Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Doğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)
Zaaaa :KK53: bende bır ıkı parca esyasını saklamayı dusunuyorum ılerde oda cocuklarına gostersın dıye ama sütümü sağıpta kolye vs yok ilk sacı ayy dehşet verici bence abartmaya gerek yok dıye dusunuyorum. En fazla ısmının yazdıgı kolyeyı boynumda tasırım sagdıgım sutu degıl:KK53: üç beş seneye kalmaz ilk kakasını da obje haline getırırler korkuyorum:bicak::confused:

Önemli degil bnm annem de saçımı tırnagımı saklıyor
Çocugunun ilk tırnaklarını saklayan bi akrabamız vardı aklıma o geldı:KK53: peki anne sütleri karısırsa takan süt kardes olur mu    :deli::KK53::KK70:ayy kusura bakma konı sahibi dalgam sana değil sınır sıstemım bozuk:confused:

Ben boşuna mı diyorum yeni iş kuracak olanlar yeni anne- bebek sektörüne yönelsin, iyi iş var diye... diş buğdayı vs saçmalıklarından sonra şimdi de bunu mu çıkarmışlar... Bu yeni nesil annelerden iyi ekmek yiyorlar bu sektördekiler. Uydur bir şeyler, nasıl olsa bin kişi atlar. Yapın bu işi valla. Uydur uydur sat.

Bizim millet her şeyi abarttığı gibi bebeği, doğumu da abartıyor. Ve gittikçe önü alınmıyor. Yav insanlık tarihinden beri, binlerce yıldır insanlar ürüyor. Abartmayın artık ya. Dünya böyle zulüm görmedi. :)

Sade saç ilede yapılıyor.
Ya yaptırsın kadıncağız dalga geçmeyin bence.Onun zevki onun hevesi.Ama cidden süt yerine başka bir şey olsa daha iyi saç kısmı bence çok tatlı olur.Süt yerine şeffaf silikon doldurup saçı öyle koysan daha hoş olur sanki☺️

Bana hiç sevimli gelmedi süt ve saç fikri. Bir akrabamız ilk kakalı bezini halının altında saklıyordu. Sebebini unuttum şimdi. Bende acilen böyle eksantrik bir şey bulmalıyım:) İlk kaka ilk tırnak ilk saç falan çoktaaan gitti.:KK53::confused:
Bir akrabagam kırkı çıkana kadar atmadı ilk bezini sonra attı

Doğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)
Bende ilk kıyafetini sakliyacagım ama çerçevelettirmek aklıma gelmemişti çerçevelenirse kokusuda gitmez

X