Anne ve babamın sahte ilgisi

Çünkü çok sinir bozucu, sesi kalın, dövmesi var ve fiziği iğrenç. Yaşından da çok büyük görünüyor.
Tüm bunların seni ilgilendiren kısmı hangisi?Amca çocukları senin doğum gününde düğün yaptı diye düşman olmuşsun kimse senin doğum günün diye düğün gününü değiştirmez. Doğum gününü bir gün sonra da kutlayabilirdin. Herkes her şeyi sana sorsun istiyorsun. Evlenip evlenmeyeceği günleri, yaptıracaklari dövmeleri,kaç kilo da olması gerektiğini.
Belki sorun annen ve baban da değildir hiç düşündün mü?

Kendi de 161'e 78 kilo, önce kendini zayıflatsın

O kişi gerçek bir erkek değil mi? Biz küçükken annemlerle izlerken ananemler şey demişti:
Film icabı başka bir adam oynamıştır yani erkek oyuncu koymuşlar minvalinde.
Kadin oldugu o kadar belli ki. Bunu hicbirinizin anlamamasi daha da ilginc. Kadina biyik takmislar iste.

Tamamini okumadim fotolar ne alaka onu da blmiyorum. Sadece anne babanin ilgisi sahte olmaz. Yetisme tarzindan dolayi insanlar yanlis olsa da kiyaslama yapiyolar. Hepimize yapildi. Smdi aklimiza gelse de biz yapmamaya calisiyoruz bu halka kirilsib diye. Ama anne baba tabi ki en cok evladini sever. 20 yasini gecip bunu hala anlamamak hala 14 yasinda ergen gibi davranmak.biraz garip. Bence duygusal zekaniz 14 ten sonra ilerlememis. Bi uzmana gorunseniz.keske. allah anne babaniza sabir versin. Sizi de islah etsin

Gelinler 100 kilo onlar zayıflasın.

Ben 173 e 58 kiloyum ve senin yaptığın body shaming’in ( beden aşağılama) yarısını yapmıyorum insanlara,

sadece body shaming yapan kişilere ‘sen kendine bak’ derim, bence kendine odaklansan daha iyi millet şişman olsa sana ne faydası var zayıf olsa ne ?

OHA!!! Ben de acayip etkilendim, tam bir erkek... Kocamı boşarım onunn için. Offf nasıl bulabilirim bu kişiyi??? Acaba başrollere falan yazsam tanmıyorlar mıdır ki? Fotoları atsam tanırlar bence.
Evet ya aşırı çekici, değişik, yeni ve hiç bilinmeyen bir erkek.

Sıkıntılı mısın sen ya tövbe tövbe bencil şımarık

Çünkü çok sinir bozucu, sesi kalın, dövmesi var ve fiziği iğrenç. Yaşından da çok büyük görünüyor.
Ay bu psikolojik falan değil bildiğin fesatlık,kötülük yani. İçin kötü resmen.
O sesi o fiziği kızın kendisi mi yarattı? Kendisi mi seçti öyle olmayı? Bir insanın elinde olmayan şeyler yüzünden o insandan nefret etmek gerçekten bambaşka bir şey ya.

Dövmesinden de sana ne ayrıca? Çok çelişkili bir karaktersin. Bazı yorumlarında oldukça özgürlükçü biri gibisin ama bir o kadar da bağnaz düşüncelerin var. Çözemedim.

Gömleğine falan da bayıldım. Ama sen benden önce beğenmişsin bi kere bulursam sana da haber vereyim aramızda döneriz olmaz mı? biz çağdaş insanlarız
Gevşek kravatlı olması ve kravatıyla oynaması peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…