Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

evet tabi yagini elde etmek icin muskati icinde bekletiyoruz,bence direk muskat yagida iyi sonuc verir.ayni sey oluyo sonucta

Bence muskat yağıda olabilir. Aynı amaç için kullanılıyor zaten.. Birde demin bir şurup gördüm internette ablam benim oğlum için tavsiye etmişti ama özelliklerini okuduğumda saçların gelişimi içinde çok faydalı olduğu yazıyordu. Yani içten bir destek istiyorsanız buna bakabilirsiniz. Dştan maske olarakta muskatlı karışımı yapın ikisi bir arada mükemmel olur bakın aşağıya şurubun özelliklerini kopyalıyorum. ılacın ismi "Marnys Junor"

Antioksidan özellik gösterir. Kemik, deri ve saç gelişimine katkı sağlar. JUNOR şurubun içerdiği 12 çeşit vitamin; vücut direncinin azaldığı, vitamin ihtiyacının arttığı durumlarda kişiye ihtiyacı olan tüm vitamin değerlerini sağlar.Sıvı bir destek olmasından dolayı tüm yaş gruplarınca rahatlıkla kullanılabilir. Hiçbir kimyasal madde veya katkı içermemektedir.

Formülasyon (10ml)
Arı sütü 150 mg
C Vitamini 60 mg
Nikotinamid 18 mg
E Vitamini 10 mg
B5 Vitamini 6 mg
B6 Vitamini 2 mg
B2 Vitamini 1,6 mg
Biotin 0,15 mg
B1 Vitamini 1,4 mg
A Vitamini 800 mcg
Folik asit 200 mcg
D Vitamini 5 mcg
B12 Vitamini 1 mcg

B vitaminin hapını kullanıyorum ben Bemiks.. O da B vitamini türevlerini içeriyor saça da oldukça faydalı.. Arı sütünü de bal ile kullanıyorum ama onun daha çok kemiklere faydası olduğunu biliyorum..

Bu arada dün muskat-zeytinyağı karşımımı hazırladım.
Cuma akşamı sürüp yatacağım, sabaha kadar bekleteceğim..

Muskatın saç rengini değiştiren oldu mu kızlar? Saçım platin sarısı ve daha önce sinameki kullanmıştım turuncu yapmıştı rengini değiştirmişti..
Muskatta olmuyor değil mi?

Cnm muskat degistirmez, sinemaki ile kiyaslayamazsin ben korkmadan dene derim..
Bemiks dedigin nedir cnm ? Bütün B-bitaminlerini iceren vitamin hapleri degilmi saclara özel.. ?? Benim bildigim kadariyla bu B-vitamini haplari sac dökülmesini önlüyor ama uzatmakta yada sac cikarmada bir etkisi yok.. kendim denedim ne uzatti ne de yeni sac cikardi biraz dökülme azalmisti o kadar.. :bbo:

canım normal hap, ağız yoluyla alınıyor evet vitamin hapı a.s
B vitamini saç derisine faydalı olduğunu ve dökülmeyi önlediğini biliyorum..Bir süre saçıma sürüyordum Bemiks'in ampullerinden.Ama biraz ağır kokusu vardı saçımda kalıyordu..Ben de vitaminini kullanıyorum şimdi. Henüz uzatmasında bi etki görmedim ama Saç derisine faydalı olduğunu biliyorum

Hmm anladim canim..
Peki ne kadar oldu bu B-vitaminlerini kullanmaya baslayali.. ??
Uzatmada etkisini görürsen bizlerlede paylas olur mu opuyorumnanaktan

Hmm anladim canim..
Peki ne kadar oldu bu B-vitaminlerini kullanmaya baslayali.. ??
Uzatmada etkisini görürsen bizlerlede paylas olur mu opuyorumnanaktan

yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum canım. paylaşırım tabiki:)
ama benim sorum olacak yardımcı olursa bilenler süper olur..

bu akşam karışımı saçıma sürcem 3 günü doldu...
ama nasıl sürüyorsunuz siz?zeytinyağının dibinde tortu tortu duruyor. o torularla beraber kaıştırıp mı süreceğim saçıma, yoksa tortusundan arındırıp sadece yağı mı süreceğim?

