- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 32
onlar da kehribar değil hepsi sahteİlk defa böyle bir şey duyuyorum
Bu tarz şeylere verecek paranız varsa bari kehribar kolye alın en azından bebeğinizin diş çıkarma döneminde yardımcı olur. İlerisi için de güzel bir hatıra kalır.
süt nerdeEki Görüntüle 2217579 merak ettim baktım buymuş
Bunu ben de gordumDoğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)
Ben o saydiklariniza da para verilmemesi taraftariyim zaten. Aile yadigari denilen sey oyle bir sey degil,atadan dededen kalma olursa aile yadigari deniliyorÇeşit çeşit kıyafete ucuz takılara para veriliyor hem bu kolyeyi sevgililer günü hediyesi olarak istiyorum hatırası olsun diye gayet anlamlı bir aile yadıgarı.
Esine ne?Bu yüzük kolyesini istiyorum eşim kabul ederse eger çizimide anneme yaptıracagım. İnşallah kabul eder .
ben de saklıyorum ama çerçeveletmeyi heççç akıl edememişim tüü banaDoğumhanede ilk giydiği kıyafeti camlı bişey iste çerçeve yaptırıp içine koymuşlar salona asmışlar . Sonucta kendi tercihleri tabi de komik oluyo :)
HarikaydıYine bir "DOĞURDUM BEN TAAAM MI" tipi anneler için üretilmiş element... Manyak bu millet yemin ediyorum
babaanneden elmas yüzük vs kalsa daha iyi değil mi sütten takı mı olur yavBen o saydiklariniza da para verilmemesi taraftariyim zaten. Aile yadigari denilen sey oyle bir sey degil,atadan dededen kalma olursa aile yadigari deniliyor
parasını vermemek içinEsine ne?
Niye soruyorsun ki ?
Madem istiyorsun yaptir
Heee tamam o zaman.parasını vermemek için
TEşekkürler . :)Yalnız herkes agir saçmalarken konu sahibi hiç kendini bozmuyor hala saygı çerçevesinde cevaplar veriyor aferin sana valla :)
Mısır'a hala ektim.Ben o saydiklariniza da para verilmemesi taraftariyim zaten. Aile yadigari denilen sey oyle bir sey degil,atadan dededen kalma olursa aile yadigari deniliyor
Yanibabaanneden elmas yüzük vs kalsa daha iyi değil mi sütten takı mı olur yav
Saçın Arka plandaki beyaz yer katılaştırılmış süt . Taş gibi düşün.süt nerde
hem cimri der hem aklımdan şüphelenir bunadı diye .yokk yokk ben gene takı bırakayım iyi kötüüüYani
Dedenin kostekli saati olur aile yadigari
Dedigin gibi babaannenin veya anneannenin elmas yuzugu,ignesi,kolyesi olur
90 yasina gelip de torunumun torununa ne diyecegim? Al evladim bu da benim ilk sacim,bu da anamin taslasmis sutu mu diyecegim? Guler ayol bana