Anne ve babamın sahte ilgisi

Ben sevdim seni ara sira gel ozletme kendini olur mu.

Kaçınnnn seri eksi atıyor konu sahibi

22 yaşında 161'e 78 kilosun. Ve doğum yaptıktan,içinde insan taşıdıktan sonra kilo alan kadınlara şişko diyorsun
Otobüste oturan kızlara kıro diyorsun, sonra acaba benim hakkımda konusuyorlar mıdır diyorsun
Saat 4te bir şeyleri kira döke milleti uyandıracak kadar ses çıkartıyorsun, yanına geleni kovmaktan beter ediyorsun
Hata sende değil, nasil bir insan olduğunu görüp de seni psikiyatriye gondermeyen, hatta gittiğin zaman sana engel olan ailende

Nolur birisi fake desin. Biri bizimle alay ediyor değil mi. Ergenlik bu seviyeye gelmiş olamaz, olmamalı ..

Ama sen de o mikrop lanet kadın kadar bencilsin en az. Bu yüzden görümceler, kaynanalar gelinlere mobing yapsalar zerre acımam. Dış kapının dış mandalı olan kişiler asla istenmez!

Ailenizin size yaşattığı tek sey baskasiyla kiyaslayip, uzak liseye yollamak. Onun disinda dogum gunune dugunun denk gelmesi hala kin tutmanız falan normal degil. Acilen doktora gidin
O konuda da takıntım var. Psikolog erkekse veya orta yaşlarda bir kadınsa içimi yeterince dökemem!

Canim ne acisi? Liseyi 20 km uzakta okumak mi aci? Sen daha aci yasamamissin. Anlattigin seyler cok basit seyler. Dogumgununde dugun olmus. Eee? Bu mu yani?
Ben liseyi 400 km uzakta yatili okudum. 13 yasindaydim. Hic de psikolojim bozulmadi.
Ayrica bez bebekte kadin oyuncu erkek makyaji yapmis. Anlamadin mi?

Sana bunu yazmistim.

Evrim Akın'ın erkek halini de Evrim Akın oynamış işte. Sual budur umarım. Zira konuda anladığım tek kısım bu. Bir de Allah anana babana sabır versin amin.
O kişi gerçek bir erkek değil mi? Biz küçükken annemlerle izlerken ananemler şey demişti:
Film icabı başka bir adam oynamıştır yani erkek oyuncu koymuşlar minvalinde.

Bol bol kişisel gelişim kitapları öneriyorum , bir de mutlaka psikolojik yardım al...

Evet hepsini engelliyorum aşkooo pislik onlar

Nefes alsın yeter mantığındaki Türk erkekleri umarım eserinizden mutlusunuzdur

Sendeki özgüvenin onda 1 i bende olsa Victoria secret mankeni olurdum

Ama sen de o mikrop lanet kadın kadar bencilsin en az. Bu yüzden görümceler, kaynanalar gelinlere mobing yapsalar zerre acımam. Dış kapının dış mandalı olan kişiler asla istenmez!
Hahayyyy hiç güleceğim yoktu.. Ayyyy ne kadar alındım Allah'ın ergeni.. Bencil olan sensin pardon da o yengeler için dış kapının dış mandalıda sensin o yüzden senin doğum gününü ciddiye almamışlar iyide etmişler Çok Seviliyorum hem ailem hem eşimin ailesi hem çevrem tarafından çünkü senin gibi saçma sapan şeylere takılıp dünya benim etrafımda dönüyormuş gibi davranmıyorum.. Çok içimden geldi sana şöyle sağlam küfretmek ama işte yasak yoksa ben sana gösterirdim annenin babanın göstermediği saygıyı terbiyeyi...Terbiyesiz....

O kişi gerçek bir erkek değil mi? Biz küçükken annemlerle izlerken ananemler şey demişti:
Film icabı başka bir adam oynamıştır yani erkek oyuncu koymuşlar minvalinde.
Kıııız tr de yks 18 binincisi kendine gel. Fazla kuruyemiş kafa mı yaptı acaba Ahahhajajajs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…