Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

ben rendelemistim canim ama yag azaldikca üzerine eklerim artik bugün basliyorum ben bide hap aliyorum tirnak ve sac icin saglikli uzamasini sagliyomus faydasi var sanki iki hafta olcak uzama var gibi ictende beslemek lazim

ben rendelemistim canim ama yag azaldikca üzerine eklerim artik bugün basliyorum ben bide hap aliyorum tirnak ve sac icin saglikli uzamasini sagliyomus faydasi var sanki iki hafta olcak uzama var gibi ictende beslemek lazim

Canım ben 1,5 aydır diyetteydim. Çok düzenli sağlıklı beslendim hem cildimdeki vücudumdaki lekeler, sivilceler gitti hemde saçlarım daha da uzadı. Ben saçlarım hızlı uzuyor derken bu beslenme düzeni bunu iki katına çıkardı. Sabah yumurta peynir zeytin domates biber maydonoz ekmek vs öğlen az yağlı sebze meyveler, tavuk balık ızgara vs yiyorum. Protein ağırlıklı beslenmek çok işe yarıyor haberiniz olsun. Hele bu bakımla beraber dahada mükemmelleşiyor. :lepi:

evet canim aynen bende normaldegünde yarim bardak suya bile ihtiyacim olmazdi bir bardagi icemezdim simdi birbucuk litreye cikardim ama hedefim iki litre dedigin gibi beslenmek cok önemli

ya ben yıkadıkdan sonra ısırgan kullanıyorum ama bunuda denemek istiyorum. yıkamadan önce bunu yapıp sonrada ısırgan kullansam acaba çok mu abartmış olurum.ya aslında ısırgan çok çok iyi geldi bana ama burda okuduklarımdan sonra denemek istiyorum. esma64 canım kaydirigubbakcemile3 sen ısırgan forumunda bahsetmiştin çok saol ordan okuyup girip baktım . sen söyle ya bunuda yıkama öncesi kullansam nasıl olur sence?

bu arada şuan kış olduğu için güneşte bekletme olayını nasıl yapacagiım bilmiyorumkismile
ya biri bana bu bekletme işini bi anlatsa çok memnun olucam çünkü her sayfayı okumadım ama son yarım saatir bakındım e kısmı tam anlayamadım nedense?

önemli degil canim bende öyle yapicam burda evin önünde isirgan tarlasi gibi heryerde var isirgan baharda yesillenir yerler bende hemen basliycam yikama öncesi bunu uygalarim durulama suyunud a isirganla yapcamopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ben güneste bekletmedim avusturyada kac aydir günes yok ben mutfakta buzdolbimin üzerinde bekletiyorum gündüz heryer isik zaten ben böyle yapiyorum canim hatta bugün yapicam an azindan birbucuk ay denerim zaten düzenli kullanimda belli olur ben ilk denemeden sonra karar verdim sacima cok iyi geldi

su an sacimda karisim var uzun bi aradan sonra basladim bende ama en az bir ay yapmam lazim zaten sonuclari görünce insan birakamaz aksam yikarim artik

ayrica basarilar canim insallah istedigin saclara kavusursun

canımsın sen çok saol . olumunekankayizsmile
bende senin dediğin gibi hazırlayacağım ve önce bu formulu yıkamadan sonra ısırgan suyunu yapacağım. canım sen istersen o ısırganları beklemeden bi paket bitki çayı al orda tabii nettle tea derler ondan alıp bardakda demleyip de yapabılırsın. ben evde olmadığım zamanlarda öyle ıkı poşet çayı bardakda demleyip kullandım. çünkü gerçekden gayet iyi bi bakım oluyor bu ısırgan. tekrar öpüyorum canım seni:1hug:

haftaya denerim canim poset cayim vardi zaten bi deniyim öptüm canim

Kolay gelsin kızlar bende şu aralar bir üşengeçlik var yapamadım ama sonraki 2-3 yıkamada bile yumuşaklığı kalıyor çok etkili, ama hafta sonu yapıcam... olumunekankayizsmile

saol canim dün yaptim bes gün sonra yine yapcam cok kuru benim saclar iki-üc yikamadan sonra bes günde degilde haftada bir yaparim artik

benim sac uclarim kestir beni diye bagiriyo kiriklar var ama ben temmuzda gidicem ancak kuaföre burdaki kuaförlere hic gitmedim ve keserlerse sacimi azd a olsa uzattigim saclarim gider ve boyatamam saclarimi iyice kisa kalirlar kafam cok karisti gerci yaza az kaldi ama bekliyim bari

ben bugün yine yapicamyapamassam yarin mutlaka yaparim ikki oglusumda sünnet olunca ilgilenedim kendimle ama gecti cok sükür

Merhaba arkadaşlar,öncelikle böyle güzel tarifi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Ben elimden geldiğince sayfaları okumaya çalıştım.
Şu anda sinemakili tarifi uyguluyorum haftada bir ama bunu da uygulamak istiyorum aynı zamanda.
Ama net ölçüler lazım.

Soruların var,cevaplarsanız sevinirim:

-3 adet muska ve 15 karanfil için ne kadar yağ koymam gerekir?Bunu lütfen ölçü olarak yazarsanız sevinirim.Örneğin bir bardak ya da yarım bardak gibi..

-Karışımı kavanozda bekletiyoruz ve daha sonra kullnaıyoruz.Yağı azaldıkça ekliyoruz.
Buraya kadar tamam ama yağı azaldıkça sadece yağ mı ekliyoruz yoksa diğer malzemelerden de ekliyor muyuz?

Tam tarif olarak kısaca yazan olursa çok sevinirim arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler..

kizlar bugün yapamadim ya keske zamanim olsaydida yapsaydim aama yarin yapicam artik düzenli hale getirmem lazim bugün hava cok güzzeldi ogluslarimda disardan gelmek istemedi bende yapamadim

su an kafamda bi saat oldu uygulayali aksam yikarim artik düzenli yapicam bundan sonra

kizlar bugün yapamadim ya keske zamanim olsaydida yapsaydim aama yarin yapicam artik düzenli hale getirmem lazim bugün hava cok güzzeldi ogluslarimda disardan gelmek istemedi bende yapamadim

Ah o oğluşları ne yapsak benimde hayatım oğlumun etrafında dönüyor, parka götür, sahile götür, kuşlara yem at vs. Yemek yedir, içir, gönlünü eğle derken gece oluyor. O uyuyunca kendi kendime kalıyorum kafamçokkarıştı
Ne olursa olsun herşey bir yana evlat bir yana..

Ben ilk günden beri bu başlığı takip ediyorum ve yeri geliyor yorumlar ile katılıyorum...Ben kendime yazın kocaman bir kavanoz yaptım bu karışımdan hala da her hafta düzenli olarak kullanıyorum, saçlarım hem daha hızlı uzuyor hemde çok daha sağlıklı...Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için tekrar teşekkürler Catgirl, sayende saç bakım ürünlerine dünya para yatırmaktan kurtuldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…