Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

instagramda karşıma çıkmıştı ve hayatımda gördüğüm en iğrenç şeylerden biriydi.daha mantıklı şeyler yapsanıza.

Saci anlarim bir nebzede anne sutunden kolye bama tuhaf geliyor oglumun sadece dogdugu an giydigi kiyafetlerini ve ultrason goruntulerini sakliyorum saci kesildi almak aklima gelmedi ya:) sutumden yapilmis kolyeyi takmazdim ben:)

instagramda karşıma çıkmıştı ve hayatımda gördüğüm en iğrenç şeylerden biriydi.daha mantıklı şeyler yapsanıza.
O süt donduruluyor taş haline getiriliyor ve tenine degmiyor dışı kaplı oluyor neden igrenç olsunki biz insanlar en temizini yiyoruz en pis şeyleri çıkarıyoruz süt onun yanında misss

Millet isyan etmis resmen
Evde gecirdigim cuma aksamima renk kattiniz arkadaslar,hay yorumlariniza saglik

Boyle seyleri yaptiranlarin paralari cok sanirim nereye sivayacaklarini sasirmislar
Ama iste zevk yok
Allahim kulaksiza kupe,burunsuza hizma verme artik yarabbim

Çeşit çeşit kıyafete ucuz takılara para veriliyor hem bu kolyeyi sevgililer günü hediyesi olarak istiyorum hatırası olsun diye gayet anlamlı bir aile yadıgarı.

Bence zevksiz bir durum yok.Sanırsın konu sahibi çocuğumun ilk kakasını kurutup boynuma takacağım diyor.Bebeğinin saçından kolye yapıp takmak istiyor.Bunda zevksiz olabilecek bir durum göremedim.Anne sütü kısmını da ben olsam tercih etmezdim.Konu sahibinin hevesi öyle zaten dediğinie göre sütü taş haline getiriyorlar.

Aynen donduruluyor 3 hafta sürüyomuş kalıplaşması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…