Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Elmaz yüzügü kim bulmuş biz kaybedek yahuu
sigara parasını biriktirseniz alınıyor yahu zengin olmaya gerek yok.şu an ben bir set peşindeyim mesela 2. el yüzük küpe kolye 3000 e bıraktı kadın elmas ve yakut seti ünlü bir markanın hatta

sigara parasını biriktirseniz alınıyor yahu zengin olmaya gerek yok.şu an ben bir set peşindeyim mesela 2. el yüzük küpe kolye 3000 e bıraktı kadın elmas ve yakut seti ünlü bir markanın hatta
sigara kullansam haklıydın sigarayı bırakıp parayı biriktirdim maalesef sigara kullanmıyorum

Sacma seylere para harcamazsaniz bir elmas yuzugunu olabilir,sadece oneri olarak yaziyorum tabii. Ben ilk maasimla kupe almistim kendime. Hala sakliyorum. Maddiden cok manevi deger yukledim bu benim ilk maasim diye
Çalışan bir bayan değilim ev hanımıyım Bu yüzden o kadar para biriktirip de alma imkanım yok bu kolyeyi de zaten 170 TL ile 200 TL arası daha pahalıları da var ama en uygunu bu

Valla sizin konunuzdan sonra videosunu izledim. Yani herkesin kendi zevki ama bana arkadaşım böyle bir kolyeyi takıp gelse midem bulanır. Anne sütü bence özeldir, özel kalmalı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…