 17 Haziran'da da şirf kardeşim istedi diye KİZİ İSTEMEYE DAHİ gidiceklerdi bütün bunlar olurken annemler herşeye göz yumdulsr ve tamam dediler şimdi tekrardan DÜN EVDEN ARKADASİMA GİDİYORUM KALMAYA DİYİP UÇAKLA KİZİN MEMLEKETİNE GİTMİS ANNEM COK KOTU HEPİMİZ COK KÖTÜYÜZ ALLAH ASKİNA AKIL VERİN SUAN KİZİN YANİNDA HER İSTEDİĞİNİ YAPTİK AMA DELİRMİS DURUMDA
Erkek kardeşi başka memleketten bı kızı seviyormus kız bunların evine gelip kafasına göre kalmış. Sonra cocuk İstanbul'a kızın yanına gitmiş artık geri gelmicem demiş.Konunuzu biraz düzenlerseniz daha iyi anlaşılır.
Noktalama işaretleri koyun.
Konuyu okumak istedim okuyamadım
Öncelikle problemli bı kardeşiniz varmış keşke kız gelip kafasına göre kalınca izin vermeseydiniz. Kardeşiniz çokta küçük değil laftanda anlamıyor bırakın ne yapıyorsa yapsın herkesi parmaklarında oynatiyorlar burnu sürtünce geri dönecektir zatenMerhabalar Öncelikle kızlar Biz 4 kardeşiz erkek kardeşim bizi mahfetti şuan annem çok perişan bir halde erkek kardeşim bir kız için aile yapmadığını birakmadi Erkek kardeşim 22 yaşında kız 24 tanışalı 5 ay oldu bu kız başka memlekette oturuyor annemler ayrı memlekkete kız tanışmak için geliyor ve tam bir ogrenci eviymis gibi takıyor istediği saaate yatıp istediği saate kalkıyordu benim annemde her sabah kahvaltisini hazırlar herzaman hürmet ederdi ama kız çok saygısız erkek kardeşim resmen deli olmuş vaziyette biz erkek kardeşimin üstüne gitmedik ben bizimkilere tepkinizi koyun dedikçe hiç kimse beni dinlemedi çünkü kızın ona daha tatlı geleceğini düşündüler inat olacaktı dediler neyse erkek kardeşim herşeyi kafasına yapmakla ısrarcı ve tam kararıyla bizimkilere bu rahatlıkla herşeyi yaptırmaya çalışıyordu git gide acımasız konuşmalar evde annemle sürekli kavga etmeler erkek kardeşim çalışıyor babam onu çok büyük çabalarla işe sokmuştu neyse birgün gelip anneme ben kızın memleketine gidicem dedi ve gitti p.tesi dönmesi gerekirken iş başı yapması gerekirken dönmedi ve babaninda İstanbul'a gittiğinden dahi haberi yoktu annemde benim evde tabi neyse erkek kardeşim uzun bir mesaj atmış birdaha dönmem demiş beni aramayın yazmış neyse annem hüngür hüngür ağlıyor ben teselli ediyorum annem kalkıp bu kızın annesini arıyor bu kardeşimin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ve kardeşimin erkek olduğu için oraya gelip gitmesinin uygun olmadığını kardeşim geri gelmesi için konuşma yapmasını istedi ama annesi lafı evirdi çevirdi gidip erkek kardesimi tamamıyla dolduruşa verdi neyse babam duydu olanalro erkek kardesimi bir sekilde ordan biletini alarak memleketine getirtirdi hiç kimse yine üstüne gitmedi şimdi dün erkek kardeşimin kız arkadaşı annemin annesine özür dilemesi lazım diyor annemde bunlar fazla oldu artık diyor ayrıca 17 Haziran'da da şirf kardeşim istedi diye KİZİ İSTEMEYE DAHİ gidiceklerdi bütün bunlar olurken annemler herşeye göz yumdulsr ve tamam dediler şimdi tekrardan DÜN EVDEN ARKADASİMA GİDİYORUM KALMAYA DİYİP UÇAKLA KİZİN MEMLEKETİNE GİTMİS ANNEM COK KOTU HEPİMİZ COK KÖTÜYÜZ ALLAH ASKİNA AKIL VERİN SUAN KİZİN YANİNDA HER İSTEDİĞİNİ YAPTİK AMA DELİRMİS DURUMDA
Tek yapacağınız bu zor içinden çıkamadığınız durum için maddi imkanınız varsa uzmandan yarım alın.Merhabalar Öncelikle kızlar Biz 4 kardeşiz erkek kardeşim bizi mahfetti şuan annem çok perişan bir halde erkek kardeşim bir kız için aile yapmadığını birakmadi Erkek kardeşim 22 yaşında kız 24 tanışalı 5 ay oldu bu kız başka memlekette oturuyor annemler ayrı memlekkete kız tanışmak için geliyor ve tam bir ogrenci eviymis gibi takıyor istediği saaate yatıp istediği saate kalkıyordu benim annemde her sabah kahvaltisini hazırlar herzaman hürmet ederdi ama kız çok saygısız erkek kardeşim resmen deli olmuş vaziyette biz erkek kardeşimin üstüne gitmedik ben bizimkilere tepkinizi koyun dedikçe hiç kimse beni dinlemedi çünkü kızın ona daha tatlı geleceğini düşündüler inat olacaktı dediler neyse erkek kardeşim herşeyi kafasına yapmakla ısrarcı ve tam kararıyla bizimkilere bu rahatlıkla herşeyi yaptırmaya çalışıyordu git gide acımasız konuşmalar evde annemle sürekli kavga etmeler erkek kardeşim çalışıyor babam onu çok büyük çabalarla işe sokmuştu neyse birgün gelip anneme ben kızın memleketine gidicem dedi ve gitti p.tesi dönmesi gerekirken iş başı yapması gerekirken dönmedi ve babaninda İstanbul'a gittiğinden dahi haberi yoktu annemde benim evde tabi neyse erkek kardeşim uzun bir mesaj atmış birdaha dönmem demiş beni aramayın yazmış neyse annem hüngür hüngür ağlıyor ben teselli ediyorum annem kalkıp bu kızın annesini arıyor bu kardeşimin yaptığının yanlış olduğunu söylüyor ve kardeşimin erkek olduğu için oraya gelip gitmesinin uygun olmadığını kardeşim geri gelmesi için konuşma yapmasını istedi ama annesi lafı evirdi çevirdi gidip erkek kardesimi tamamıyla dolduruşa verdi neyse babam duydu olanalro erkek kardesimi bir sekilde ordan biletini alarak memleketine getirtirdi hiç kimse yine üstüne gitmedi şimdi dün erkek kardeşimin kız arkadaşı annemin annesine özür dilemesi lazım diyor annemde bunlar fazla oldu artık diyor ayrıca 17 Haziran'da da şirf kardeşim istedi diye KİZİ İSTEMEYE DAHİ gidiceklerdi bütün bunlar olurken annemler herşeye göz yumdulsr ve tamam dediler şimdi tekrardan DÜN EVDEN ARKADASİMA GİDİYORUM KALMAYA DİYİP UÇAKLA KİZİN MEMLEKETİNE GİTMİS ANNEM COK KOTU HEPİMİZ COK KÖTÜYÜZ ALLAH ASKİNA AKIL VERİN SUAN KİZİN YANİNDA HER İSTEDİĞİNİ YAPTİK AMA DELİRMİS DURUMDA