Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Bende yaptırmayı düşünüyorum. Bu sitede gördüğüm,öğrendiğim bişey varsa o da ilk ne yorum yapılırsa devamında o yoruma benzer yorumlar geldiği. Öğk,iğrenç filan diyenler bebeğin saçının nesi iğrenç ? Ben doğurdum meselesi de değil bu. Annelik duygusunu ” öf be nasıl doğurdum,başka kimse böyle doğuramaz. Bebeğim de mükemmel. “Şeklinde yaşamıyorum. Ama benim sütün bi mucize kimse k.bakmasın. Her annenin olduğu gibi. Salak salak altına,pırlantaya değer verene kadar kendi sütümden,bebeğimin saçından yapılan kolyeyi de öyle güzel takarım ki. O altından da,pırlantadan da kat kat değerli bence. İster alnıma dövmesini yaptırırım ister sütten kolye. Kimse beğenmek zorunda değil ama doğru düzgün fikir isteyen bi insana da öğk iğrenç mide bulandırıcı yazmak filan sağlıklı şeyler değil.

:oha::oha::oha:

Hönk felan oldum yaneeee:KK76:

Ben patik örmüştüm oğluma küçük gelince kayınpederim istedi, ilk tırnaklarıyla saçını da istemişti. Onları peçeteye sarıp patiğin içine koymuş, arabasının dikiz aynasına asmış.. Höhh demiştim içimden :))) hatta konak olursa onu da ver dediydi, yuh artık b.kunu çıkardı dediydim :KK70: kaka ne yaa kaka ne, bi de halının altında :KK57:

Tembellikten oraya attı bezi, sonra da unuttu, yakalanınca birine hemen hikaye yazdı bence :)) öbür türlüsü iğrenççççç
Bilmem olabilir :)

Bende yaptırmayı düşünüyorum. Bu sitede gördüğüm,öğrendiğim bişey varsa o da ilk ne yorum yapılırsa devamında o yoruma benzer yorumlar geldiği. Öğk,iğrenç filan diyenler bebeğin saçının nesi iğrenç ? Ben doğurdum meselesi de değil bu. Annelik duygusunu ” öf be nasıl doğurdum,başka kimse böyle doğuramaz. Bebeğim de mükemmel. “Şeklinde yaşamıyorum. Ama benim sütün bi mucize kimse k.bakmasın. Her annenin olduğu gibi. Salak salak altına,pırlantaya değer verene kadar kendi sütümden,bebeğimin saçından yapılan kolyeyi de öyle güzel takarım ki. O altından da,pırlantadan da kat kat değerli bence. İster alnıma dövmesini yaptırırım ister sütten kolye. Kimse beğenmek zorunda değil ama doğru düzgün fikir isteyen bi insana da öğk iğrenç mide bulandırıcı yazmak filan sağlıklı şeyler değil.
Daha güzel açıklanamazdı tebrikler. :KK9:
Herkeste bi ben biliyorum havaları. Adam akıllı 3 5 yorumu geçmemiş faydalı bişey yazan yok. Size ne ki kadın fikir sormuş biliyorsanız cevap verin bilmiyorsanız dalga geçme hakkınız yok.

Bende gördüm ve çokta güzeldi. Donan süt rokoko taşı gibi oluyor ve içinde saç veya minik başka bir hatıra oluyor. İnstagramda yapanlar var. Sayfa olarak bilmiyorum ama televizyonda bile gördüm. Bir programda anlatıyordu. Ayrıca kimse o boynunda ki ne diye sormaz. Yaptırın ve güle güle takın inşaallah

Bir kesim insana nasıl hos geliyorsa bir kesim insana hoş gelmiyor .Yani bu duyarcilar neden tahammül edemiyor beğenmedim diyen insanlara.

Ve bu konudaki fikrim şudur, bence de bazı şeyler çok çok abartilmaya başladı .ilk anne olan biz değiliz son anne olan da biz olmayacaz nedir yani bu bebeğin herşeyini bir seremoni haline getirmek anlayamadım bende .Kişinin zevkine bir şey demiyorum ama daha ne kadar abartılacak bu şeyler .

20181221_234433.jpg
şu güzelliğe bakarmısınız Ceennet Ceennet

X