muskat ları rendele dim zeytin yağında bekliyo bende başlıycam
:dance:çok memnun kaldım parlıyor saçlarım artı sütlü mayaya devam alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya kızlar özendirdiniz insanı var ya :kedi: dün 54 sayfayı soluksuz okudum resmen... bugün gittim 4 muskat aldım ufacık bir kavanozum var yaptım karışımımı, hayırlısı artık sositososito kokusu bi harika gelmedi şimdi ama durdukça güzelleşiyormuş, doğru mu anladım?? bu arada catgirl24 saçların çok güzel ya ohaoldumsmile bende istiyorum kaydirigubbakcemile3
cok sevindim canim iyi gelmesine
Teşekkür ederim canım o kadar işlemden sonra bile bakım yapınca saç güzelleşip pırıl pırıl parlayıp sağlıklı uzayabiliyor. Ama düzenli yapmak çok önemli.. a.s.
Canım konuyla çok ilgileniyorsun çok sağol çünkü ben her zaman ilgilenemiyorum vereliniortak a.s.
ya kızlar özendirdiniz insanı var ya :kedi: dün 54 sayfayı soluksuz okudum resmen... bugün gittim 4 muskat aldım ufacık bir kavanozum var yaptım karışımımı, hayırlısı artık sositososito kokusu bi harika gelmedi şimdi ama durdukça güzelleşiyormuş, doğru mu anladım?? bu arada catgirl24 saçların çok güzel ya ohaoldumsmile bende istiyorum kaydirigubbakcemile3