ZaaaaDoğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)
Bu yüzük kolyesini istiyorum eşim kabul ederse eger çizimide anneme yaptıracagım. İnşallah kabul eder .Eki Görüntüle 2217579 merak ettim baktım buymuş
ben biliyorum noyu kayıtlardan bulursam atayım sizeAnne sütü ile bebek saçından kolye yaptıran varmı ? Varsa nereye yaptırdınız özelden yazarmısınız?
Konuyu nereye açacagımı bilemedim o yüzden buraya açtım.
Tm tşkr ederim yaptırdınızmı sizde?ben biliyorum noyu kayıtlardan bulursam atayım size
Çocugunun ilk tırnaklarını saklayan bi akrabamız vardı aklıma o geldıpeki anne sütleri karısırsa takan süt kardes olur mu    ayy kusura bakma konı sahibi dalgam sana değil sınır sıstemım bozuk
Hayır sütü donduruyolar taş gibi düşünInstagram'da karşıma çıktı geçen gün.
Midem bulandı.
Süt zamanla kokmuyo mu ya iğrenç
TşkrlerIstagramda milky_jevels sayfasi yapmaktadir.
Kolyeyi bilmemde biz ağlamasını kaydedip kapı zili yaptık hasjajjsjajaha
Bende ayak izini almadımBöyle şeyler gördükçe kendimi duygusuz bir anne gibi hissediyorumÇocuğumun ayak izini bile almadım
Ya yaptırsın kadıncağız dalga geçmeyin bence.Onun zevki onun hevesi.Ama cidden süt yerine başka bir şey olsa daha iyi saç kısmı bence çok tatlı olur.Süt yerine şeffaf silikon doldurup saçı öyle koysan daha hoş olur sanki
Bir akrabagam kırkı çıkana kadar atmadı ilk bezini sonra attıBana hiç sevimli gelmedi süt ve saç fikri. Bir akrabamız ilk kakalı bezini halının altında saklıyordu. Sebebini unuttum şimdi. Bende acilen böyle eksantrik bir şey bulmalıyım:) İlk kaka ilk tırnak ilk saç falan çoktaaan gitti.
Ay ben görmüştüm instagramda bayıldım gerçekten sayfayı öğrenirsem yazarim sizeAnne sütü ile bebek saçından kolye yaptıran varmı ? Varsa nereye yaptırdınız özelden yazarmısınız?
Konuyu nereye açacagımı bilemedim o yüzden buraya açtım.
Bende ilk kıyafetini sakliyacagım ama çerçevelettirmek aklıma gelmemişti çerçevelenirse kokusuda gitmezDoğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)