Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

ben iki ay kullanirim belkide fazla zaten bir aya yakin oldu kullaniyorum haftada bir defa bi kere toptan yaptim kurtuldum

muskat ları rendele dim zeytin yağında bekliyo bende başlıycam

ilk denemede bile farki görüceksin canim bende öyle oldu hala yapiyorum haftada bir yumusacik oldu saclarim mayali sütümüde iciyorum uzama var biraz

bende bu hafta yaparim maskemi gecen hafta yapamadim ama fazla arasini uzatmak istemiyorum

ya kızlar özendirdiniz insanı var ya :kedi: dün 54 sayfayı soluksuz okudum resmen... bugün gittim 4 muskat aldım ufacık bir kavanozum var yaptım karışımımı, hayırlısı artık sositososito kokusu bi harika gelmedi şimdi ama durdukça güzelleşiyormuş, doğru mu anladım?? bu arada catgirl24 saçların çok güzel ya ohaoldumsmile bende istiyorum kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım o kadar işlemden sonra bile bakım yapınca saç güzelleşip pırıl pırıl parlayıp sağlıklı uzayabiliyor. Ama düzenli yapmak çok önemli.. a.s.

Teşekkür ederim canım o kadar işlemden sonra bile bakım yapınca saç güzelleşip pırıl pırıl parlayıp sağlıklı uzayabiliyor. Ama düzenli yapmak çok önemli.. a.s.

haklısın canım :1hug: düzenli yapacağım yazarım sonuçları... zaten belli deneynlerden... hihoyyyt

Canım konuyla çok ilgileniyorsun çok sağol çünkü ben her zaman ilgilenemiyorum vereliniortak a.s.

önemli degil canim herkes faydalanmali bence bu yöntemden bende dün yaptim yine iki haftaya yakin yapamamistim sonuc yine parliyan yumusacik saclar ben mayali sütüde kullaniyorum uzuyyo saclarim ikiside mükemmel bence

ama olmuyo canim bekliyoruz seni topigine yalniz kalmasin bu topik öptü,m

saclarin ilk denemede bile fark edicek canim parlak ve yumusak oluyo zaten bakimli sacta uzar

kızlar adım adım neler yaptığımı yazayım.
1- karışımın olduğu kavanozu kaynar suyla doldurduğum bir tasın içine yerleştirdim. (5 dk geçmeden içindeki yağ ılık hale geldi zaten) :hulya:
2- karışımı tortularıyla beraber tüm saçıma yedirdim, saç diplerinden saç uçlarına kadar. zemuszemus
3- saçımı tülbentle güzelce bağladım yattım. inanmayacaksınız ama zeytinyağı hiç bir yere bulaşmadı lmaz:
4- sabah önce suyla saçımdaki yağı tortuyu akıttım, sonra da iki kere şampuanla güzelce yıkadım.
5- en son saç uçlarıma sadece soğuk su döktüm, yıllardır yaparım parlaklık verir. a.s
SONUÇ= saçlarım yumuşacık ve pırıl pırıl parlıyor delikafadulden delikafadulden delikafadulden ilk kullanımdan bu kadarını beklemiyordum açıkçası teşekkürler catgirl24 opuyorumnanaktan bizimle paylaştığın için..

arkadaslr kucuk hidistan cevizi dedikleriniz muskat ,nohut muskat heralde tam turkcesini bilmiyorum

ilk sayfalara bakmisimsadece muskat diyed kullanilmis zaten.bende yapicam bugun ama uskati rendeliytcemde benim dovmek icin sahanim yok nasil yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…