Ah o oğluşları ne yapsak benimde hayatım oğlumun etrafında dönüyor, parka götür, sahile götür, kuşlara yem at vs. Yemek yedir, içir, gönlünü eğle derken gece oluyor. O uyuyunca kendi kendime kalıyorum kafamçokkarıştı
Ne olursa olsun herşey bir yana evlat bir yana..
dün gitttim aldim zeytin yagimi az gelmisti üzerine doldurdum bekliyorum bu karisim bana baya yeter bbitince üzerine zeytin yagi yapmaktan baska carem yok cünkü burda bulamam malzemeleri (muskat) ben isirganlarimiz ciksin onada basliycam ikisini yaparim artik izine kadar
canim hangi ülkede yasiyorsun ? muskatnuss olarak büyük marketlerde baharat bölümünde bulabilirsin hem ögütülmüs hem top halinde.
cookk saol canim ben yilbasinda izindeydim aldim memleketten ama bitince mutlaka burda bakicam avusturyadayim wien yakininda canimyerimsenibenyerimseniben
tamam canim valla ben biraz cahil kaldim keske burda dogsayddim diyorum bazen mademki geldik burayaa eger bir yerde yasiycaksan orada seni kisitlayacak bi sey olmmamasi lazim dil okul etraf hakkinda bilgi yoksa iskence geliyoyurt disinda yasamak
unutmadan yaziyim bantlar nasil gidiyo kullaniyonmu hala gelisme varmi
bionwell ne canim izinden dönünce yaparim ben ancak
ayaga yapistirilan bantlar detox icin onu sormadinmi ? oda bir marka onu kastetmistim:)
yok canim sen gögüs bandi kullaniyomuydun benmi yanlis hatirladim acaba e baydan siparis ettim demistin gögüs masaj bandi onu sordum acaba baska bi arkadasmiydi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
tamam simdi anladim bantlar birbirine karisti eee malum heryerimize ayri bir islem. düzenli yapamadim malesef, simdilik :)
yeni birkarisim yaptim catgirl 3 günün dolmasini bekliyorum, hazir buradayken sorayim ben bir kücük kavanoz yaptim nekadarsüre saklayabilirim cünki kolay kolay bitmiyor. Etkisini nezaman kaybeder yada bozulur ?
Mnyk evet memnunum ama hic citcit almadim bilemem tabi onu ama genelde oradan alisveris yapiyorum.