- 29 Mayıs 2021
- 13.034
- 84.378
- 36
-
- Konu Sahibi tatlidunyaa
Ama yaaa tatlidunyanin doğum günüsü biz düğünü bir hafta önce alalım diyebilirlerdi sonuçta. Akrabalık bunu gerektirir.Demek dugunleri yüzünden senin doğum günün 14 yasinda kutlanamadi. Acilara gel acilara.
Profilinizdeki kız Evrim Akın.Okurken beynim yandı ciddi söylüyorum
Evet olabilir ?Ama yaaa tatlidunyanin doğum günüsü biz düğünü bir hafta önce alalım diyebilirlerdi sonuçta. Akrabalık bunu gerektirir.
Evet evet dünya senin küçücük hayatının etrafında dönecekti zaten.Evet olabilir ?
Kızlar özet geçebilecek olan var mı?
Bez Bebek videosu falan gördüm, bez bebeğe mi küsmüş? Ne olmuş yav?
Kızlar özet geçebilecek olan var mı?
Bez Bebek videosu falan gördüm, bez bebeğe mi küsmüş? Ne olmuş yav?
Evet olabilir ?
BU kadar basit birsey niye haber olsun. Oyuncular her turlu kiliga giriyor, haber mi yapacaklar herseyi?O oyuncu evrim akın olsa illaki haber olurdu erkek kılığına girdi diye falan. 2008 çok eski bir tarih sayılmaz çünkü.
Ama Tuğçe Kazaz'ın dizi icabı erkek olduğu haber olmuştu ?BU kadar basit birsey niye haber olsun. Oyuncular her turlu kiliga giriyor, haber mi yapacaklar herseyi?
Sen 20 yasinda olduguna emin misin? 8 yasindaki cocuklar bile anlar onun evrim akin oldugunu.
Durumun daha da kotulesmeden doktora git hemen.
Aşkım kendin söylemişsin kilonu :d başkasını eleştirmesen mi :dÇünkü çok sinir bozucu, sesi kalın, dövmesi var ve fiziği iğrenç. Yaşından da çok büyük görünüyor.
Evet Avrupa Yakası’ndaki haliProfilinizdeki kız Evrim Akın.
20 değil 22.Bu kız mı 20 yaşında?
13-14 yaşındaki ergen benmerkezciliğini okudum az önce. Bunları günlüğüne yazsaydın be ablacığım. Bazı şeyleri neden kamuya açma gereği duyuyorsunuz ki? Akşamları triplenip günlüğüne yazacaksın, hatta azıcık da ağlayabilirsin, iyi gelir bak.
1.61 boya 78 kilo fazla, şişman kategorisine giriyor. Bayıldığım için yemem gerekiyor, sülaledeki şişmanlardan farkım var teorin de güme gidiyor. 20 yaşında bu kilo sağlık bozar. Halanın ve teyzenin gelininden görünüş olarak farkın yok kısacası.
Tabi..Buradan biriyle polemiğe girmedim ki.
Dizilere kafayi takmissin sen.Ama Tuğçe Kazaz'ın dizi icabı erkek olduğu haber olmuştu ?
Bu daha kötü ya.20 değil 22.