Anne ve babamın sahte ilgisi

Aynen 8 aylık hamileyim 77 kiloyum Kızdaki egoya bak

Bu hem kısa hem şişko hemde milleti beğenmiyor haspam

Anne ve babanın ilgisini, senin hesabının sahte olma ihtimalinden daha yüksek buluyorum.

Bu kişinin konularına yorum yapmasak daha mı iyi olur diye düşünüyorum çünkü tepki aldıkça en iyinin kendi olduğu ve herkesin ona düşman olduğuna yönelik delüzyonel inançları güçleniyor ama diğer yandan da yorum yapılmayacak gibi değil... Sadece apaçık şekilde ciddi bir psikolojik rahatsızlığınız olduğu için sert bir dille ya da sarkastik yorum yapmamaya çalışıyorum çünkü önemsemeyip çoktan unutup gitmeniz gereken şeyleri hala dert ederek kendinize büyük kötülük ediyorsunuz düşene bir de ben vurmayayım. Her şeyde kendinizi kanıtlama gereği duymanız, en küçük şeylerle bile övünmeniz, sizi üzen hiçbir şeyi aşamamanız, olayları hep düşmanca ve kişisel algılamanız... Hiçbiri normal değil. Aileniz hatalar ettiyse de şu an bunları ilgi göstererek telafi etmeyi deniyor olabilir, hiçbir sahtelik göremedim. Yetişkin bir insansınız, her şey için ailenizi ve geçmişinizi suçlamak için çok büyüksünüz. Önü ardı insan olduğunuzu ve ruh sağlığınız için yardım almaya ihtiyacınız olduğunu kabul etmezseniz bir yerlere öfkeyle yazılar yazıp kendinizi kanıtlamaya çalışmaktan öteye gidemezsiniz. Ailenizin en büyük hatası sizi psikiyatriste götürmemeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…