Dogum kontrol hapi atin diye hangi doctor onayliyor ben karsiyim sampuanlarda ki kimyasal ile karistginda yaa kotu sonuc verirse. Ikiside insan yapimi kimyasal seyler.
Keratinli guzel urunler alın. Olabildigince dogl
Yaglar favorim saf zeytnyağı mesela. her cesit yagi seviyorum karistirmkla ugrasmayin ciddi masraflar....
buna ozel yapilmis envayi cesit karistirilmis tek urun seklinde var aktara sorun icine sadece b vitamini dokersin mis gibi tek urun. Birde sac uzamasinin genetikle alakasi oldugunu dusunenlerdenim. Bi ayda asla 8 cm uzamaz mksimum 2-3 cm vucut okdar vitamini saca yatirim yapmaz.
Hep distan olmaz icten destekde onemli kanla besleniyo bu saclar kansizsaniz kan yapici yiyckler yiyin vitaminsiz iseniz de vitamin alin tabi doktor kontrolunde.
Belli sure hizli uzayip sonra duran saclar var yapisal durma donemi misal kendiminkileri suan o moodda goruyorum.
Sampuan kullaniimini azalttim oyle bi akım var sampuanin cok zararli oldugunu dusunuyorlar.
Bikere sampuanlayip daha ck krem kullaniyorum. Uzama fena degil daha hizli uzarda duzlestirici kullaniyorum oda haftada bir. Kahve maskesi onermem kepek yapiyor. Bikere boya ozelligide var diye denemistim. Aklima birsey gelirse eklerim.
Ve sac yagimizda besleyiciymis tabi bir hafta aşmadan. (Kim kardishianın yalancisiyim)
Asiri ugrasmayi sevmiyorum onu karistir bunu karistir kendi haline biraktiginda sac zaten uzuyo pskolojik baski yapmayin onlara okşayarak tarayın masaj yapın onlara canım saçım boyalardan cok cektin biliyorum annen seni seviyor