- 9 Ekim 2022
- 3.075
- 10.586
-
- Konu Sahibi tatlidunyaa
Hepiniz mi delisiniz yani ?
Anne koşşşşşş tespit sıçtım. !!2000' li yıllarda doğan herkes karşı cinslerinden nefret ediyor. Bu eziklik değil özgürlük ve öz güven göstergesidir.
Ya sen benim kilomla dalga geçme hakkını nereden edindin ?Yok kendisi lezbiyen diye herkesi öyle sanıyor sanki sadece kendi çevresinde 2000 ve üstü var, gayet talep gören heteroseksüeller var, bir de Özgüven diyor incelliğine
Bu bilginin kaynağını çok merak ettim2000' li yıllarda doğan herkes karşı cinslerinden nefret ediyor. Bu eziklik değil özgürlük ve öz güven göstergesidir.
Yoo benim sevgilim var gayette seviyorum ne nefreti2000' li yıllarda doğan herkes karşı cinslerinden nefret ediyor. Bu eziklik değil özgürlük ve öz güven göstergesidir.
Sen geline nerden edindiysenYa sen benim kilomla dalga geçme hakkını nereden edindin ?
Sizin kız arkadaşınız kaç yaşında pardon? Bu arada sevgili kelimesi biraz abes geliyor bana da arkadaşlarıma da. O yüzden kız arkadaş dedim.Yoo benim sevgilim var gayette seviyorum ne nefretibirinden nefret etmek mi özgürlük özgüven ? Djgnskdjjffj
Söyledim iste kim olduğunu. Ya bu dört adamdan biri ya evrim akın. Hepsine tek tek bak, isim ve bezbebek yazınca bulursun. Sen kendin anlarsın zaten gerçeğiYa bir de lütfen dalga geçmeyin ben o adama hissettiğim duyguyu adlandıramadığımı söylemiştim özellikte. Onun kim olduğundan çok duyguyu merak ediyorum.
Ama bu dalga geçer gibi değil mi o adam gayet de erkeksi görünüyor. Erkek kılığına giren kadın öyle olmaz.
Benim sevgilim ERKEKSizin kız arkadaşınız kaç yaşında pardon? Bu arada sevgili kelimesi biraz abes geliyor bana da arkadaşlarıma da. O yüzden kız arkadaş dedim.
Kızı değil gelini . Ayrıca babam da onun dövmesini uygunsuz buluyor.Bu bilginin kaynağını çok merak ettim
Özgürlük diyorsun da teyzenin kızından dövmesi var diye nefret ediyorsun. Köydeki yaşlı teyzeler gibisin
Sen yengenin kilosuyla dalga geçme hakkını nereden edindiysen oradan:dYa sen benim kilomla dalga geçme hakkını nereden edindin ?
Bosuna lezbiyen olmamışSöyledim iste kim olduğunu. Ya bu dört adamdan biri ya evrim akın. Hepsine tek tek bak, isim ve bezbebek yazınca bulursun. Sen kendin anlarsın zaten gerçeği
Eki Görüntüle 3194800 Eki Görüntüle 3194799
Şuayip ne kadar erkekse bu da o kadar erkek
Ayrıca erkek zevkin çok kötüymüş kız,cidden bundan nasıl hoslanirsin?
Hayır olamaz 22 yaşında bir genç kız olarak bu durumu kabul edemem. Yaşıtım olan bir kadın, erkekle sevgili olamaz!Benim sevgilim ERKEK
Bu arada ben konunun gerçekliğine inanıyorum çünkü 3 yıldır çok tutarlı şekilde aynı seyleri paylaşıyor,başka başka uyeliklerle. Yani dalga geçmek için olsa neden bu kadar istikrarlı davransın ki bunca sene?Bosuna lezbiyen olmamış
Ablacim sen çocukken cok fazla Suayip'e maruz kalmissin, ondan bu durumdasin.Hayır olamaz 22 yaşında bir genç kız olarak bu durumu kabul edemem. Yaşıtım olan bir kadın, erkekle sevgili olamaz!
Oldum 5 Yıl da oldu evlencemdeHayır olamaz 22 yaşında bir genç kız olarak bu durumu kabul edemem. Yaşıtım olan bir kadın, erkekle sevgili olamaz!
Çok özür dilerim geliniymiş,çok pardon. Tüm konu içinde en önemli detay buydu çünküKızı değil gelini . Ayrıca babam da onun dövmesini uygunsuz buluyor.
Nedenmiş ? Sokaktaki ve toplu taşımadaki erkekler bundan daha tipsiiiiz.Söyledim iste kim olduğunu. Ya bu dört adamdan biri ya evrim akın. Hepsine tek tek bak, isim ve bezbebek yazınca bulursun. Sen kendin anlarsın zaten gerçeği
Eki Görüntüle 3194800 Eki Görüntüle 3194799
Şuayip ne kadar erkekse bu da o kadar erkek
Ayrıca erkek zevkin çok kötüymüş kız,cidden bundan nasıl hoslanirsin?
Anasi babası niye bi doktora götürmüyor o zaman, kafa bariz kirik, aradan pekmezi görünüyorBu arada ben konunun gerçekliğine inanıyorum çünkü 3 yıldır çok tutarlı şekilde aynı seyleri paylaşıyor,başka başka uyeliklerle. Yani dalga geçmek için olsa neden bu kadar istikrarlı davransın ki bunca sene?
ShwjskdıdjjOldum 5 Yıl da oldu evlencemdedünyayı siz yönetin isterseniz ne demek olamaz