Anneligi Beceremedim Diyen Var Mi ?

Canım benim bi sakin ol ya güzellik akışına bırak ben cahillikle hamile kaldım cahillik derken çocuk oluncaohayatım aynı devm edecek düşünceaiyle sonra kızım doğdu ve çok zorlndım ama kötü bi anne olmqdım evet hata mutlaka yapıyorsun ama kötü anne olduğundan değil herşeyin en iyisini yapmaya çalıştığından kendini topla bi dışarı çık düşünme fazla gez toz toz dolaş bence birqz gevşe geçer belki de doğmayacak o yüzden şimdiden yıpratma bence

Kız çocuğun olsa ne olacak el kadar o da yanında olacak

Ben de konuyu takıp edeyim ben de öğretmenim ve hayırla saglıkla bebegimin olmasını o kadar cokkkkkkkkk istyrmmmm kı

Sen çok
Sen çok güzel bir anne olacaksin buna eminim çok ince düşünen biri bence anneliği de cok güzel yapar inan bebegini kucagina aldoginda o tarifsiz duyguyu hissettiginde ne kadar aptalmışım diyeceksin. Evet annelik hiç kolay degil özellikle ilk 3 ay kadar emzirme insani çileden çikariyor lohusa sendromu falan.. ama bebegin büyüfükce sen ona o sana alişiyor ve bakmasi da daha kolaylasiyor. Ne mükemmel anneyim deyip çocugunu döven eziyet eden insanlar var dogurup çöpe atan.. ama sorsan iyi insanlar kendilerine asla kusur bulmazlar. Sen ise iyi biri olmana rağmen bebeğine yetemeyecek olmaktan korkuyorsun yani onu düsünüyordun bu cok hoşuma gitti. Eşine de kizma çok hakli. O da senin gibi davransaydi emin ol daha mutsuz olacaktin. Bence bebeginin çok iyi anne babasi var kiymetini bil. Allah o kadar büyükki ona dua et içini rahatlatsin ve sakin aldirmayi da düsünme. Hiçbir bebek bizim 5 dakkakik zevkimizle varolup sonra hayattan koparilmayi haketmiyor..

Umuyorum iyi bir birey olur, umarim hata yaptigimda farkederim veya beni kendie getirecek birileri olur. Teekkur ediyorum :)
Simdiden biraz demeye basladim sanirim gordukce sevimli gelmeye basladi.
Dun esim "artik dogsa da ilgilenmeye baslasak" dedi cok sasirdim. Aslinda hala istekli gorunmuyor ama buyuk bir merak duygusu da var. Dogum ve lohusaligi hic dusunmuyorum bile, korkutucu geliyor cunku :) simdilik sadece pozitif seylere odaklandim.
Sanirim basaracagim D

Koalina ozellikle sen ve diger arkadaslardan su cicegi baslikli konuma bi goz atip fikir vermenizi istiyorum. Pek saglikli dusunemiyorum su anda.

Koalinacim erkekler malesef hamilelikte hüseyin farkında olmuyor onlar doğunca baba oluyorlar fakat kadınlarda annelik içgüdüsel bir şey olduğu için hamile kaldığı an anne oluyor ben ikinizinde iyi bir ebeveyn olacağınızı düşünüyorum

Insallah, tesekkur ederim :)

Sevgili Koalina nasılsınız?Daha iyi hissediyor musunuz,alışabildiniz mi?Ben de 9 haftalık hamileyim ultrasonda gördüğüm halde hala sıfır his, ağlak durumda dolanıyorum. Geçecek mi dersiz?

Ya kıyamam gerçekten.
Herşey çok güzel olucak.
Dediğiniz gibi içeride hareketlendikce daha güzel hissedeceksiniz.
Çok ama cokmutluç olun insallah bebeginiz ile.
Anne olmak çok farklı bir durum. Alisacaksiniz.

Sevgili Koalina nasılsınız?Daha iyi hissediyor musunuz,alışabildiniz mi?Ben de 9 haftalık hamileyim ultrasonda gördüğüm halde hala sıfır his, ağlak durumda dolanıyorum. Geçecek mi dersiz?
Benimki gecti, su an hatta orgulere falan basladim garip bir sekilde surec ilerledikce, saglikli oldugunu cinsiyetini falan ogrendikce alisiliyor sanirim.
Ben 10. Haftaya kadar hic iyi degildim, ilk haftalar zaten 7/24 agliyordum. 10. Haftadan sonra dusuncelerim yumusamaya basladi.

