Saç Uzatma Yöntemleri Anneannemin Sa uzatma forml...

Ah o oğluşları ne yapsak benimde hayatım oğlumun etrafında dönüyor, parka götür, sahile götür, kuşlara yem at vs. Yemek yedir, içir, gönlünü eğle derken gece oluyor. O uyuyunca kendi kendime kalıyorum kafamçokkarıştı
Ne olursa olsun herşey bir yana evlat bir yana..

aynen canim katiliyorum bebisler annelerin herseyleridir
unutmadan söyliyim maskeyi yapali dört günmü ne oldu ama sacim süper parlak ve kolay sekil aliyo bide ben sampuanima biraz bal ve bemix ekledim bide sac tirnak icin hap aliyorum acayip degisti saclarim :dance:

Arkadaşlar maşallah diyeyim o zaman size :nazar: Ben de geceleri uyguluyorum çocuk uyuyunca. Saçımın yumuşaklığı, aldığı şekil, uzunluğundan çok memnunum, sizlerde memnunsanız daha mutlu oluyorum tabi... Yazın güçlü saçlara ihtiyacımız olucak unutmayın a.s.

su an kafamda yag karisimi var bu karisim süper yapti saclarimi uzama var ama bilmiyorum hapta aliyorum mayali sütte iciyorum hangisi iyi geliyo

dün gitttim aldim zeytin yagimi az gelmisti üzerine doldurdum bekliyorum bu karisim bana baya yeter bbitince üzerine zeytin yagi yapmaktan baska carem yok cünkü burda bulamam malzemeleri (muskat) ben isirganlarimiz ciksin onada basliycam ikisini yaparim artik izine kadar

canim hangi ülkede yasiyorsun ? muskatnuss olarak büyük marketlerde baharat bölümünde bulabilirsin hem ögütülmüs hem top halinde.

canim hangi ülkede yasiyorsun ? muskatnuss olarak büyük marketlerde baharat bölümünde bulabilirsin hem ögütülmüs hem top halinde.

cookk saol canim ben yilbasinda izindeydim aldim memleketten ama bitince mutlaka burda bakicam avusturyadayim wien yakininda canimyerimsenibenyerimseniben

tamam canim valla ben biraz cahil kaldim keske burda dogsayddim diyorum bazen mademki geldik burayaa eger bir yerde yasiycaksan orada seni kisitlayacak bi sey olmmamasi lazim dil okul etraf hakkinda bilgi yoksa iskence geliyoyurt disinda yasamak

unutmadan yaziyim bantlar nasil gidiyo kullaniyonmu hala gelisme varmi

tamam canim valla ben biraz cahil kaldim keske burda dogsayddim diyorum bazen mademki geldik burayaa eger bir yerde yasiycaksan orada seni kisitlayacak bi sey olmmamasi lazim dil okul etraf hakkinda bilgi yoksa iskence geliyoyurt disinda yasamak

unutmadan yaziyim bantlar nasil gidiyo kullaniyonmu hala gelisme varmi

yok canim bionwell alayim ozaman yapicam, yok digeriyle bosuna ugrasiyorum gibi geliyor.

ayaga yapistirilan bantlar detox icin onu sormadinmi ? oda bir marka onu kastetmistim:)

yok canim sen gögüs bandi kullaniyomuydun benmi yanlis hatirladim acaba e baydan siparis ettim demistin gögüs masaj bandi onu sordum acaba baska bi arkadasmiydi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok canim sen gögüs bandi kullaniyomuydun benmi yanlis hatirladim acaba e baydan siparis ettim demistin gögüs masaj bandi onu sordum acaba baska bi arkadasmiydi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

tamam simdi anladim bantlar birbirine karisti eee malum heryerimize ayri bir islem. düzenli yapamadim malesef, simdilik :)

tamam simdi anladim bantlar birbirine karisti eee malum heryerimize ayri bir islem. düzenli yapamadim malesef, simdilik :)

aynen her bölge kendine göre farkkli bakim istiyo karisiyo canim sen ebaydan memnunmusun ben avusturyadayim cit cit alcam gercek sac var ama kafam karisti benim fiyatlar cok ucuz sen memnunmusunyerimseniben

:) Arkadaşlar bu hararetli ilerleyen konudan hiç bir şey anlamadım, ne bantı ne şeyiymiş bu böyle :bbo:
Asıl saçlar nasıl siz ondan haber verin bakayım... yerimseniben

yeni birkarisim yaptim catgirl 3 günün dolmasini bekliyorum, hazir buradayken sorayim ben bir kücük kavanoz yaptim nekadarsüre saklayabilirim cünki kolay kolay bitmiyor. Etkisini nezaman kaybeder yada bozulur ?

Mnyk evet memnunum ama hic citcit almadim bilemem tabi onu ama genelde oradan alisveris yapiyorum.

iyi oldu fikir verdigin belki ilerde bende alisveris yaparim saol tatlim

chatgirl canim gögüs büyütme bandi konustugumuz

saclarima yine yapcam bugün mayali sütte iciyorum uzuyo mamnunum accayip parlak ve bakimli oluyo bu karisimla saclarim saol tekrardan

yeni birkarisim yaptim catgirl 3 günün dolmasini bekliyorum, hazir buradayken sorayim ben bir kücük kavanoz yaptim nekadarsüre saklayabilirim cünki kolay kolay bitmiyor. Etkisini nezaman kaybeder yada bozulur ?

Mnyk evet memnunum ama hic citcit almadim bilemem tabi onu ama genelde oradan alisveris yapiyorum.

Etkisi kaybolmaz hatta karışım birbiriyle daha iyi karışır.. yerimseniben

X