mrb kızlar hayran oldum yorumlarınıza herkes cok memnun kalmıs karısımdan paylasan arkadasa tesekkurler a.s.
bende dun okudum bugun gıttım muskatları aldım 7de falan yaptım karısımı beklıyo bakalım sımdı ama ben cok sabırsızım bekleyemem 3gun ya bugun yapsam gece olmaz mı acaba?

kızlarrr dün akşam saçıma sürdüm karışımı ve bugün yıkadım..tam 18 saat kafamda kaldı kaydirigubbakcemile2 abarttım galiba biraz :)
ama sonuç güzel...saçlarımı yumuşacık yaptı. saç uçlarım kırık ve cansızdı hatta sertti.onlar bile %70 iyileşti diyebilirim..teşekkürlerr bu güzel paylaşım için konu sahibi arkadaşım:)

bende yaptım kızlar dun bekleyemedıgmı soylemıstım gece yapıp yattım sabah yıkadım sacım yumusamadı benım belkı cok bekletmedıgım ıcındır 4-5 saat bekledı cunku
ama sacım sekıl almıyodu buklelerım mahvolmustu bugun cok sukur yıne eskısı gıbı sekıl aldı eskı dalgalı saclarıma kavustum haftaya 3gun bekleterek yapcam cok tesekkurler catgirl vereliniortak

Memnun kalmanız benide çok mutlu ediyor, bende özellikle saçların kolay şekil alması yumuşamasından dolayı çok seviyorum maskemi..

merhaba kızlar..
bütün sayfaları okudum yarın malzemeleri alıp ben de başlamayı düşünüyorum bu formülehihoyyyt
sinamekili formüle başlamıştım 2 hafta uyguladım. sonra saçımı boyadığım için bırakmak zorunda kaldım(rengini değiştiriyormuş).:1no2:

benim saçlarım nerdeyse hiç uzamaz ve çok kırılır:gitme: 3 hafta önce çok az kestirdim yine kırıldı uçları:gitme: bu kestirmemden önce 1 yıl kestirmemiştim ve toplasanız 10 cm uzamamıştır 1 yılda(önler uzuyor arkalar uzamıyor neden anlamadım)mafoldumben
saçlarımı ilk defa boyattım yani sürekli boyanmış yıpranmış saçlarım yoktu ama hiç uzamıyordu yinedemafoldumben
bir de saçlarım çok fazla dökülür sizce dökülmeyi de azaltır mı bu formül?:gitme:
ablamın, kuzenimin saçları bellerini geçmiş durumda hiçbirşey uygulamıyorlar ve hep beraber gidip kestiririz.(benim sırtımın ortasında)mafoldumben

ben bu karışımı hazırlayıp saçıma sürmeden önce içine 1 bemiks ampül ve 1 kaşık badem yağı koysam sizce bir zararı olur mu?
bir de sampuanıma çam terebentin koymayı planlıyorum.
hepsi ağır gelmez dimi saçıma?(sarımsaklı şampuan kullanıyordum yazın kokar diye bıraktım)fisfisfis

buarada bir tavsiye: saçımı boyadığımdan beri tarayamaz olmuştum çok kötü olmuştu(head and shoulders kullanıyordum). annemin boyalı saçlar için olan şampuanını deneyim dedim ve saçlarım yumuşacık oldu artık onu kullanıyorum.(loreal boyalı ve röfleli saçlar için). kesinlikle tavsiye ederim.a.s

hemen hemen bütün yorumlar olumlu
semsert kazık gibi saçlarımı bakalım bu formül adam edicek mi
bugün hemen muskat alıcam diğerleri zaten evde var

karışımı salı günü hazırladım bu akşam vaktim olursa sürücem bakalım sonuçları paylaşırım

bnde bugün hazırladım. 50 ml saf zeytinyağına iki muskat rendeledim toz karanfil aldım bir yemek kaşığı ondan kattım pencerenin önüne koydum güneşte bekleteceğim. bence muskatı rendeleyip koymak muskt yağı kullanmaktan dağa iyi olabilir çünkü mayalanıyo gibi bişey o toz zeytinyağının içinde.
saçlarımın uçları çok inceldi tarayamıyorum çatallaşıyo birbirine giriyo. inşallah iyi gelir. kalınlaştırır mı acaba uçlarını.
buarada ben pantene'in anında onarıcı bakım kürünü aldım hafif nemlendirdi gibi saçlarımı ama yağ kürleri gibi olmaz eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…