- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
- Konu Sahibi tatlidunyaa
evet evet, kabına sığamıyor resmen.... offf ben bi fena oldumGevşek kravatlı olması ve kravatıyla oynaması peki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet, kabına sığamıyor resmen.... offf ben bi fena oldumGevşek kravatlı olması ve kravatıyla oynaması peki.
Aynen 8 aylık hamileyim 77 kiloyum Kızdaki egoya bakBen 173 e 58 kiloyum ve senin yaptığın body shaming’in ( beden aşağılama) yarısını yapmıyorum insanlara,
sadece body shaming yapan kişilere ‘sen kendine bak’ derim, bence kendine odaklansan daha iyi millet şişman olsa sana ne faydası var zayıf olsa ne ?
Bu hem kısa hem şişko hemde milleti beğenmiyor haspamBen 173 e 58 kiloyum ve senin yaptığın body shaming’in ( beden aşağılama) yarısını yapmıyorum insanlara,
sadece body shaming yapan kişilere ‘sen kendine bak’ derim, bence kendine odaklansan daha iyi millet şişman olsa sana ne faydası var zayıf olsa ne ?
Ben kısa değilim.Bu hem kısa hem şişko hemde milleti beğenmiyor haspam
161- 78 değil misin? Hem kısasın hem kilolusun?Ben kısa değilim.
1.61 kısa değil. 1.50 ne o zaman ? 1.61 orta161- 78 değil misin? Hem kısasın hem kilolusun?
Bana göre kısasın? Bana göre daha kilolusun? Nasıl sen kendine göre başkalarına kilolu diyosun. Sende bana göre hem kısa hem bodursun1.61 kısa değil. 1.50 ne o zaman ? 1.61 orta
genç birçok kadın psikolog öneririm gidecekseniz...O konuda da takıntım var. Psikolog erkekse veya orta yaşlarda bir kadınsa içimi yeterince dökemem!
Ben sahte değilim. Keşke o gelinlerin sahte oldukları ortaya çıksa ikisi de yok olsalar!Anne ve babanın ilgisini, senin hesabının sahte olma ihtimalinden daha yüksek buluyorum.
Hı hı..Ben sahte değilim. Keşke o gelinlerin sahte oldukları ortaya çıksa ikisi de yok olsalar!
Ben seni şikayet ettim. Senin bi aklın başına gelsin.Ben sahte değilim. Keşke o gelinlerin sahte oldukları ortaya çıksa ikisi de yok olsalar!
Şikayet edilecek bir şey yok ki!Ben seni şikayet ettim. Senin bi aklın başına gelsin.
Hakaret ediyorsun, nefret söylemindesin, psikolojinde normal değil. Biz deli miyiz seninle uğraşıcaz. Gayette şikayet edilecek şeyler var. Üslup konusunda mesela.Şikayet edilecek bir şey yok ki!
O oyuncu evrim akın olsa illaki haber olurdu erkek kılığına girdi diye falan. 2008 çok eski bir tarih sayılmaz çünkü.Kadin oldugu o kadar belli ki. Bunu hicbirinizin anlamamasi daha da ilginc. Kadina biyik takmislar iste.
Buradan biriyle polemiğe girmedim ki.Hakaret ediyorsun, nefret söylemindesin, psikolojinde normal değil. Biz deli miyiz seninle uğraşıcaz. Gayette şikayet edilecek şeyler var. Üslup konusunda mesela.