Anne ve babamın sahte ilgisi

Yok kendisi lezbiyen diye herkesi öyle sanıyor sanki sadece kendi çevresinde 2000 ve üstü var, gayet talep gören heteroseksüeller var, bir de Özgüven diyor incelliğine
Ya sen benim kilomla dalga geçme hakkını nereden edindin ?

Yoo benim sevgilim var gayette seviyorum ne nefreti birinden nefret etmek mi özgürlük özgüven ? Djgnskdjjffj
Sizin kız arkadaşınız kaç yaşında pardon? Bu arada sevgili kelimesi biraz abes geliyor bana da arkadaşlarıma da. O yüzden kız arkadaş dedim.

Ya bir de lütfen dalga geçmeyin ben o adama hissettiğim duyguyu adlandıramadığımı söylemiştim özellikte. Onun kim olduğundan çok duyguyu merak ediyorum.
Söyledim iste kim olduğunu. Ya bu dört adamdan biri ya evrim akın. Hepsine tek tek bak, isim ve bezbebek yazınca bulursun. Sen kendin anlarsın zaten gerçeği
Ama bu dalga geçer gibi değil mi o adam gayet de erkeksi görünüyor. Erkek kılığına giren kadın öyle olmaz.

Şuayip ne kadar erkekse bu da o kadar erkek
Ayrıca erkek zevkin çok kötüymüş kız,cidden bundan nasıl hoslanirsin?

Kızı değil gelini . Ayrıca babam da onun dövmesini uygunsuz buluyor.
Çok özür dilerim geliniymiş,çok pardon. Tüm konu içinde en önemli detay buydu çünkü
Yav kendine gel,az bir tutarlı ol. Eşcinselliği savunacak kadar açık görüşlü birisin ama dövmesi var diye birini eleştiriyorsun. Neyin kafası bu
Babanın uygunsuz bulmasının ne önemi var ayrıca? Ailecek yetkili mercii misiniz siz? Kendi düşüncen,fikrin yok mu babamda öyle diyor diyosun?
Kendine geeeel

Nedenmiş ? Sokaktaki ve toplu taşımadaki erkekler bundan daha tipsiiiiz.

Anasi babası niye bi doktora götürmüyor o zaman, kafa bariz kirik, aradan pekmezi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…