Anne süt'ü ile bebek saçından kolye ...

Doğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)
Zaaaa bende bır ıkı parca esyasını saklamayı dusunuyorum ılerde oda cocuklarına gostersın dıye ama sütümü sağıpta kolye vs yok ilk sacı ayy dehşet verici bence abartmaya gerek yok dıye dusunuyorum. En fazla ısmının yazdıgı kolyeyı boynumda tasırım sagdıgım sutu degıl üç beş seneye kalmaz ilk kakasını da obje haline getırırler korkuyorum

Önemli degil bnm annem de saçımı tırnagımı saklıyor

Ben boşuna mı diyorum yeni iş kuracak olanlar yeni anne- bebek sektörüne yönelsin, iyi iş var diye... diş buğdayı vs saçmalıklarından sonra şimdi de bunu mu çıkarmışlar... Bu yeni nesil annelerden iyi ekmek yiyorlar bu sektördekiler. Uydur bir şeyler, nasıl olsa bin kişi atlar. Yapın bu işi valla. Uydur uydur sat.

Bizim millet her şeyi abarttığı gibi bebeği, doğumu da abartıyor. Ve gittikçe önü alınmıyor. Yav insanlık tarihinden beri, binlerce yıldır insanlar ürüyor. Abartmayın artık ya. Dünya böyle zulüm görmedi. :)

Sade saç ilede yapılıyor.

Bir akrabagam kırkı çıkana kadar atmadı ilk bezini sonra attı

Doğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)
Bende ilk kıyafetini sakliyacagım ama çerçevelettirmek aklıma gelmemişti çerçevelenirse kokusuda gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…