ilk sayfalara bakmisimsadece muskat diyed kullanilmis zaten.bende yapicam bugun ama uskati rendeliytcemde benim dovmek icin sahanim yok nasil yapabilirim
arkadaslr kucuk hidistan cevizi dedikleriniz muskat ,nohut muskat heralde tam turkcesini bilmiyorum
canım ben muskatları rendenin küçük tarafıyla rendeleyip yaptım, ufalanıveriyor zaten. bana yeterli geldi, yani etki ediyor... ama karanfiller için ne yaparsın bilmiyorum :uhm: onlar için havan gerekli sanırım:sm_confused:
kızlar adım adım neler yaptığımı yazayım.
1- karışımın olduğu kavanozu kaynar suyla doldurduğum bir tasın içine yerleştirdim. (5 dk geçmeden içindeki yağ ılık hale geldi zaten) :hulya:
2- karışımı tortularıyla beraber tüm saçıma yedirdim, saç diplerinden saç uçlarına kadar. zemuszemus
3- saçımı tülbentle güzelce bağladım yattım. inanmayacaksınız ama zeytinyağı hiç bir yere bulaşmadılmaz:
4- sabah önce suyla saçımdaki yağı tortuyu akıttım, sonra da iki kere şampuanla güzelce yıkadım.
5- en son saç uçlarıma sadece soğuk su döktüm, yıllardır yaparım parlaklık verir. a.s
SONUÇ= saçlarım yumuşacık ve pırıl pırıl parlıyor delikafadulden delikafadulden delikafadulden ilk kullanımdan bu kadarını beklemiyordum açıkçası teşekkürler catgirl24 opuyorumnanaktan bizimle paylaştığın için..
Canım konuyla çok ilgileniyorsun çok sağol çünkü ben her zaman ilgilenemiyorum vereliniortak a.s.
senin adina cok sevindim canim bende vazgecemiyorum mayali süt ve anne anne formülü
bende yapmayı düşünüyorum bu karışımı...Ama bişey sorcam, karanfilin ne gibi etkisi oluyor saça? Yani karanfil koymasam ne olur?
Saç rengim platin sarısı..Daha önce sinameki karışımını yaptım ve bir süre sonra saç rengimi değiştirdi..Turuncu gibi oldu rengini saçıma verdi :S ben de bıraktım kullanmayı..
Karanfil de rengini salar ve saç rengimi değiştirir diye korkuyorum bilmiyorumkismile
napsam ki?
Canım birde karanfilsiz dene bakalım... İnşallah memnun kalırsın yerimseniben