Anneligi Beceremedim Diyen Var Mi ?

Su an daha alistim. Mutluluktan ucmuyorum ama mutsuz degilim. Benzer hissedenleri duymak, bebek dogdugunda bir sey hissetmeyip paylasim arttikca sevenlerin oldugunu bilmek rahatlatiyor.
Esim de ben de bu fikre alistik ve hayatimizi ona gore duzenlemeye calisiyoruz. Odadan sunu cikartalim, suraya sunu koyariz bebek icin gibi gayet siradan konusmalar yapiyoruz.
Umuyorum iyi bakabilirim, cok tesekkurler :)

Annelik manyaklık aynı zamanda..
Benim gibi bir odunu bile duygusala bağlıyor..

koalina sonuca odaklanarak yazıyorum sen muhteşem bir anne olacaksın sen zaten güzel nesiller yetiştiren kutsal bir mesleğe sahipsin ,bebeğin doğduktan sonrasına bile gelmeden attığı ilk tekmede bütün fikirlerine öyle ilahi bir reset atılacak ki şaşıracaksın canım

Tesekkur ediyorum boyle boyle gaza da geliyorum aslinda
Daha iyiye dogru gidiyorum bu bile cok iyi bir sey onceki o bitik halimi dusununce.

Tesekkur ediyorum boyle boyle gaza da geliyorum aslinda
Daha iyiye dogru gidiyorum bu bile cok iyi bir sey onceki o bitik halimi dusununce.
ya takılma bebiş doğsun o kocan motorun arkasına bir de sepet yerleştirir karı koca ve koalanızla Türkiye turuna çıkarsınız

ya takılma bebiş doğsun o kocan motorun arkasına bir de sepet yerleştirir karı koca ve koalanızla Türkiye turuna çıkarsınız
Haha aynen onu dusunuyoruz. Erkek gibi dedi bir de doktor, kendimi cocuga deri mont giydirdigimi babasi gibi serseri kiligiyla dolastigini falan hayal ederken buldum mesela
Bakalim gelismeleri buraya yazarim

Haha aynen onu dusunuyoruz. Erkek gibi dedi bir de doktor, kendimi cocuga deri mont giydirdigimi babasi gibi serseri kiligiyla dolastigini falan hayal ederken buldum mesela
Bakalim gelismeleri buraya yazarim
hahaha bende geçenlerde oğluma bakıp ilerde üzerinde beyaz slimfit bir gömlek küt saçlar gözlük kahverengi kanvas pantolon omuzdan inen kahverengi bir çanta ile kızlara yüz vermeyen soğuk ve yakışıklı bir nevale gibi hayal ettim neden ettim bende bilmiyorum
ah bu hayallere kota konmalı

Sevgili Koalina ,

Konunuzu takip ediyorum. Sizinle aynı durumda sayılırım ancak siz şuan daha iyisiniz. Bende halen hamileliğe bir bebeğim olacağına alışamadım, üstelik planı bir gebelik iken. Kendimi çoğu zaman pişmanlıklar içinde buluyorum, sonra Allahın gücüne gider diye de otutup ağlıyorum. 5 yıllık evlilik, 29 yaş. Halen hazır olamayışım... Üstüne mide bulantısı, herşeyin kokuyor olması, kendimi sürekli halsiz yorgun uykusuz hissetmem... Hayattan zevk alamaz oldum.. Bebeği olacak kişilerin mutluluktan gözleri parlarken, ben adeta mutsuzum... Umarım bende bu süreci atlatabilirim....

Bende bile isteyen yaptım ama o anda pişman oldum eşime kızdım filan ama doğunca allahım o annelik duygusunu öyle bi veriyoki herseyden değerli oluyo biseylerdende geri kalsaniz onun yanında hiç yani bence çok iyi bi anne olacaksiniz bu daha şimdiden o korkuları yasamaniz kendiniz için değil o bebis için bence korkuyu bırakın bi kenara sağlıklı olsun diye dua edin

Canım hayırlı olsun kaç haftalıksın.