Umarım daha iyisinizdir. Merak etmeyin, kendinize çok da yüklenmeyin, geçecek o hisler umarım
Ben de ilk 12 hafta özellikle her sabah kusarken ağlaya ağlaya ben bu işkenceyi neden yaptım kendime yeterrr diyordum. Ne yalan söyleyeyim bir bağ, bir annelik falan da hissetmiyordum.
14. Haftada bulantım ancak azaldı ve bitti
Sonra bebek hareketlerini hissedince ilginç bir şekilde heyecanlanmaya başladım
Dün eşimle konuşurken, doğunca bebeğimin ayaklarına çoraplar giydirmek istiyorum diye abuk bi cümle kurup ağlayarak kendimi de eşimi de şoka soktum! (Artık ne demek istediğimi ben de bilmiyorum)
Benden beklenmeyecek performans gösteriyorum
Yalnız itiraf etmeliyim ki ben biraz cinsiyetçi bi insanmışım. Bebeğe olan sevgim cinsiyetini öğrenince birden arttı. Kendimi kınıyorum.

Bence biraz acı haberlerden uzak durmanız gerek.. Siz görmeyince olmayacak değil tabi ki ama en azından anlattığınız kötü durumlara düşmezsiniz. Onlar çok etkiliyor belli ki sizleri..

Yazdıklarınızı gülümseyerek okudum. Bebek açısından düşününce kendime çok kızıyorum, masum günahsız ufacık bir yavru. Ondan daha cesaretsizim halen ne yazık ki. Dün psikoloğa gittim, duygularımı anlattım. Tavsiyeler verdi. İşe yaradı mı bilmiyorum, sanki halen hamile değilmişim gibi geliyor. Umarım sizin gibi bende daha iyi olabilirim. Sizin adınıza da çok sevindim, minicik tatlı yumuşacık ayaklara çorap giydirmeye istemek en doğal hakkın annesi :) belki de cinsiyet belli olduğu için kabullendiniz. Hani oğlum kızım gibi sevebilmek için. Diğer cinsiyet olsaydı da üzülmezdiniz belkide :) bu yüzden kendinize kızmayın

Koalina bu kadar ayrıntılı bu kadar ince düşünen bir kadın zaten anne olmalı kusura bakma ama sen zaten anne olmak için doğmuşsun iyikide olmuş:)..burada itiraf edeyim bazen pişman olacaksın ama uyurken içerde sesini duyman evinde kuş cıvıltısı bahar havası yaratacak yataktan gülümseyerek uyanacaksın sinirlerin alınmış odaya girdiğinde her yerin altını üstüne getiren çocugunu önce öpecek sonra topla hadi Şuraları ben sizin hizmetçinin miyim diye tatlı tatlı söyleneceksin ve onun aklında gelecekte odayı darmadağın ederdim annem söylenirdi diye gülümseyen bir hatıra bırakacaksın..hayırla kucağına al:)

Senin her yorumunda diyorum ki aha peri senin gelecek halin bu
Doğur da yaz buraya analık duygusu analık kutsallığı otomatik olarak güncelleniyor mu,durum nedir en objektif senden bide koalinadan öğrenebilirim

Doğur da yaz buraya analık duygusu analık kutsallığı otomatik olarak güncelleniyor mu,durum nedir en objektif senden bide koalinadan öğrenebilirim
Hahaha yazıcam sana özellikle. Ben de seni kendimin küçük kardeş versiyonu olarak görüyorum hep koalinayla sonumuz aynı yere bağladı seni de ileride bekleriz. Tünelin sonu kötü bi yere çıkmaz umarım

Biz de sastik valla. Cinsiyetlerden sonra bir haller oldu, ben erkek istiyordum Spizella kiz, oyle de olunca sevindirik olduk
Ben simdi orgu ogreniyorum inanir misin

Çok güzel haber hamilesin.

Bende ilk hamile kaldıgımda inan senin düşüncelere girmiştim.
Kendi içimde cok zaman zaman cebelleşmem oldu.
Planlı bir bebek olmasına rağmen yaşıyor insan bunu.
Çünkü biz kadınlar duygusal olduğumuz kadar yarınımızıda düşünüyoruz.

Kalp sesini duyunca tüm düşünceler herşey ucup gitti.
Aptallaşıyor insan o ekrana bakarken

Şimdi sıpam 1yaşına giricek.
Çok değişik bir duygu. Onunla tekrar büyüyorsun.Onunla tekrar keşfediyorsun.
Rabbim herkese yaşatsın.

Sende sağlıkla al kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…