- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.865
-
- Konu Sahibi tatlidunyaa
Gold Hanım minik kalbimi kırıyorsunuz. Ben de tek çocuğum normal düz insanım kapuska filan yapıyorum evdeAilesi tek cocuk diye bunu şımartmış bu da siz bana şunu dediniz zamanında bunu dediniz diye tüm akrabalarına zorbalık ediyor özeti bu
20 değil 22.
Bu daha kötü ya.
Senin yaşında genelimiz okulu bitirip işe girdik be canım. Sen daha bilmem neyin gelini, yok teog vs. takmışsın kafaya.
Kendine bir hayat edin acilen.
Doguranlar sıksın dogurmasin, ölücek varsa bi kaç gün ertelesin. Sel basmasın, taş düşmesin, ondan sonra acilar acilarAma yaaa tatlidunyanin doğum günüsü biz düğünü bir hafta önce alalım diyebilirlerdi sonuçta. Akrabalık bunu gerektirir.
Senin hayatın mükemmel olabilir ne yapayım? Sorun çözücü olun kıyastan nefret ettiğimi 1000 kez dedim.Ben senin yaşında 2 senelik memurdum İstanbul’da, ev geçindiriyordum tek başıma, ki çok yaş yok aramızda 28 yaşındayım, bence kendi hayatını kurman geldi de geçiyor tavırların 13 yaşında hadi tolere edilebilir ama 22?
Aynen öyle
Ne adami kiz, teessüf ederim, o tabii ki de bir erkekle evlenmicek, çünkü erkeklerin hepsi kusmuk kafaSen ilerde düğününü ergen akraban için erteletirsin inşallahüzülme ( senle evlenecek adam senle evleneceğine üzülsün boşver )
Senin hayatın mükemmel olabilir ne yapayım? Sorun çözücü olun kıyastan nefret ettiğimi 1000 kez dedim.
EveeeeeeeeetNe adami kiz, teessüf ederim, o tabii ki de bir erkekle evlenmicek, çünkü erkeklerin hepsi kusmuk kafa
Ne adami kiz, teessüf ederim, o tabii ki de bir erkekle evlenmicek, çünkü erkeklerin hepsi kusmuk kafa
Ben çok daha küçükken, 19 yaşındayken 45 km yol gidip geliyordum iş için.Ben senin yaşında 2 senelik memurdum İstanbul’da, ev geçindiriyordum tek başıma, ki çok yaş yok aramızda 28 yaşındayım, bence kendi hayatını kurman geldi de geçiyor tavırların 13 yaşında hadi tolere edilebilir ama 22?
Aynen öyle
Öyleler tabii bizim akademisyenler bile karma eğitime karşıNe adami kiz, teessüf ederim, o tabii ki de bir erkekle evlenmicek, çünkü erkeklerin hepsi kusmuk kafa
Ben çok daha küçükken, 19 yaşındayken 45 km yol gidip geliyordum iş için.
Hanımefendideki prensesliğe bakar mısın? 22 yaşında kocaman kadına anne baba çocuk gibi davranıyor. Hani desteğe ihtiyaç olan bir durum olur hastalık ya da başka özel bir durum vs. o ayrı. Ama durduk yere triplere giren bir "kadına" da bebek gibi davranmak aşırı. Anne babanın aşırı hassasiyeti sebebiyle bu halde belki de.
Hayatında fatura yatırmamıştır Allah bilir. Bankaya bile gittiğini sanmıyorum. Gerçek dünyaya geçişi çok sancılı olacak, benden demesi.Olabilir büyümesine izin vermemişler, tek cocuk diye koca bebek muamelesi etmişler ve işte sonuç
2000' li yıllarda doğan herkes karşı cinslerinden nefret ediyor. Bu eziklik değil özgürlük ve öz güven göstergesidir.Karşı cinsten istediği ilgiyi alamayınca incel oluyorsun,konu sahibi tam bir incel ( istemsiz bekar)
Erkekler şuan bileklerini kesiyorlar ühüüü
Babamla da biz gazman boğaz köprüsünden nasıl geçiyordur diye akıl yürütüyorduk, iple mi bağlıyorlar falan:) aieller yapar bazen böyle şeylerO kişi gerçek bir erkek değil mi? Biz küçükken annemlerle izlerken ananemler şey demişti:
Film icabı başka bir adam oynamıştır yani erkek oyuncu koymuşlar minvalinde.
Teşekkür ederim ama bunlara bakmıştım zaten küçükken.Babamla da biz gazman boğaz köprüsünden nasıl geçiyordur diye akıl yürütüyorduk, iple mi bağlıyorlar falan:) aieller yapar bazen böyle şeyler
Bak senin için harika bir hizmetle geldim.
Bu bölüm oyuncuları listesi Eki Görüntüle 3194787
Birkaç tane erkek var zaten. Bak bakalım bu Yasemince Şuayip bu adamlara mi benziyor evrim akin'a mi?
Ya bir de lütfen dalga geçmeyin ben o adama hissettiğim duyguyu adlandıramadığımı söylemiştim özellikte. Onun kim olduğundan çok duyguyu merak ediyorum.Babamla da biz gazman boğaz köprüsünden nasıl geçiyordur diye akıl yürütüyorduk, iple mi bağlıyorlar falan:) aieller yapar bazen böyle şeyler
Bak senin için harika bir hizmetle geldim.
Bu bölüm oyuncuları listesi Eki Görüntüle 3194787
Birkaç tane erkek var zaten. Bak bakalım bu Yasemince Şuayip bu adamlara mi benziyor evrim akin'a mi?
2000' li yıllarda doğan herkes karşı cinslerinden nefret ediyor. Bu eziklik değil özgürlük ve öz güven göstergesidir.
Ama bu dalga geçer gibi değil mi o adam gayet de erkeksi görünüyor. Erkek kılığına giren kadın öyle olmaz.Yasemince Şuayip
Hepiniz mi delisiniz yani ?2000' li yıllarda doğan herkes karşı cinslerinden nefret ediyor. Bu eziklik değil özgürlük ve öz güven göstergesidir.
Doguranlar sıksın dogurmasin, ölücek varsa bi kaç gün ertelesin. Sel basmasın, taş düşmesin, ondan sonra acilar acilar