Kk da insanlarin hayatlarin gormek ne ilginc. Bir donem nisan-evlilik basliklarinda geziyordum, sonra dugun ve kayinvalide derdi, koca derdi simdi cocuga gectim. Bir bakmisiz kaynanalar olarak buralarin tozunu attiriyoruz

Ne süreçler değil mi canım hatırlamamışsındır belki beni ama ben seni hatırladım Kaynana olacağımız günleri de görürüz inşallah İlk sayfadan beri okuyorum saatlerimi aldı ama değdi benimde korkularım var ve okumaya devam edeceğim Mükemmeliyetçi yapımız olduğu için böyle bu durum ama eminim sen harika bir anne olacaksın tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Sizinle aynı düşüncelerdeyim ama hamile değilim.3 senedir evliyim hamile kalmam zor olduğu için doktorlar denemen gerek korunma lüksün yok dediler.çift taraflı çikolata kistim var. amh çok iyi değil. yani eğer hayatımda hiç çocuk istemiyorum dersen korun dediler. normal yolla olmazsa tüp bebek denemem gerekiyor. ben de buyüzden denemeye başladım ama bazen isterken bazen çok korkuyorum. kendi hayatım ne olucak ya iyi anne olamazsam ya çocuğum mutsuz olursa diye paniğe kapılıyorum.kendi başına olmayı seven biriyim çünkü. sakinliği,yalnızlığı.kendime yaşam alanı yaratmaya çalışırım her ortamda ancak çocuk konusunda bende senin gibi korkuyorum. Hakkında hayırlısı bu demekki canım Allah nasip etmiş.. Güzel bir şey olmasa tüm anneler annelik dünyanın en güzel şeyi demezlerdi. Hamileliğin tadını çıkar.

Biraz kapris yapıyormuşsun gibi geldi. Düzgünce düşün ama rica ediyorum eğer bakamayacaksan bir çocuğu dünyaya getirme.

Biraz kapris yapıyormuşsun gibi geldi. Düzgünce düşün ama rica ediyorum eğer bakamayacaksan bir çocuğu dünyaya getirme.
Yasamadan bakip bakamayacagimi nereden bilebilirim? Nasil bir sey oldugu hakkinda en ufak fikrim yok olan fikrim de annelerin bitik yitik ve anne disinda sifatlari olmayan insanlar oldugu.
Ayrica artik 12 haftalik oldu dunyaya getirip getirmeme karari icin cok gec.

Hatirlamaz olur muyum :)
Ne sureclerden gectik su kk da. Omur olursa daha kaynana olacagiz hakikaten
Benim korkularim biraz azaldi, neden bilmiyorum fazla da dusunmuyorum. Zor olacagini biliyorum ama oyle bitmis bir moralde degilim.
Iyi olacak insallah

İnşallah kk var olduğu sürece sanırım oluruz

Maşallah canım güzel olacak tabi ki her şey senin gibi bilinçli, düşünceli biri tabi ki güzel evlat yetiştirecek iyi olacak

Ben evli değilim henüz, ama 30 yaşı geçtim artık. Hiç çocuk istemedim hayatımda sevmezdim de uzaktan severdim o derece. Şimdi ama minik bir tosbiğim olsa keşke diyorum . Şuan tamtersiyim. Tabii evlendiğim zaman iş ciddiye binince bende sizin gibi korkabilirim. Sorumluluk, mesuliyet gerektiriyor. Fakat bu kadar ince düşünenler çok daha iyi yetiştiriyor çocuklarını. Ben harika bir anne olacağınızı düşünüyorum. Siz o minnağı kucağınıza bir alın önce hayırlısıyla, bütün dünyanız o olacaktır emin olun.Ayrıca siz yazınca farkettim herhalde benimde aklıma, ultrason resmini saklamak gelmezdi.

Son düzenleme:
Merhaba tebrik ederim öncelikle
İlk sayfayı okudum ikiz mi bebeğiniz birde cinsiyeti belli oldu mu?
Benim de iki oğlum var büyük 7 yaşında küçük 7 aylık
Yaşadığınız korkular çok normal sonuçta bir can dünyaya getireceksiniz ve herşeyinden sorumlu olacaksınız bu düşünce bile ürkütüyor insanı
Yalnız işin içine girince işler biraz değişiyor :)
Akışına bırakın düşünceler insanı yorar düşündükçe daha karmaşık bir hale gelir
İnşallah korkularınızın tam tersini yaşar ve iyiki doğurmuşum dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…