Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

ilk sayfalara bakmisimsadece muskat diyed kullanilmis zaten.bende yapicam bugun ama uskati rendeliytcemde benim dovmek icin sahanim yok nasil yapabilirim

canım ben muskatları rendenin küçük tarafıyla rendeleyip yaptım, ufalanıveriyor zaten. bana yeterli geldi, yani etki ediyor... ama karanfiller için ne yaparsın bilmiyorum :uhm: onlar için havan gerekli sanırım:sm_confused:

canım ben muskatları rendenin küçük tarafıyla rendeleyip yaptım, ufalanıveriyor zaten. bana yeterli geldi, yani etki ediyor... ama karanfiller için ne yaparsın bilmiyorum :uhm: onlar için havan gerekli sanırım:sm_confused:

kizlar ben karanfilleri posete doldurdum bende havan yoktu evde masanin üzerinde cekicle posetteki karanfillere hafiften vurdum un gibi oluyo

kızlar adım adım neler yaptığımı yazayım.
1- karışımın olduğu kavanozu kaynar suyla doldurduğum bir tasın içine yerleştirdim. (5 dk geçmeden içindeki yağ ılık hale geldi zaten) :hulya:
2- karışımı tortularıyla beraber tüm saçıma yedirdim, saç diplerinden saç uçlarına kadar. zemuszemus
3- saçımı tülbentle güzelce bağladım yattım. inanmayacaksınız ama zeytinyağı hiç bir yere bulaşmadı :eek:lmaz:
4- sabah önce suyla saçımdaki yağı tortuyu akıttım, sonra da iki kere şampuanla güzelce yıkadım.
5- en son saç uçlarıma sadece soğuk su döktüm, yıllardır yaparım parlaklık verir. a.s
SONUÇ= saçlarım yumuşacık ve pırıl pırıl parlıyor delikafadulden delikafadulden delikafadulden ilk kullanımdan bu kadarını beklemiyordum açıkçası teşekkürler catgirl24 opuyorumnanaktan bizimle paylaştığın için..

senin adina cok sevindim canim bende vazgecemiyorum mayali süt ve anne anne formülü

kizlar saolun !bende ufak muskat rendesiyle rendeledim muskati ama karanfili dovemedigim icin ufacik ufacik elimle kirdim karisimin icine attim

uzatiyo canim cok faydaliymis vitaminler falan evde yapilabilen sac bakimlari bölümünde saclari uzamayanlar buraya isimli topige bi göz at

bende etkisi iyi uzuyo saclarim
sütü ilikken bir tatli kasigi mayayi kuru maya olcak ekliyorum ama sade icwemessen kakao ekle biraz sonuclari iyi ben memnunum

bu mayali sut ne tam olarak banada annatin bende yapiyim kizlar,cok guluceksiniz bugun maketteyken mayali sut varmi dedim esime hahahaahah ,sanirim satilmiyo kendimmi yapicam naisl yapicam:CüvCüv:

selam canim evde yapilabilen sac bakimlari isimli baslikta saclari uzamayanlar buraya isimli topik var ordaayrintili sekilde yaziyo

kızlar ya bu arada ben bu maskeye bayıldım boshayallersmile saçlarım yumuşacık oldu ki sürekli ya düzleştiririm ya maşalarım (düşünün yani ne kadar yıpranmış olabileceğini) walla aklıma geldikçe girip girip teşekkür edeceğim topiği açan arkadaşa kaydirigubbakcemile3

arkadaslar bende yaptim bir defa sadece ama cidden cok yumusak oldu bole ipek gibi ,bugun gene yapicam .Yaptigim karisimi sakliyorum 4 kere belkide 5 kere idare eder beni

bende cok cok memnun kaldim benim 3-4 sefer yapmaya idare eder mayali sütde cok iyi ikisi favorim uzuyo saclarim

bende yapmayı düşünüyorum bu karışımı...Ama bişey sorcam, karanfilin ne gibi etkisi oluyor saça? Yani karanfil koymasam ne olur?
Saç rengim platin sarısı..Daha önce sinameki karışımını yaptım ve bir süre sonra saç rengimi değiştirdi..Turuncu gibi oldu rengini saçıma verdi :S ben de bıraktım kullanmayı..
Karanfil de rengini salar ve saç rengimi değiştirir diye korkuyorum bilmiyorumkismile
napsam ki?

bende yapmayı düşünüyorum bu karışımı...Ama bişey sorcam, karanfilin ne gibi etkisi oluyor saça? Yani karanfil koymasam ne olur?
Saç rengim platin sarısı..Daha önce sinameki karışımını yaptım ve bir süre sonra saç rengimi değiştirdi..Turuncu gibi oldu rengini saçıma verdi :S ben de bıraktım kullanmayı..
Karanfil de rengini salar ve saç rengimi değiştirir diye korkuyorum bilmiyorumkismile
napsam ki?

Canım birde karanfilsiz dene bakalım... İnşallah memnun kalırsın yerimseniben

arkadaslar,icinde dogradigimiz muskatin yagini buldum,muskat yagi ama yemeklik degil tabiki ,bakim yagi olarak.Acaba onu eklesek daha mi iyi olur bilemedim.

bende bi sac bakim yagialmistim muskat yagi susam yagi badem yagi ve daha birsürü maddenin yagi vardi denemedim daha bilmemki
aslinda bizim yaptiginizda yagini elde etmek icin degilmi zeytin yaginda bekletiyoruz ama yinede bilmiyorum hic deneyen oldumu acaba

X