- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Mrbb uzamasinda ne kadar surede degisiklik oldu ne kadar uzadiBen de deneyip memnun kalanlardanım yazmak istedim..
Catgirl çok teşekkürler
Haftada bir uyguluyorum bu 3. Yapışımdı...
Cok memnunum uzuyor ve parlıyor resmen
Uzamasnda nasil bir farklilik gordunuz acaba:)Ben de bu karışımı geçen yıldan beri uyguluyorum.Haftada en az 1 kez.Çok faydalı, hem kırıklarımı onardı hem de saçımı besleyip parlattı.Arındırırken de hiçbir sorun yaşamadım.Yumurta sarısıyla masaj yapıp 15- 30 dakika bekletip hemen yıkıyorum.
Catgril Merhaba,Çoktandır bu konuya girmiyordum :)
Canım bütün duyduklarıma okuduklarıma balıklama atlayan ben tabiki bunu da yaptım. Ams bi faydasını görmedim. İllaki faydasını gören birileri olmuştur heralde onlara ne mutlu:)Bu tarifi de ilk defa duydum.
Yaşadıkça daha neler duyacağız :)
Ama eskiler bilir herşeyin en iyisini.
Bilemiyorum denesem mi?
Aklımda o kadar çok kür var ki hepsini sıraya koyup tek tek mi yapsam yoksa seçip mi yapsam bilemedim?
Bu muskatlı tarif saç dökülmesine de iyi gelir mi kızlar? Gelirse denerim kesin.
kıyamammm ne çektik be bu saçlardan :)Canım bütün duyduklarıma okuduklarıma balıklama atlayan ben tabiki bunu da yaptım. Ams bi faydasını görmedim. İllaki faydasını gören birileri olmuştur heralde onlara ne mutlu:)